Jump to content

Sta vas cini srecnim?

Оцени ову тему

Препоручена порука

klapklap klapklap klapklap

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Raduje me pricest,prijatelji,posao,porodica...zdravlje.Raduje me kada imam smirenost.

Raduje me kada citam,kuvam,idem u manastir i crkvu.Raduje me kada se salimo na poslu.

Raduje me klapklap

kada se molim.

Raduje me kada nasi sportisti pobedjuju.

Raduje me kada primim platu,kada poklanjam.

"Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula".

Подели на овим сајтовима

Други дневник РТС-а!!!

Ја оно кад гледам, ја просто  molimoli... стандард најбољи у региону за 50 % у односу на лане, производња порасла за 300 %, постављена 15 камена темељца, исечене 43 свечане траке, млади који су некад отишили у бели свет чекају на граници.. да се врате... 

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Када успем да усрећим неког ко је несрећан и када су људи око мене радосни.

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Други дневник РТС-а!!!

Ја оно кад гледам, ја просто  :)... стандард најбољи у региону за 50 % у односу на лане, производња порасла за 300 %, постављена 15 камена темељца, исечене 43 свечане траке, млади који су некад отишили у бели свет чекају на граници.. да се врате... 

stadaradim

Срећна сам што имам Растка.

И кад ме не боли глава!

Подели на овим сајтовима

stadaradim :) :)

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Срећном ме чини неколико несавршених, добрих Људи... и то када сретнем Човјека  и препознам Христа у њему (а тај Човјек не мора бити хришћанин по дефолту), то враћа смисао свему, даје наду и снагу... и наравно недјеља 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Срећном ме чини неколико несавршених, добрих Људи... и то када сретнем Човјека  и препознам Христа у њему (а тај Човјек не мора бити хришћанин по дефолту), то враћа смисао свему, даје наду и снагу... и наравно недјеља 0110_hahaha

ПОТПИСУЈЕМ! 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Mene cini srecnom hram Sv.Save koji je veilcanstven...Spalili su mosti naseg sveca,a mi mu podigosmo do neba velik hram da ga se setimo i da znamo da su njegove mosti svuda oko nas Beogradjana i njegov duh svuda sa nama. :drugarstvo:

"Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula".

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...