nikola a Написано Септембар 2, 2020 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2020 haveaniceday је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikola a Написано Септембар 2, 2020 Пријави Подели Написано Септембар 2, 2020 haveaniceday је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikola a Написано Септембар 3, 2020 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2020 Uhapšena država: Vučić koči skupštinu, vladu, zakone - NOVA portal NOVA.RS Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikola a Написано Септембар 4, 2020 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2020 Сви у свету знају да су избори у Србији покрадени и фалсификовани али се то користи ради притиска само онда када треба Šapčani ponovo glasaju: Izbori tema u Briselu, ali i - preko okeana RS.N1INFO.COM Hoće li Šabac ostati jedini grad u Srbiji u kom na vlasti nije Srpska napredna stranka, biće jasno sutra nakon... Zelenović: Pismo evroposlanika ohrabrenje građanima, a ne bilo kojoj stranci RS.N1INFO.COM Gradonačelnik Šapca i nosilac liste "Šabac je naš" Nebojša Zelenović izjavio je da otvoreno pismo evroparlamentaraca... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Септембар 5, 2020 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2020 On 29.8.2020. at 14:58, haveaniceday рече @Justin Waters Vidis kada @Bilbija prica o nepostenima i prevarantima u Srbiji u pravu je. Samo sto se ti neposteni i prevaranti nalaze uglavnom u vlasti... I to je razlika izmedju Srbije i nemacke.. u Nemackoj su napravili sistem koji dobro cisti takve. Nikola Andrić, Srbin koji godinama živi i radi u Čikagu, ispričao je za portal Nova.rs da već tri godine živi u agoniji koja je započela kada je od javnog izvršitelja kupio nekretninu u centru Beograda, koja je bila na javnoj licitaciji. Umesto da nakon 14 dana bude uknjižen kao vlasnik pomenute nekretnine u Bulevaru Kralja Aleksandra, on je, počeo da dobija pretnje i telefonske pozive u kojima su mu nepoznati i anonimni glasovi poručivali da plati još 10.000 evra, kako bi bio upisan u katastar nepokretnosti. Srbin iz Čikaga: Traže mi mito za upis stana na Vračaru - NOVA portal NOVA.RS Na osnovu cega si ti zakljucio da je ovde rec o korumpiranoj vlasti? Anonimni pozivi? Mozda sam ga ja zvao? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Септембар 5, 2020 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2020 On 28.8.2020. at 12:16, haveaniceday рече E al sad sam se setio, bukvalno me je jedan klijent iz Hamburga izabrao.. znaci svaba ovako kaze "vise volim srbe nego pakistance ili indijce mislimda smo slicniji sa vama nego sa njima pa sam te zato izabrao" bukvalno ako hoces mogu da ti iskopam to gde mi covek kaze, samo moras da sacekas da nadjem mail prepisku.... Trazi slobodno i objasni mi da li ti vise volis albance, pakistance ili kineze... Albanci su nam najblizi, valjda ces njih najvise voleti ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Септембар 5, 2020 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2020 On 28.8.2020. at 12:12, haveaniceday рече Ovo postaje zabavno.. ako su Srbi takvi... je l onda Srpska vlast takva? Mislim ova za koju glasa vecina Srba? Nekako logicno da ako su srbi takvi da ce vecina srba glasati za sebi slicne? Pa naravno. Nemas u Srbiji svedskog premijere ili predsednika vec Vucica... Srbi biraju prema sebi i svom senzibilitetu a ne prema svedskom mentalitetu ... U tome je tajna naseg neuspeha na svim poljima i uspeha nemaca recimo na svim poljima... Nama se svidja prasetina a nemcima salata. Mi ne umemo da napravimo bicikl a nemci prave BMW... mi idemo po zapadu da krademo a nikada neces videti nemacku bandu da krade po Srbiji ...pokusaj da malo razmislis zasto je to tako? Devojke i zene sa Balkana i Srbije idu i prostituisu se po zapadnoj evropi a neces naci ni jednu svedjanku da se prostituise u Srbiji ... Pokusaj da ukapiras zasto je to tako ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bilbija Написано Септембар 5, 2020 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2020 On 28.8.2020. at 10:54, Justin Waters рече Trebalo bi da te je sram da pišeš u svjetlu kao da su Srbi prirodno gori od Njemaca nema cega da me bude sramota. 30 godina ja se srecem ovde sa srpskim dzeparosima, lopovima, kriminalcima, prostitutkama ... A ti mi navedi primer nemaca koji su krali po Srbiji ili nemice koje su se prostituisale po Srbiji pa ce me biti sramota.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikola a Написано Септембар 6, 2020 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2020 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikola a Написано Септембар 6, 2020 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2020 Obradović: Politički sukobi u Šapcu mogu da se preliju u nešto mnogo ozbiljnije RS.N1INFO.COM Novinar Vukašin Obradović kaže za N1 da je situacija u Šapcu ozbiljna zbog tenzija koje su nastale nakon održanih... Zelenović traži poništavanje izbora na 27 mesta, SNS se žali na izborne uslove RS.N1INFO.COM Nebojša Zelenović, predvodnik liste "Šabac je naš" i aktuelni gradonačelnik tog grada, naveo je da će tražiti... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikola a Написано Септембар 7, 2020 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2020 http://rs.n1info.com/Izbori-2020/a637215/Zelenovic-za-N1-o-ponovljenim-izborima-u-Sapcu.html Zelenović: Mafija stoji iza SNS, teraćemo ovo do Božije kuće - NOVA portal NOVA.RS Zelenović: Još 20 prijava Gradskoj izbornoj komisiji - NOVA portal NOVA.RS Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikola a Написано Септембар 7, 2020 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2020 haveaniceday је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikola a Написано Септембар 7, 2020 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2020 haveaniceday је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikola a Написано Септембар 7, 2020 Пријави Подели Написано Септембар 7, 2020 Fajon za Nova.rs: Da li je ovakav srpski parlament legitiman - NOVA portal NOVA.RS Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
haveaniceday Написано Септембар 8, 2020 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2020 On 5.9.2020. at 22:38, Bilbija рече Na osnovu cega si ti zakljucio da je ovde rec o korumpiranoj vlasti? Anonimni pozivi? Mozda sam ga ja zvao? Na osnovu toga sto zivim u srbiji, imam oci, nisam corav a ni lud. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука