Аурор Написано Јул 28, 2010 Пријави Подели Написано Јул 28, 2010 Ja sam srećan kada ateisti ne mogu bez našeg foruma (čitaj vere i Boga) i kada su na odmoru .... Ma LOL. Ovaj forum mi dodje kao FB izgleda mi. Rece mi brat. >< Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kika Написано Јул 28, 2010 Пријави Подели Написано Јул 28, 2010 Ja sam srećan kada ateisti ne mogu bez našeg foruma (čitaj vere i Boga) i kada su na odmoru 4chsmu1 .... dada Pogledaj, usliši me, Gospode Bože moj. Prosvetli oči moje da ne zaspim na smrt. Psalam 12:4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 28, 2010 Пријави Подели Написано Јул 28, 2010 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 28, 2010 Пријави Подели Написано Јул 28, 2010 4lg1k751spamte-bilo 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јул 28, 2010 Пријави Подели Написано Јул 28, 2010 4lg1k751spamte-bilo 4chsmu1 Odoh na plazu! Pozz. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 28, 2010 Пријави Подели Написано Јул 28, 2010 Pozdrav... Fino se provedi .... 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 28, 2010 Пријави Подели Написано Јул 28, 2010 Ustvari, srecna sam kada sam gladna pa se lepo naruckam njam njam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 28, 2010 Пријави Подели Написано Јул 28, 2010 pozdrav darku.... 4chsmu1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јул 28, 2010 Пријави Подели Написано Јул 28, 2010 Srećan sam u periodima kad ne mislim ni o čemu i ni o kome osim o Hristu. Srećan sam na liturgiji (uglavnom). Srećan sam, što neko reče, kad plivam. Pri svakom dodiru s vodom. Srećan sam kad zaradim neke pare i ne moram neko vreme da razmišljam o računima i izdacima. Srećan sam kad je lepo vreme, pa makar i ne izlazio tog dana napolje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZELJKO P. Написано Јул 28, 2010 Пријави Подели Написано Јул 28, 2010 srecna sam kad svojoj djeci imama sta dati da jedu...kad vidim njihov osmijeh na licu kad su siti...a vrlo,vrlo tuzna kad su ona gladna,a ja nemama sta da im dam da jedu!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GEORGIE Написано Јул 28, 2010 Пријави Подели Написано Јул 28, 2010 СРЕЋАН САМ КАДА "ГЕОРГИЕ УБИЈА АЖДАХУ" 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 28, 2010 Пријави Подели Написано Јул 28, 2010 srecna sam kad svojoj djeci imama sta dati da jedu...kad vidim njihov osmijeh na licu kad su siti...a vrlo,vrlo tuzna kad su ona gladna,a ja nemama sta da im dam da jedu!!!!!!!!!!!!!!!!! sestro draga,baš si me dirnula ovom porukom.... samo neka smo uz Boga i sve će biti sjajno Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јул 29, 2010 Пријави Подели Написано Јул 29, 2010 Срећна сам кад сам на мору JA SAM SADA NA MORU! I am happy. дивно, уживај! Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 29, 2010 Пријави Подели Написано Јул 29, 2010 Srecna sam kada se lepo naspavam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2010 Juče me je uhvatila takva radost i sreća na putu za manastir (išla sam na večernju molitvu), mislila sam da će mi srce otkazati. Kakva radost 0442_feel 0442_feel 0442_feel 0409_feel 0205_whistling 0212_rolleyes smej.gif confused confused confused confused confused Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука