JESSY Написано Децембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2010 klapklap klapklap klapklap ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Децембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2010 Raduje me pricest,prijatelji,posao,porodica...zdravlje.Raduje me kada imam smirenost. Raduje me kada citam,kuvam,idem u manastir i crkvu.Raduje me kada se salimo na poslu. Raduje me klapklap kada se molim. Raduje me kada nasi sportisti pobedjuju. Raduje me kada primim platu,kada poklanjam. "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Децембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2010 Други дневник РТС-а!!! Ја оно кад гледам, ја просто ... стандард најбољи у региону за 50 % у односу на лане, производња порасла за 300 %, постављена 15 камена темељца, исечене 43 свечане траке, млади који су некад отишили у бели свет чекају на граници.. да се врате... ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Децембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2010 Када успем да усрећим неког ко је несрећан и када су људи око мене радосни. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Децембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2010 Други дневник РТС-а!!! Ја оно кад гледам, ја просто ... стандард најбољи у региону за 50 % у односу на лане, производња порасла за 300 %, постављена 15 камена темељца, исечене 43 свечане траке, млади који су некад отишили у бели свет чекају на граници.. да се врате... stadaradim Срећна сам што имам Растка. И кад ме не боли глава! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Децембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2010 stadaradim :) Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Pao je sneg...celo jutro sam bila napolju sa svojom devojcicom i decom iz komsiluka...SRECNA SAM I ISPUNJENA!!! 4chsmu1 https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0442_feel.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
xyz Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Срећном ме чини неколико несавршених, добрих Људи... и то када сретнем Човјека и препознам Христа у њему (а тај Човјек не мора бити хришћанин по дефолту), то враћа смисао свему, даје наду и снагу... и наравно недјеља 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Љубичица Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 ...кад се бепче ујутро пробуди, прошкиљи на окице и каже: "мама!"...прође пар секунди, па каже: "тата!"...али онако одушевљено, бебасто Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
xyz Написано Децембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 ...кад се бепче ујутро пробуди, прошкиљи на окице и каже: "мама!"...прође пар секунди, па каже: "тата!"...али онако одушевљено, бебасто 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 12, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2010 Срећном ме чини неколико несавршених, добрих Људи... и то када сретнем Човјека и препознам Христа у њему (а тај Човјек не мора бити хришћанин по дефолту), то враћа смисао свему, даје наду и снагу... и наравно недјеља 0110_hahaha ПОТПИСУЈЕМ! 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Mene cini srecnom hram Sv.Save koji je veilcanstven...Spalili su mosti naseg sveca,a mi mu podigosmo do neba velik hram da ga se setimo i da znamo da su njegove mosti svuda oko nas Beogradjana i njegov duh svuda sa nama. "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Децембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2010 Eli Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
tara8 Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 смиреноумље ме чини срећном '' знање често осиромаши доброту, доброта увек обогати знање '' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Децембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2010 Кол оф Дјути, модерн ворфер или блек опс на мрежи girls036 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука