Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 Да не заборавимо и његов дуел са Зукорлићем вече уочи Видовдана на Б92. Ко год га је пребио хтео је да то буде на јавном месту. Уколико се не ради о неким уаљеним клинцима наравно. Има ли неко тај снимак сукоба са Зукорлићем? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Огњен Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 Да не заборавимо и његов дуел са Зукорлићем вече уочи Видовдана на Б92. Ко год га је пребио хтео је да то буде на јавном месту. Уколико се не ради о неким уаљеним клинцима наравно. Има ли неко тај снимак сукоба са Зукорлићем? То је била емисија "Утисак недеље"... вече уочи Видовдана, значиу 27. јун, запамтио сам јер су уочи Косовске битке довели Турке на Б92 да причају о томе како су муслимани у Србији угрожени. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 I mene baš inteersuje da pogledam taj snimak.... Nego nedavno sam gledao kod Olje Bećković kad je on bio gost zajedno sa nekim hrvatskim i slovenačkim piscima... Bože sačuvaj šta je pričao i koliko ima skučen rečnik kada govori i sve u kompletu kad se pogleda, uopšte nije bio adekvatan reprezent srpske strane u toj diskusiji... ako to i nije bila namera te emisije..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
No name Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 Evo tog linka, mada ima ih još, pogledajte dalje u nizu Prvi deo Drugi deo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 Ne znam bas da neko ko se vozi autobusom cesto biva "placenik". Takvi obicno ne izlaze iz taksija/svojih luksuznih kola Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 Pa i Mlađan Dinkić ima samo dvosoban stan i 5.000 jevreja - uštekao dok je tezgario sa bendom.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 Pa i Mlađan Dinkić ima samo dvosoban stan i 5.000 jevreja - uštekao dok je tezgario sa bendom.... Pazi, nesto se ne secam da sam video Dinkica u busu (a kamoli nocnom busu) u Beogradu, al u audiju sa pratnjom DB kola, to da (sve i da zivi u garsonjeri na Miljakovcu). Ne secam se bas ni da sam video Antonica ili Vukadinovica, kad vec spominjemo, u nocnoj sezdeset-petici. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 За многе ствари ми не знамо шта је заправо права истина, али оно што је овде битно, треба да постоји слобода мишљења и говора прописана законским нормама, а ко је прекрши, нека одговара у складу са законом, али батињања не сме да буде.Правдањем насиља ствара се модел понашања који данашња омладина такође веома често користи. То никуда не води. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 Pa i Mlađan Dinkić ima samo dvosoban stan i 5.000 jevreja - uštekao dok je tezgario sa bendom.... Pazi, nesto se ne secam da sam video Dinkica u busu (a kamoli nocnom busu) u Beogradu, al u audiju sa pratnjom DB kola, to da (sve i da zivi u garsonjeri na Miljakovcu). Ne secam se bas ni da sam video Antonica ili Vukadinovica, kad vec spominjemo, u nocnoj sezdeset-petici. Sto je jos cudnije jer su oni uvek pro nacionalno orjentisani. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 Pa i Mlađan Dinkić ima samo dvosoban stan i 5.000 jevreja - uštekao dok je tezgario sa bendom.... Pazi, nesto se ne secam da sam video Dinkica u busu (a kamoli nocnom busu) u Beogradu, al u audiju sa pratnjom DB kola, to da (sve i da zivi u garsonjeri na Miljakovcu). Ne secam se bas ni da sam video Antonica ili Vukadinovica, kad vec spominjemo, u nocnoj sezdeset-petici. Па да...они су иначе свима добро познати као "ноћне птице",па је заиста више него чудно што их не виђаш у "ноћној 65-ци". Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 Без обзира што се у потпуности не слажем са његовом идеологијом, начином писања и размишљања-овакво вандалско понашање је за сваку осуду јер човек не сме бити извргнут руглу зато што има храбрости да искаже лични став. Искрено се надам да је прошло време када си за виц о друговима из Централног комитета добијао метак у потиљак и владавине и оног који воли нас када си или био уз србождере из ЈУЛ-а или "страни плаћеник"... "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 I ja isto tako misli, ali aludiram na to da kod nas "cveta" "demokratija" ima već koliko...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 Ил се оклизнуо на банану ил је возач нагло прикочио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 Pa i Mlađan Dinkić ima samo dvosoban stan i 5.000 jevreja - uštekao dok je tezgario sa bendom.... Pazi, nesto se ne secam da sam video Dinkica u busu (a kamoli nocnom busu) u Beogradu, al u audiju sa pratnjom DB kola, to da (sve i da zivi u garsonjeri na Miljakovcu). Ne secam se bas ni da sam video Antonica ili Vukadinovica, kad vec spominjemo, u nocnoj sezdeset-petici. Па да...они су иначе свима добро познати као "ноћне птице",па је заиста више него чудно што их не виђаш у "ноћној 65-ци". Pa pazi, reko kad ih vec nema od korova u onoj "radnickoj" u 7 ujutru, kao ni preko dana, mozda bi, reko, mogao da se udostojim da ih vidim u nocnoj, al nista od toga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Јул 25, 2010 Пријави Подели Написано Јул 25, 2010 Pa i Mlađan Dinkić ima samo dvosoban stan i 5.000 jevreja - uštekao dok je tezgario sa bendom.... Pazi, nesto se ne secam da sam video Dinkica u busu (a kamoli nocnom busu) u Beogradu, al u audiju sa pratnjom DB kola, to da (sve i da zivi u garsonjeri na Miljakovcu). Ne secam se bas ni da sam video Antonica ili Vukadinovica, kad vec spominjemo, u nocnoj sezdeset-petici. Па да...они су иначе свима добро познати као "ноћне птице",па је заиста више него чудно што их не виђаш у "ноћној 65-ци". Pa pazi, reko kad ih vec nema od korova u onoj "radnickoj" u 7 ujutru, kao ni preko dana, mozda bi, reko, mogao da se udostojim da ih vidim u nocnoj, al nista od toga. Не брини се...виђам их ја често,на различитим местима,и то током дана.Ето...сад не мораш више да бринеш за њих. blessyou Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука