Маша Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Да ли је Панчић некога пребио и да ли се на физички начин обрачунава са неистомишљеницима? Не. Како знаш да није? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВладаВ Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Не оправдавам пребијање новинара, далеко од тога. Међутим, такви "новинари" стварају батинаше. Александре добро би било да нам објасните како то Панчић ''ствара'' батинаше. Држи часове пребијања шипком, ваљда? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВладаВ Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 А ти имаш поверљиве информације од истражног судије, па знаш да је добио батине због мишљења? Шта ако је уништио нечији живот, оставио неку трудну девојку (под условом да је стр8) па се браћа свете, има мали милион повода а ти се БАШ ухватио за другачије мишљење? Видим из ког табора (у92) долазиш ... пс не куни се Богом :policeman: Немам поверљиве информације али закључујем логично на основу контекста. Пребијен је новинар који је врло критичан према друштвено-политичким питањима. Наравно да је прво што ће сваком пасти на памет да је пребијен због свог мишљења. У прилог томе говоре и коментари овде на сајту Вокај га је назвао ''вербалним дивљаком''. Значи свако препознаје његову основну карактеристику. Да у јавности важи за највећег српског швалера, прва би ми асоцијација била да је оставио неку трудну девојку. Пошто он по томе није познат, крајње је злонамерно то што тврдиш. Слажем се да треба сачекати завршетак истраге. Ако истрага утврди да су га пребила браћа унесрећене девојке онда нико нормалан више неће тврдити да је страдао због свог мишљења. Богом се нисам кунуо, него сам покушао да апелујем на хришћанску савест, на жалост то изгледа код тебе слабо пролази. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Па много нешто сви ви (ти и медији) закључујете по својој логици. Чему онда истрага питам се? Е сад је крајње злонамерно то што ти на основу Теофобо .. пардон, Теофиловог физичког изгледа сматраш да он није способан да буде највећи српски швалер. Надам се да не чита овај форум, јер би га то веома увредило. Како ниси, па рекао си ''бога ми''? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВладаВ Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Па много нешто сви ви (ти и медији) закључујете по својој логици. Чему онда истрага питам се? Е сад је крајње злонамерно то што ти на основу Теофобо .. пардон, Теофиловог физичког изгледа сматраш да он није способан да буде највећи српски швалер. Надам се да не чита овај форум, јер би га то веома увредило. Како ниси, па рекао си ''бога ми''? Машо боље би ти било да мало укључиш мозак, него да се радујеш несрећи људи који не мисле као ти. Рекао сам када би Теофил би познат као швалер, не да никако не може то да буде због физичког изгледа. Зашто ствар сводиш на лично препуцавање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Почетник Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Да ли је овај новинар босанац? :policeman: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Па много нешто сви ви (ти и медији) закључујете по својој логици. Чему онда истрага питам се? Е сад је крајње злонамерно то што ти на основу Теофобо .. пардон, Теофиловог физичког изгледа сматраш да он није способан да буде највећи српски швалер. Надам се да не чита овај форум, јер би га то веома увредило. Како ниси, па рекао си ''бога ми''? Машо боље би ти било да мало укључиш мозак, него да се радујеш несрећи људи који не мисле као ти. Рекао сам када би Теофил би познат као швалер, не да никако не може то да буде због физичког изгледа. Зашто ствар сводиш на лично препуцавање. Укључи ти свој, а ја се не радујем, него не кукам за њим као ти по партијској линији.Чак шта више, сматрам да је још и добро прошао како је могао, обзиром на то шта је све изговорио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Jesu oni divljaci, i nisu trebali to uraditi, a ni on nije ništa bolji - verbalni divljak, "intelekrualni", novinarski gmaz .hvala. .... Управо тако. Дивљаци иду на дивљаке друге крајности. Зашто псеудо примерима оправдавате овај крајње недопустив чин. Они су лоши али ни он није ништа бољи - срамота. Да ли је Панчић некога пребио и да ли се на физички начин обрачунава са неистомишљеницима? Не. Како вам не иде у главу да за све важе иста правила и да сви имамо иста права. Где вам је плата ако кукате само када вас и ваше бију? не бих да оправдавам његово пребијање, нити сам у том фазону, али дијалога ради да те питам пар ствари ...