Jump to content

Novinar Teofil Pančić pretučen metalnom šipkom u autobusu

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Nema razlike izmedju Teofila i Dveri Srpskih ,Nasih,Obraza itd i jedne i druge treba samo posmatrati kao dobar humoristicki program ! A nije mi jasno ko dozvoljava da se registruje takve kvazi crkvene i kvazi nacionalne organizacije !  Ja znam da sam Srbin i bez ovih Dveri a njihovi clanovi koji zele da se politcki angazuju imaju mali milion stranaka u kojima mogu daa deluju i da na izborima vide rezultate svog rada

Sultan Bajazit " A zar Kosovo nije republika"

Подели на овим сајтовима

• Одговори 94
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Nema razlike izmedju Teofila i Dveri Srpskih ,Nasih,Obraza itd i jedne i druge treba samo posmatrati kao dobar humoristicki program ! A nije mi jasno ko dozvoljava da se registruje takve kvazi crkvene i kvazi nacionalne organizacije !  Ja znam da sam Srbin i bez ovih Dveri a njihovi clanovi koji zele da se politcki angazuju imaju mali milion stranaka u kojima mogu daa deluju i da na izborima vide rezultate svog rada

Samo sa tom razlikom što je Kandićka i ekipa finansirana sa zapada i uz pritisak istog tog zapada na našu "samostalnu" vladu ima ogroman upliv u medije, pa prema tome i u mozgove građana....

I jednima je cilj svet (bar tako se pokušava), a drugima stižu nalozi kako da se uradi i šta, sve zavisnošću od momenta i politike moćnika....

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко
Подели на овим сајтовима

Случај овог приученог лапрдала, са презименом, оморике, и физиономијом двдесетдеветоновембарског вепра, још и панк провенијенције - ма гротеска, у најави, готово сфинга, идеална за нацрт, страшила, у кукурузу - неприхватљив је из два разлога. Прво, Бог силу не воли. А друго, тек ће нам се сад свима, попети на главу. Што није лако, јер је поприлично тежак. И овако и онако. Онако, проготово. До те мере да је слушајући га, метода хидроколон терапије и клистирања, потпуно беспотребна. У ствари, поштано говорећи, ту је и трећи разлог. Због чега неког тући, кад имамо одиста величанствену могућност да му једноставно - пљунемо у лице. Многа лица просто, жуде, за тим. Дођу без тога некако неостварена. Чини ми се...

Ovakav je recnik  najcesce karakteristican za one koji mnogo citaju njegovog kolegu Petra Lukovica.

Подели на овим сајтовима

Случај овог приученог лапрдала, са презименом, оморике, и физиономијом двдесетдеветоновембарског вепра, још и панк провенијенције - ма гротеска, у најави, готово сфинга, идеална за нацрт, страшила, у кукурузу - неприхватљив је из два разлога. Прво, Бог силу не воли. А друго, тек ће нам се сад свима, попети на главу. Што није лако, јер је поприлично тежак. И овако и онако. Онако, проготово. До те мере да је слушајући га, метода хидроколон терапије и клистирања, потпуно беспотребна. У ствари, поштано говорећи, ту је и трећи разлог. Због чега неког тући, кад имамо одиста величанствену могућност да му једноставно - пљунемо у лице. Многа лица просто, жуде, за тим. Дођу без тога некако неостварена. Чини ми се...

Bravo, tako si napredan! Mogao bi da pišeš u novinama kao što su 'Pogledi', tamo ionako ima hiljadu mislilaca kao što si ti. Sjajno bi se uklopio tamo sa tim ljudima.

Zavidimo ti svi. Najviše mi se sviđa onaj deo kada tumačiš šta Bog voli a šta ne.

Mada ni onaj deo sa pljuvanjem u lice nije loš.  Hrišćanska ljubav!

Подели на овим сајтовима

70zfof0qsamomolitva taj čovek je toliko hulio na Boga i izražavao se ružno o hrišćanstvu da ja više nisam mogla da ga slušam i ne slušam da odavno; a što je najgore od svega zove se Teofil  dada  amin-nas a pitanje je da li on uopšte zna šta znači njegovo ime u prevodu. S obzirom na to da je verovatno obrazovan nadam se da zna. Sećam se i njegovog negodovanja oko upozorenja jednog vladike da se kobasicijada ne održava za vreme posta. Teofil ( žao mi je što tako moram da ga oslovljavam ali nažalost čovek se tako zove ) je toliko besneo u smislu - '' kako neko ima pravo govoriti njemu kada će jesti kobasicu '' .  ;) O Bože, Teofile, Ti si slobodan da radiš šta god hoćeš - pomislila sam u sebi tada, od tada nisam mislila nikad vise o njemu. Iznenadilo me je da je pretucen, ne zelim to nikom, tog čoveka samo treba ignorisati i nista vise.  :)

'' знање често осиромаши доброту, доброта увек обогати знање ''

Подели на овим сајтовима

70zfof0qsamomolitva taj čovek je toliko hulio na Boga

Бог ће му и судити...а не овакви.

Постављена слика

Постављена слика

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Odlično si se brate Stefane setio да гвирнеш и скенираш патологију проблема на њиховим Фејсовима, мислим Буковима....

Ниси ваљда френд са њима ? amin-nas

Подели на овим сајтовима

70zfof0qsamomolitva taj čovek je toliko hulio na Boga

Бог ће му и судити...а не овакви. Slazem se, apsolutno, ali jako je tesko da ne budemo brzi u osudi nekoga ko se zbog zablude upustio u nedela; што се нас тиче '' судимо полако и судићемо правилно ''

Постављена слика

Постављена слика

'' знање често осиромаши доброту, доброта увек обогати знање ''

Подели на овим сајтовима

''Pajtić je Pančiću poželeo da se brzo oporavi i da ne popušta nikome ni za jedan jedini pedalj' ''. mense0198626478946378946

''Имај времена за РАД - то је цена УСПЕХА ... Имај времена за РАЗМИШЉАЊЕ - то је извор МОЋИ ... Имај времена за ИГРУ - то је тајна МЛАДОСТИ ... Имај времена за ЧИТАЊЕ - то је основа МУДРОСТИ ... Имај времена за ПРИЈАТЕЉСТВА - то је пут СРЕЋЕ ... Имај времена за САЊАРЕЊЕ - то је пут ка ЗВЕЗДАМА ... Имај времена да ВОЛИШ и да те ВОЛЕ - то је привилегија богова ... Имај времена да гледаш ОКО СЕБЕ - сувише је кратак дан за себичност ... Имај времена за СМЕХ - то је МУЗИКА ДУШЕ ...''.

Подели на овим сајтовима

Ниси ваљда френд са њима ? 8086.gif

Не наравно, па оче зар мене видите да се дружим са оваквим моралним громадама  zru Него је wall на букви видљив, па сам мало гвирнуо...

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

Од чега да се опорави када му ништа не фали ? Када сам чуо да су га пајсерисали мислио сам да је у гипсаном кориту, оно он после тога држи конференције за новинаре. Док нису ухватили ове клинце мислио сам да је сам организовао напад на себе.

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...