Jump to content

Novinar Teofil Pančić pretučen metalnom šipkom u autobusu

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Гости
Guest свештеник Иван

Да не заборавимо и његов дуел са Зукорлићем вече уочи Видовдана на Б92.

Ко год га је пребио хтео је да то буде на јавном месту. Уколико се не ради о неким уаљеним клинцима наравно.

Има ли неко тај снимак сукоба са Зукорлићем?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 94
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Да не заборавимо и његов дуел са Зукорлићем вече уочи Видовдана на Б92.

Ко год га је пребио хтео је да то буде на јавном месту. Уколико се не ради о неким уаљеним клинцима наравно.

Има ли неко тај снимак сукоба са Зукорлићем?

То је била емисија "Утисак недеље"... вече уочи Видовдана, значиу 27. јун, запамтио сам јер су уочи Косовске битке довели Турке на Б92 да причају о томе како су муслимани у Србији угрожени.

Baner-Pouke.jpg

Подели на овим сајтовима

I mene baš inteersuje da pogledam taj snimak....

Nego nedavno sam gledao kod Olje Bećković kad je on bio gost zajedno sa nekim hrvatskim i slovenačkim piscima... Bože sačuvaj šta je pričao i koliko ima skučen rečnik kada govori i sve u kompletu kad se pogleda, uopšte nije bio adekvatan reprezent srpske strane u toj diskusiji... ako to i nije bila namera te emisije.....

Подели на овим сајтовима

Pa i Mlađan Dinkić ima samo dvosoban stan i 5.000 jevreja - uštekao dok je tezgario sa bendom....

Pazi, nesto se ne secam da sam video Dinkica u busu (a kamoli nocnom busu) u Beogradu, al u audiju sa pratnjom DB kola, to da (sve i da zivi u garsonjeri na Miljakovcu). Ne secam se bas ni da sam video Antonica ili Vukadinovica, kad vec spominjemo, u nocnoj sezdeset-petici.

Подели на овим сајтовима

За многе ствари ми не знамо шта је заправо права истина, али оно што је овде битно, треба да постоји слобода мишљења и говора прописана законским нормама, а ко је прекрши, нека одговара у складу са законом, али батињања не сме да буде.Правдањем насиља ствара се модел понашања који данашња омладина такође веома често користи. То никуда не води.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Pa i Mlađan Dinkić ima samo dvosoban stan i 5.000 jevreja - uštekao dok je tezgario sa bendom....

Pazi, nesto se ne secam da sam video Dinkica u busu (a kamoli nocnom busu) u Beogradu, al u audiju sa pratnjom DB kola, to da (sve i da zivi u garsonjeri na Miljakovcu). Ne secam se bas ni da sam video Antonica ili Vukadinovica, kad vec spominjemo, u nocnoj sezdeset-petici.

Sto je jos cudnije jer su oni uvek pro nacionalno orjentisani.

Подели на овим сајтовима

Па да...они су иначе свима добро познати као "ноћне птице",па је заиста више него чудно што их не виђаш у "ноћној 65-ци". :)

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Без обзира што се у потпуности не слажем са његовом идеологијом, начином писања и размишљања-овакво вандалско понашање је за сваку осуду јер човек не сме бити извргнут руглу зато што има храбрости да искаже лични став.

Искрено се надам да је прошло време када си за виц о друговима из Централног комитета добијао метак у потиљак и владавине и оног који воли нас када си или био уз србождере из ЈУЛ-а или "страни плаћеник"...

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

Па да...они су иначе свима добро познати као "ноћне птице",па је заиста више него чудно што их не виђаш у "ноћној 65-ци". :)

Pa pazi, reko kad ih vec nema od korova u onoj "radnickoj" u 7 ujutru, kao ni preko dana, mozda bi, reko, mogao da se udostojim da ih vidim u nocnoj, al nista od toga.

Подели на овим сајтовима

Pa pazi, reko kad ih vec nema od korova u onoj "radnickoj" u 7 ujutru, kao ni preko dana, mozda bi, reko, mogao da se udostojim da ih vidim u nocnoj, al nista od toga.

Не брини се...виђам их ја често,на различитим местима,и то током дана.Ето...сад не мораш више да бринеш за њих. blessyou

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...