мирођија Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 РЕЦЕПТ ЗА СРЕЋУ 2 пуне шољице стрпљења 1 срце пуно љубави 2 шаке пуне великодушности мало осмеха 1 глава пуна разумевања Попрскати обилато љубазношћу и с пуно вере,те добро промешати. Распоредити равномерно по свом животу и послужити сваком кога сретнете. 4chsmu1 0442_feel Пријатно Џуманџи, ines and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јун 14, 2010 Пријави Подели Написано Јун 14, 2010 hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala blessyou blessyou blessyou blessyou blessyou blessyou blessyou blessyou blessyou blessyou blessyou amin-nas amin-nas amin-nas amin-nas amin-nas slavabogu slavabogu slavabogu slavabogu slavabogu slavabogu slavabogu slavabogu slavabogu slavabogu slavabogu slavabogu slavabogu slavabogu slavabogu slavabogu slavabogu :mad: 4chsmu1 bighugbighug bighugbighug bighugbighug bighugbighug bighugbighug bighugbighug Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rada ex guscije pero Написано Јун 15, 2010 Пријави Подели Написано Јун 15, 2010 :group111: 0202_238 recept je izuzetan,baš ti hvala na nj 29dz8zk Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Јул 20, 2010 Пријави Подели Написано Јул 20, 2010 Sreca? Stvari koje nam drustvo kaze da moramo imati da bi bili srecni-novo ovo i ono, veca kuca, bolji posao itd. Da li smo svesni koliko je ovo pogresno? Znam mnoge ljude koji imaju sve te stvari i mogu reci da nisu srecni. Razvodi brakova koji su se ipak desili iako su imali sve sto pozele, porodice koje se svadjaju konstantno iako imaju novac i zdravlje. Sto vise imas, vise i zelis. I uvek zelimo vise, sto smo bogatiji, lepsi, poznatiji, propustamo ono sto trazimo i ka cemu tezimo-srecu. A sta je sreca ustvari, vase vidjenje? My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 20, 2010 Пријави Подели Написано Јул 20, 2010 srećan sam kad odem na liturgiju... kolko god to ofucano zvučalo....takodje,veoma sam srećan dok plivam... veoma sam srećan što imam živo saznanje da Bog postoji i živim u ljubavi sa njim,što znam ko je On i što sam veoma blizak i slobodan sa Njim... što znam da će sve ove brige i nerviranja,gluposti jednom da prerastu u opštu harmoniju koju ne možemo ni da zamislimo... a žao mi je što se često ponašam kao da sve ovo ne znam odlična tema... inače,srećan sam i kad uradim neki poster ines, Џуманџи and мирођија је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 20, 2010 Пријави Подели Написано Јул 20, 2010 Нешто слично што је Моцарт рекао...ретки тренуци сусрета са idi4qejsizd и Bogorodicaaaaaa било да је то на литургији, или током читања духовне литературе, или дружећи се са браћом у dada...и тада је цео свет диван и тада заборавим на бол и тугу... slava3 мирођија је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 20, 2010 Пријави Подели Написано Јул 20, 2010 Срећна сам када је мојим ближњима добро и када волим. ines and мирођија је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 20, 2010 Пријави Подели Написано Јул 20, 2010 Истинску срећу и неописиву радост осјетим послије Причешћа, молитава за здравље, Свете Тајне Јелеосвећења, и - за друге људе (невјерне) овај мој вид среће је потпуно бесмислен, и безразложан - а ја знам да никада не осјећам такву радост, срећу и утјеху ни у чему земаљском. Истина - срећна сам када сам у друштву мале дјеце. мирођија, ines, Јелена and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 20, 2010 Пријави Подели Написано Јул 20, 2010 Милева ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jaca Написано Јул 20, 2010 Пријави Подели Написано Јул 20, 2010 Мене срећном учине ситнице, излазак Сунца, лијеп дан, цвијеће...А оно што ме највише усрећи јесу добри људи, када видим да има слоге у мојој породици..кад помогнем неком па видим да му је добро... Има ту још тога, али доста за сада... мирођија and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 20, 2010 Пријави Подели Написано Јул 20, 2010 Јацо па добро нам дошла, ја те тек сад видјех . Супер ти је аватар! mense0198626478946378946 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jaca Написано Јул 20, 2010 Пријави Подели Написано Јул 20, 2010 Јацо па добро нам дошла, ја те тек сад видјех crvenilo. Супер ти је аватар! mense0198626478946378946 Хвала Милева, боље вас нашла... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Јул 20, 2010 Пријави Подели Написано Јул 20, 2010 Pre neki dan me srecnom ucinila pojava duge i to dupla, posle kisnog dana....vratila uspomene na dane detinjstva i verovanja da ako protrcis ispod duge da ces biti , samo sam se osmehnula i pomislila kakva divna bozija kreacija. crvenilo My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 23, 2010 Пријави Подели Написано Јул 23, 2010 што рече Моцарт - Литургија, свето причешће, за почетак ... крштења мојих родитеља (и приде), и од тога могу да живим до краја живота срећан. драги људи, лепи догађаји ... у преводу Бог и људи, креација је весела и без мене bighugbighug клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Јул 24, 2010 Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 Srecna sam kada obilazim nase divne manastire.Svaki je prelep na svoj nacin.Sretna sam kada se pricestim u Tresijama i kada sam uz oca Dojcila...kada mi ocita molitvu i kada razgovaramo. Sretna sam kada vidim moju porodicu nasmejanu i zadovoljnu.Sretna sam sto postoji Bog i Sveci nasi divni. Sretna sam kada idem na posao koji volim,kada mogu da pomognem nekome... Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука