Jump to content

Novinar Teofil Pančić pretučen metalnom šipkom u autobusu

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Одговори 94
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Без обзира што се у потпуности не слажем са његовом идеологијом, начином писања и размишљања-овакво вандалско понашање је за сваку осуду јер човек не сме бити извргнут руглу зато што има храбрости да искаже лични став.

Потписујем.Ово странцима можда изгледа као јужна америка или тако неко трусно подручје...

Овакво насиље дефинитивно не доноси добро.

Подели на овим сајтовима

нешто размишљам ових дана на тему насиља и речи ...

јел а шта мислите јел он ово заслужио можда?

колико је писао (тукао речима) против ових или оних, а човек не може тек тако да бане у неки медиј и пише нешто, ипак је то све политика ... па је на крају и добио батине, због тога, неко му је узвратио истом мером, може се рећи.

некако испадне да је сам себе утукао шипком по глави ...

и немојмо дечје форе ''нико није заслужио да буде бијен за реч'' - обратите се родитељима или сами себима уколико сте родитељи ...

реч је увек већа тежина од шипке.

није да браним или нападам човека, лик и дело, али чисто фазона ради мало отворите ум за неке друге могућности ... не оправдавам насиље, али не оправдавам нити идеје које туку а после прерасту рукама у којешта ...

Подели на овим сајтовима

Невероватно је то што су ОДМАХ рекли да је претучен јер је новинар Времена. Пази која грижа савести  :cheesy2:

Значи, пре истраге, они ВЕЋ знају ЗАШТО су га НЕПОЗНАТИ типови покушали премлатити по босанској тинтари.

Не, Срби су ипак врх.

Подели на овим сајтовима

нешто размишљам ових дана на тему насиља и речи ...

јел а шта мислите јел он ово заслужио можда?

колико је писао (тукао речима) против ових или оних, а човек не може тек тако да бане у неки медиј и пише нешто, ипак је то све политика ... па је на крају и добио батине, због тога, неко му је узвратио истом мером, може се рећи.

некако испадне да је сам себе утукао шипком по глави ...

и немојмо дечје форе ''нико није заслужио да буде бијен за реч'' - обратите се родитељима или сами себима уколико сте родитељи ...

реч је увек већа тежина од шипке.

није да браним или нападам човека, лик и дело, али чисто фазона ради мало отворите ум за неке друге могућности ... не оправдавам насиље, али не оправдавам нити идеје које туку а после прерасту рукама у којешта ...

Ма све си ту у праву. И овом последњом колумном (коју је написао баш у вези напада) је шамарао речима иако би требало да зна да не сме то да ради док је истраг у току, јербо утиче на исту.Много пута је исти тај Теофил изазивао невиђени бес у мени (једном разбих даљинац о зид). Обе Цеце из "Пешчаника" не могу да поднесем, а Биљну Србљановић само што нисам испсовала на сред улице. Што признајем, није баш најлепше понашање. Ти људи својим делањем, не буде лепе ствари у мени, напротив.

А опет, кад погледамо са оне друге стране-неко уђе и налупа те по глави. Тектако јер му сметају твоје речи, које факат нису ни најмање безазлене. Али тек путници који нису хтели да одреагују, нити се ко пријавио за сведока, нити је шофер аутобуса сачекао полицију...То по мени значи само 2 ствари:

а) све је лепо било спремано;

б) мароду је више пукао филм да их по Б92 и "Блиц"-у и још понегде, прозива ко стигне.

Тако да је изгледа, послата порука.

Ја не живим у Београду и заиста немам појма шта се дешава са "Дверима", са "1389"...Маша је споменула у неком ранијем посту, да су неки од тих људи хапшени или већ шта. Ја о томе, у унутрашњости, вероватно никад нећу бити обавештена преко тв канала, једино ако сама почнем да копам. Свеједно, стиче се утисак да се само Бранкици Станковић прети, да се само на Наташу Кандић бацају петарде испред Б92, да се само Цеци из "Пешчаника" лупају кола, да се само Теофил Панчић туче...Да ли су само они жртве у овој земљи или ми заиста живимо у невиђеном медијском мраку?

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

Пребијање неког само зато што има мишљење које се неком другом не свиђа је етички недопустиво а бога ми и кривично кажњиво. Ако неко има проблем са Теофиловим писанијем могао би да напише (ако зна) критику његових ставова али не и да га због тога бије. Страшно је како људи који себе сматрају хришћанима могу бити равнодушни над туђим страдањем и насиљем над другим човеком. 

Подели на овим сајтовима

Jesu oni divljaci, i nisu trebali to uraditi, a ni on nije ništa bolji - verbalni divljak, "intelekrualni", novinarski gmaz  :policeman: ....

Управо тако. Дивљаци иду на дивљаке друге крајности.

Подели на овим сајтовима

Пребијање неког само зато што има мишљење које се неком другом не свиђа је етички недопустиво а бога ми и кривично кажњиво. Ако неко има проблем са Теофиловим писанијем могао би да напише (ако зна) критику његових ставова али не и да га због тога бије. Страшно је како људи који себе сматрају хришћанима могу бити равнодушни над туђим страдањем и насиљем над другим човеком.   

Не оправдавам пребијање новинара, далеко од тога. Међутим, такви "новинари" стварају батинаше.

Подели на овим сајтовима

Не оправдавам пребијање новинара, далеко од тога. Међутим, такви "новинари" стварају батинаше.

е то је то  0442_feel :policeman: crvenilo
Подели на овим сајтовима

Jesu oni divljaci, i nisu trebali to uraditi, a ni on nije ništa bolji - verbalni divljak, "intelekrualni", novinarski gmaz  :policeman: ....

Управо тако. Дивљаци иду на дивљаке друге крајности.

Зашто псеудо примерима оправдавате овај крајње недопустив чин. Они су лоши али ни он није ништа бољи - срамота. Да ли је Панчић некога пребио и да ли се на физички начин обрачунава са неистомишљеницима? Не.

Како вам не иде у главу да за све важе иста правила и да сви имамо иста права.

Где вам је плата ако кукате само када вас и ваше бију?  

Подели на овим сајтовима

А ти имаш поверљиве информације од истражног судије, па знаш да је добио батине због мишљења?

Шта ако је уништио нечији живот, оставио неку трудну девојку (под условом да је стр8) па се браћа свете, има мали милион повода а ти се БАШ ухватио за другачије мишљење?

Видим из ког табора (у92) долазиш ...

пс не куни се Богом :policeman:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...