Jump to content

Novinar Teofil Pančić pretučen metalnom šipkom u autobusu

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

јасна и гласна јавна дивљачка порука пребијањем познате личности и дела теофила панчића, пошто знако ко је, за кога пише, шта пише и за шта се залаже ...

с обзиром да је лепо организовано, има сврху, а капирам да ћемо и сазнати, чим је овако јавно било ...

иначе се генерално слажем са муфтијом који мало тупи а схватам зашто су муслимани тако реаговали јер им је саблазан Крст и таква спрдња, а и нису СПЦ која трпи будалаштину на свој рачун.

имам утисак да се га се медији плаше после овога и да им је муфтија показао да не могу да се спрдају више никад на рачун Ислама или њених великодостојника. лепа поента, сем тога што је показао колико је лако затворити новину.

један политичар је то показао, сад и муфтија, а живо ме занима ко је следећи у низу.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 94
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Ил се оклизнуо на банану ил је возач нагло прикочио.

Можда се шверцовао па је интервенисала Специјална ГСП јединица?

Чекајмо извештај мупа.

пс најјача је изјава неког на тв-у да је ово атак на медијски простор Србије.

Који црни медијски ПРОСТОР?  :drugarstvo:

Хоће на силу - ево им је сила.

Како сејеш ...

Подели на овим сајтовима

Ил се оклизнуо на банану ил је возач нагло прикочио.

Можда се шверцовао па је интервенисала Специјална ГСП јединица?

Чекајмо извештај мупа.

пс најјача је изјава неког на тв-у да је ово атак на медијски простор Србије.

Који црни медијски ПРОСТОР?  :cheesy:

Хоће на силу - ево им је сила.

Како сејеш ...

Па имамо, какав-такав медијски простор. Нисмо велика држава да би смо имали и већи простор. Али ова сила коју је Теофил добио, ни у лудилу не сме да се оправда. Ко год и шта год стајало иза тога. Нисам његов фан, али чињеница је да је доста паметан и образован човек који итекако има шта да каже. Е сад, кад ми се не свиђа шта пише-окренем страницу, а ако ми се не свиђа шта прича-променим канал. Не идем да га млатим. Код нас постоји екстремизам, али свуда. Било да навијамо за Звезду или Партизан, било да идемо на Егзит или у Гучу, било да смо за ЛДП или Напредњаке...само се "бијемо" нешто и терамо мак на конац. Деценијама, можда и вековима, овај народ је у фазону :"Убићемо, заклаћемо ко са нама неће!"

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

Ko se šeta sa metalnim šipkama taj ionako ima jedan cilj, naime da nađe "pravog".. Pri tome nije bitno ko je taj pravi, bitno je da je od onih, da je od druge strane. Možda su slučajno naletili na Pančića, možda su ga par puta viđali u tom autobosu, ovo verovatno nećemo da saznamo.

Možda je nama svejedno što su pretukli jednog Pančića. Ali neće da nam bude svejedno ako pretuku nas ili nekoga od naših. Takvom nasilju mora odmah da se stane na noge umesto da se nakezimo i pravimo kao da ništa nije bilo (vidi Draganovu pretnju upućena meni), jer ako bi se tolerisalo, pre ili kasnije ima svakog od nas da nađe. Ovde ne sme da bude: ah, pretukli su samo jednoga od onih.. Protiv "onih" treba se boriti, ali ne nasiljem!

Osim toga, ko od nas nema barem jednog koji je od onih? I sigurno neće da ti bude milo ako ti pretuku a ne dao Bog i ubiju brata od tetke ili možda rođenu sestru. Recimo, znam ovde na forumu osobu čiji se brat drogirao, i pomenuta osoba je srpski patriot; no neki drugi "patriot" pomisli da malo rokne po narkomane, jer opasnost po društvo i tako dalje, i ubije brata pomenute osobe.

Prema nasilju mora da se ima nul tolerancije, svejedno prema kome da je usmerena.

A ti Pančiću glavu gore, iako te ne mirišem.

деким твоје мишљење, у потпуности

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

а ако ми се не свиђа шта прича-променим канал. Не идем да га млатим ali cudno da zene imaju isto tako naklonjeno misljenje  brzo     gdje se stize ako se mlati i treba mlatiti

Сузо, извини али нисам најбоље разумела шта си хтела да кажеш  :cheesy:

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

Па имамо, какав-такав медијски простор.

Када кажеш ''ми'', не знам на кога мислиш.

Ја мислим на рецимо, цензуру Двери српских .. семинар неког Швамија у Дому синдиката може, али промоција Покрета за живот у Народном позоришту, то не може.

(Ministarstvo kulture na čelu sa ministrom g-dinom Vojom Brajevićem, naložilo je upravi Narodnog pozorišta u Beogradu da otkaže ranije zakazan koncert ''Muzikom za život''. Dešavanje je otkazano samo dan uoči najavljenog odigravanja 15. septembra 2007.

Ovaj koncert u organizaciji Dveri Srpskih trebalo je da označi početak medijske kampanje protiv opadanja nataliteta u Srbiji.)

У медијима влада чиста диктатура.

НИКАДА нису хтели да објаве репортажу са трибина на Машинцу, иако је то феномен .. сваког четвртка у просеку 700 посетилаца.

А питај и Игора Маринковића из 13.89, који је 2 пута лежао затворску казну, због ''слободе'' медија (сам је новинар). Значи Теофоб МОЖЕ, нво за ''људска права'' могу и нико други.

Подели на овим сајтовима

Slažem se sa Mašom... Totalna diktatura u svim medijima. Gore je nego za vreme Sloba. Samo jedno žuto (sa svim primesama žutog) mišljenje vlada i nema nikakve slobode misli i medija....

Nema ni d od demokratije .... Sve je farsa i zamajavanje naroda.....

Hleba i igara ....

Подели на овим сајтовима

а ако ми се не свиђа шта прича-променим канал. Не идем да га млатим ali cudno da zene imaju isto tako naklonjeno misljenje  brzo     gdje se stize ako se mlati i treba mlatiti

Сузо, извини али нисам најбоље разумела шта си хтела да кажеш  whackado
pa da se niko netreba tako obracunavati na taj nacin  ma ko bio  ,  negdje drugo sam citala jos o tome   gdje i zenske neke  imaju misljenje   drugacije   ,dragi je napisao sve  razumljivo
Подели на овим сајтовима

Па имамо, какав-такав медијски простор.

Када кажеш ''ми'', не знам на кога мислиш.

Ја мислим на рецимо, цензуру Двери српских .. семинар неког Швамија у Дому синдиката може, али промоција Покрета за живот у Народном позоришту, то не може.

(Ministarstvo kulture na čelu sa ministrom g-dinom Vojom Brajevićem, naložilo je upravi Narodnog pozorišta u Beogradu da otkaže ranije zakazan koncert ''Muzikom za život''. Dešavanje je otkazano samo dan uoči najavljenog odigravanja 15. septembra 2007.

Ovaj koncert u organizaciji Dveri Srpskih trebalo je da označi početak medijske kampanje protiv opadanja nataliteta u Srbiji.)

У медијима влада чиста диктатура.

НИКАДА нису хтели да објаве репортажу са трибина на Машинцу, иако је то феномен .. сваког четвртка у просеку 700 посетилаца.

А питај и Игора Маринковића из 13.89, који је 2 пута лежао затворску казну, због ''слободе'' медија (сам је новинар). Значи Теофоб МОЖЕ, нво за ''људска права'' могу и нико други.

И то се слажем. Једноумље је врло актуелно. Као и онај екстремизам који споменух горе. а колико сам могла да приметим, доста тога зависи од општине у којо су на власти ови или они. У мом родном граду јр ДС на власти и морам да признам да ми се поприлчно диже коса на глави од гостовања Пешчаника, Марка Видојковића и гомиле сличних. А кад је у истом том културном центру била промоција књиге о манастиру Св. Лука и дошао архимандрит Алексеј да присуствује истој (пошто је игуман тог манастира), директорка га умало избацила из КЦ-а, зато што је о. Алексеј желео да окади просторију пре почетка!

Ипак и даље мислим  да силом ништа не решавамо. Нити да смемо себи да дозволимо да се делимо на таборе, још мање да ликујемо ако неко ко другачије мисли, буде пребијен.

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

Тај момак има бујну машту, не верујем да га је ико тукао, али ако јесте - честитам момцима и нека тако наставе.

Да није тако бедан сценарио (градски превоз, шипке и мноштво нападача  89898989898989) признао бих да сам ја то учинио.

Само ви гледајте У92 и читајте Блиц, па после пишите по православним и српским форумима...

Подели на овим сајтовима

Тај момак има бујну машту, не верујем да га је ико тукао, али ако јесте - честитам момцима и нека тако наставе.

Да није тако бедан сценарио (градски превоз, шипке и мноштво нападача  89898989898989) признао бих да сам ја то учинио.

Само ви гледајте У92 и читајте Блиц, па после пишите по православним и српским форумима...

Ako ga je neko tukao čestitaš mu?

Čisto zlo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...