Jump to content

СВЕТА ГОРА, позив на молитву упућену ПРЕСВЕТОЈ БОГОРОДИЦИ и светом Хараламбосу

Препоручена порука

У петак, 27.03.2020. у 21:00, сви манастири Свете горе ће одржати целоноћну молитву упућену
пресветој Богородици и
светом Хараламбосу,

тражећи помоћ у време пандемије.
Молимо да ова порука стигне до свих православних хришћана да би смо могли сви заједно и у исто време да спојимо наше молитве, да се сажали Бог на нас и ослободи нас овог зла.

МОЛИТВА ПРЕСВЕТОЈ БОГОРОДИЦИ у невољи

Мене душом и телом невољнога удостоји твоје Божанске посете и старања, Jедина Богомајко, јер си као добра и блага постала родитељска доброта сина твога Христа Бога. Љути јади и грешне страсти кидају ми душу, као гладни вуци у својој невољи и муци. Приступам твојој руци, и ослободи ме терета који ме притискује као стење и даруј ми благословено исцелење. Амин.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Slobodan Milošević рече

У петак, 27.03.2020. у 21:00, сви манастири Свете горе ће одржати целоноћну молитву упућену
пресветој Богородици и
светом Хараламбосу,

тражећи помоћ у време пандемије.
Молимо да ова порука стигне до свих православних хришћана да би смо могли сви заједно и у исто време да спојимо наше молитве, да се сажали Бог на нас и ослободи нас овог зла.

МОЛИТВА ПРЕСВЕТОЈ БОГОРОДИЦИ у невољи

Мене душом и телом невољнога удостоји твоје Божанске посете и старања, Jедина Богомајко, јер си као добра и блага постала родитељска доброта сина твога Христа Бога. Љути јади и грешне страсти кидају ми душу, као гладни вуци у својој невољи и муци. Приступам твојој руци, и ослободи ме терета који ме притискује као стење и даруј ми благословено исцелење. Амин.

Не знам која је сатница у питању ( грчко врене или наше време са  сатовима ) а сматрам да није никаква превара. 

Подели на овим сајтовима

АФОН ЗАКРЫТ!!!
Администрация Святой Горы Афон приняла решение временно закрыть доступ паломников до 30 марта 2020 года. 

КОРОНАВИРУС НА АФОНЕ???
Последние новости со Святой Горы Афон. Не закрыт ли доступ паломников? Добрался ли туда страшный вирус? Как обстоят дела с посещением Афона из России?
Авиасообщение с Евросоюзом ограничено, самолеты в Салоники временно не летают. Гостиницы Греции с 15 марта по 30 апреля 2020 года по решению властей закрыты. Введен 14-дневный карантин для всех приезжающих в Грецию. Посещение Афона лучше временно отложить, к сожалению...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...