Jump to content

Sta vas cini srecnim?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Srećan sam u periodima kad ne mislim ni o čemu i ni o kome osim o Hristu.

Srećan sam na liturgiji (uglavnom).

Srećan sam, što neko reče, kad plivam. Pri svakom dodiru s vodom.

Srećan sam kad zaradim neke pare i ne moram neko vreme da razmišljam o računima i izdacima.

Srećan sam kad je lepo vreme, pa makar i ne izlazio tog dana napolje.

Подели на овим сајтовима

srecna sam kad svojoj djeci imama sta dati da jedu...kad vidim njihov osmijeh na licu kad su siti...a vrlo,vrlo tuzna kad su ona gladna,a ja nemama sta da im dam da jedu!!!!!!!!!!!!!!!!!

sestro draga,baš si me dirnula ovom porukom....  samo neka smo uz Boga i sve će biti sjajno

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...

Juče me je uhvatila takva radost i sreća na putu za manastir (išla sam na večernju molitvu), mislila sam da će mi srce otkazati. Kakva radost  0442_feel 0442_feel 0442_feel

0409_feel :) 0205_whistling 0212_rolleyes smej.gif confused confused confused confused confused

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...