један чин је лако санкционисати, али како санкционисати чин човека који има моћ пера и слободу објављивања - чиме се то мери? мислим да су лепо описали две стране истог новчића ... шта мислиш ко има веће право од вас двојице - ти или он? тебе пребију и шта се деси, а њега кад пребију шта се деси? ти кад напишеш нешто где објавиш, а кад он напише нешто где објави? кад ти неког изудараш речима шта се деси, а кад он неког изудара речима шта се деси? ко од вас двојице има већу и ширу јавност коју помери и у ком правцу са пар речи или пар батина које му се десе? у крајњем случају, шта је веће - батина или реч? па онда размисли у хришћанској савести чиме се служи Господ да проповеда и шта је јаче испало - Реч или ексер? једно је потенцијална енергија, сасвим је друго реалност и кинетичка. ипак сам мишљења да неки имају мало више права него други с друге стране, живо ме занима шта ће се десити и хоћемо ли чути због чега је бијен, или ће то бити само још једна новинарска патка кроз герила маркетинг. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 "Све су животиње једнаке, али су неке једнакије од других"-Џ. Орвел Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Jedno pitanje za sve relativizatore. Da li zelite da zivite u drustvu gde ce se napadi na nekoga zbog suprotnog misljenja toleristai, zataskavati i ponajvise relativizovati kao sto se radi na ovom forumu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 не осећам се као релативизатор, приде и због јасно израженог става на овој теми, али ми није јасно ко и шта на форуму толерише, заташкава и релативизује? иначе, мислим да си врло прецизно описао стање у коме цела планета обитава. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vanmaxq Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Случај овог приученог лапрдала, са презименом, оморике, и физиономијом двдесетдеветоновембарског вепра, још и панк провенијенције - ма гротеска, у најави, готово сфинга, идеална за нацрт, страшила, у кукурузу - неприхватљив је из два разлога. Прво, Бог силу не воли. А друго, тек ће нам се сад свима, попети на главу. Што није лако, јер је поприлично тежак. И овако и онако. Онако, проготово. До те мере да је слушајући га, метода хидроколон терапије и клистирања, потпуно беспотребна. У ствари, поштано говорећи, ту је и трећи разлог. Због чега неког тући, кад имамо одиста величанствену могућност да му једноставно - пљунемо у лице. Многа лица просто, жуде, за тим. Дођу без тога некако неостварена. Чини ми се... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 лакше мало са речником, можда тебе Теофил олупа 0102_laugh :cheesy2: 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВладаВ Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Укључи ти свој, а ја се не радујем, него не кукам за њим као ти по партијској линији. Чак шта више, сматрам да је још и добро прошао како је могао, обзиром на то шта је све изговорио. Машице, глупо је да ми спочитаваш да кукам ''по партијској линији'' јер се нисам изјаснио да припадам било којој партији, нити да ли уопште припадам. Дакле, причаш безвезе. Колико знам ни Теофил није ни у једној партији, тако да не постоје ни теоретске шансе да смо ја и Теофил на истој ''партијској линији'' (чак и да то хоћемо). Друго, напади типа ти си то и то и зато све што кажеш је лаж. Спадају у најгору тековину политичке верске и сваке друге искључивости. Замисли да прелазиш улицу и да ти Теофил каже пази (Машо) аутобус. И да тај аутобус стварно иде на тебе а да га ти ниси видела. Шта ћеш онда да радиш? Вероватно ћеш рећи ма не причај глупости Теофиле, јер ја се са тобом не слажем, мрзим то што пишеш и зато је немогуће да било какав аутобус иде на мене. Наравно да не. Склонићеш се и избећићеш аутобус. Наведи ми молим те шта је то Теофил изговорио да заслужује батине. Да ли је ширио нетрпељивост међу људима? Лично блатио неког? Чак и да је изговорио нешто што подлеже кривичној одговорности у овој земљи постоји закон и треба га привести правди. Да ли се ти залажеш да свако може узети правду у своје руке? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука