Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 4 часа, haveaniceday рече

Ма лик не надобудна сељачина

Ajde, ajde... umes ti i kreativnije. Ovo me nista ne pogadja. Potrudi se malo majku mu

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, cloudking рече

image.png

@Tumaralo. Ovo su bukalno pricali jos prosle godine dok vakcine jos nismo ni imali... al tad ste bili zauzeti objasnjavanjem kolki smo debili sto nosimo brnjice preko nosa....

Kao i uvek kod zaverologa, neznanje, neinformisanost i neobrazovanost  uvek dodju na naplatu na kraju...

Па дај цитирај где су писали.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, cloudking рече

the verge

wall street journal

VOX

CNBC

Nekad si cak umeo makar da prepoznas krediblian izvor od debilnog... steta... velika steta. Onakav mladic...

Хвала богу, младић напредовао, сконтао да су сви извори дебилни и да ни један није кредибилан. Клауд остао у мести, и даље верује ауторитетима. 

Наслови су о два протеста и нарацијама које спинују ѕа један и нарацијама које спинују за други. 
један протест не преноси корону, други преноси. 

Ако си стварно толико наиван онда ти нема лека.. требаш да се запиташ на колико још ствари ствљају и праве овакве спинове. 

Мислим лицемерје је очигледно. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, haveaniceday рече

Ма кажем ти, пусти ти клауда ништа њега не занима нити ће он ишта од тога да погледа ... јер њега у суштини не занимају туђи аргументи 

он има своје племе и своје ауторитете, и све што је против њих је за његов мозгић непожељно 

Чак и када се неко 90 % слаже са његовим ауторитетима, али се не слаже неких 10 % око локдауна и слично.. луис је вакцинисан, промовисао је вакцине, промовисао је маске, носио је маске и све то..

Исто тако њега данас на клиповима разноразни клаудкингови називају аваксом и антимаскером 

Ti i dalje ne kapiras da nije autor tog klipa problem nego ti. Da mi posaljes kurzgesagt video sa napomenom da ga pogledam ja ga necu pogaedati NIKAD u zivotu jer tvoje misljenje ne vrednujem ni malo... Smatram ga nistavnim. Nevaznim i nebitnim. Tako nekako i tebe dozivljavam.

Kao sto vidis, moji postovi usmereni ka tebi su samo i iskljucivo cista zajebancija... 

Подели на овим сајтовима

пре 50 минута, Tumaralo. рече

Batica skontao sve pre godinu dana.

Vrlo  jak teoretičar zavere.

https://www.facebook.com/579260888/videos/364555041693072/

zbog ovakvih stvari u meni se budi hiper-hiper "teoretičar zavere" odnosno to je ono što sam u nekoliko postova blago provukao a to je da je ovo sve previše očigledno za moj ukus.

...mislim kako je lik mogao da zna tačan scenario ... bukvalno po mesecima ove godine??? jel to nije čudno???

sa druge strane pazi ko ga intervjuiše lik iz ekipe Alexa Jonsa, ako mi se od nečega više diže kosa na glavi (od plandemije covida) onda je to sasvim sigurno od ekipa Alex Jons, Stew Peters, Tim Pool, x22, Lisa Haven, Steven Benun, NY prepers,  .... i još iha njih... pa čak i onih navodno "umerenog tipa" ... Corbet Report,  Max Igan itd.

jer kako objasniti postojanje "zvaničnih antivaksera" koji zahvataju ne mali prostor medijskog delovanja? npr od zvaničnih medija tipa fox-news ili skynews-australia RT... pa sve do samozvanih "boraca" koji se pozivaju u emisije na javnim televizijama (Mira Alečković, Stojkovićka, MP, Milica zavetnica, Saša Borojević...itd)

Kao da neko sa jedne strane pakuje priču i gura je do extrema (dakle do očigledno neprihvatljivog terora) a koja po narativu namerno ima biblijske elemente, dok sa druge strane istovremeno kanališe (odnosno tupavijima objašnjava šta se ustvari dešava) bes.... kao oni šibicari u parku gde rade trojca: jedan kao meša čaše i on je kao banka, drugi je kao zgazio na čašu sa lopticom i traži ko hoće po pola jer nema dovoljno da se učipi, a treći dole (dok prvi kao ne gleda) podiže preostale dve da se vidi da je loptice stvarno ispod čaše koja je nagažena (ispod dve koje podiže nema ništa).

e sad opet, iako mi se diže kosa na glavi od njih, činjenica je da u tim materijalima ima dosta istine i to je veliki problem.... jer...ne znam kad ih gledam vidim da imaju agendu isto kao što ima i suprotna (zvanična) strana a to mi se uopšte ne sviđa. mislim da pod vidom borbe za istinu žele pravljenje haosa... gde će onda "po kratkom postupku" rešavati i prolaziti šta got hoćeš, tako su i komunisti iz prikrajka kenjali o pravima pa kad su se u haosu dočepali vlasti pobili sve što su stigli...

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, haveaniceday рече

Хвала богу, младић напредовао, сконтао да су сви извори дебилни и да ни један није кредибилан. Клауд остао у мести, и даље верује ауторитетима. 

Наслови су о два протеста и нарацијама које спинују ѕа један и нарацијама које спинују за други. 
један протест не преноси корону, други преноси. 

Ако си стварно толико наиван онда ти нема лека.. требаш да се запиташ на колико још ствари ствљају и праве овакве спинове. 

Мислим лицемерје је очигледно. 

Ma i treba da vas vaksicnisu i da vas zatvaraju i da vam unistavaju oprivatne biznise kad ste glupi i samo piskarate po internetu i pravite youtube klipove. 

Samo napred svetski overlordovi, spricajte i zatvarajte ih kad su glupi. Ko ce da vam  obezbedi zastitu od vakcina? Vasi teoreticari zavera i youtube influenseri? Pa oni su vami sti ko ovi koji sad odredjuju sve ove mere... da se ti vasi pitaju bilo bi jos gore... al ako vam je kad ste glupi... i treba da vas bodu...

• Зачуђен 1

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, dragisa рече

zbog ovakvih stvari u meni se budi hiper-hiper "teoretičar zavere" odnosno to je ono što sam u nekoliko postova blago provukao a to je da je ovo sve previše očigledno za moj ukus.

Gasi forum, iskljucuj intenet motaj kablove... Drasku je "sve previse ocigledno". To je to. Resili smo koronu.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Ma i treba da vas vaksicnisu i da vas zatvaraju i da vam unistavaju oprivatne biznise kad ste glupi i samo piskarate po internetu i pravite youtube klipove. 

Па добро је, било је време да признаш како размишљаш. Сада када знамо ко је где можемо да идемо даље. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

Gasi forum, iskljucuj intenet motaj kablove... Drasku je "sve previse ocigledno". To je to. Resili smo koronu.

ti konstantno imaš podtrebu da se preuznosiš nad drugima... po psiholozima znak slabosti

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, dragisa рече

ti konstantno imaš podtrebu da se preuznosiš nad drugima... po psiholozima znak slabosti

јел проваљујеш ти како он теби одговар на постове.. теоретичар завере, ово оно стално те маркира, обележава гура у групе.. знаш зашто је то? Нема одговоре.. 

Кажем ти он је од оних ликова ”рекао ми фаући и свако ко се противи томе је теоретичар завере” 

Подели на овим сајтовима

@haveaniceday za njega  da skapira da ja (u doroj meri) koristim argumente "profesionalnih bukača" i ako mi se diže kosa na glavi od njih, a da ujedno kažem da su mi vrlo sumnjivi, je viša matematika. to ne znači da sam okrenuo ćurak, predomislio se ili slično... to znači da ja i dalje ne prihvatam zvanično plasiran narativ a da iako koristim argumente ("bukača ") ujedno sam i vrlo rezervisan prema njima jer deluju da podjednako kao i prvi imaju svoju agendu, odnosno ako je cela ova moja konstrukcija tačna onda to znači da je ta ("opoziciona", "bikačka") agenda ustvari krajni cilj (ultimativna agenda koja će se "spontano" ostvariti)

Подели на овим сајтовима

пре 56 минута, dragisa рече

...mislim kako je lik mogao da zna tačan scenario ... bukvalno po mesecima ove godine??? jel to nije čudno???

Tako što nije pogodio tačan scenario... već si preuveličao ono što je pogodio (ili što veruješ da je pogodio),  a ignorišeš ono što je promašio...

Klasično "i ćorava koka ubode zrno"...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, dragisa рече

A ti kao hriscanin imas duznost da pomazes slabijima od sebe. A sta ti cinis?

Ja bih se stideo na tvom mestu...

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, haveaniceday рече

јел проваљујеш ти како он теби одговар на постове.. теоретичар завере, ово оно стално те маркира, обележава гура у групе.. знаш зашто је то? Нема одговоре.. 

Кажем ти он је од оних ликова ”рекао ми фаући и свако ко се противи томе је теоретичар завере” 

Ja uopste ne slusam Faucija. U zivotu nisam cuo ni jedan jedini njegov govor ili saopstenje.

Ja se iskljucivo informisem na youtubu.

A zasto lazes ovo za mene i faucija? Ne pitam za razlog zasto lazes generalno jer ne znam dal si napisao jedan jedini post u svojoj forumaskoj karijeri a da nesto nisi slagao,nego pitam zasto bas za Faucija? Tu laz nisam uspeo da skontam.

Pazi ti si uzeo pretpostavku da ja slusam nekakvog Faucija i stisnuo si tu predrasudu pod misku i poleteo ka protivnockom golu nesvestan da sanjas i da na sebi nemas nista osim gaća...

Pritom,ako te neko uporedi sa profesionalnim predrasudnicima ti se odma ljutis...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...