Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

On 1. 8. 2021. at 8:18, cloudking рече

Postao si teoreticar zavera na kub :)

Cak si poceo da serujes video klipove u kojima anonimusi "otvaraju oci" svima jer su oni "sve skontali pa sad zele da objasne da bi narod razumeo" :)

Expand  

Nisi ni pogledao klip. Evo da ti parafraziram sta lik prica: Svesni smo rizika i prenosnosti ali ne zelimo vise lockdowune imamo pravo da biramo rizik. 

Jezivo je koliko si siguran u sebe kao budaletina neka nisi ni pogledao klip.

Inace lik nije anonimus, ima poprilicno jak socijalni uticaj, jedan je od vodecih aktivista "right to repair" lik je preduzetnik iz NewYorka ciji je posao pocela da satire borba protiv korone. 

Подели на овим сајтовима

On 1. 8. 2021. at 14:01, haveaniceday рече

Nisi ni pogledao klip. Evo da ti parafraziram sta lik prica: Svesni smo rizika i prenosnosti ali ne zelimo vise lockdowune imamo pravo da biramo rizik. 

Expand  

Cak ni ti nekad nisi bio tolko glup da koronu povezujes samo sa rizikom po sebe.

Budale ne kapiraju sta znaci rec "zarazne"  u konstrukciji "zarazne bolesti", a mi smo prisiljeni da delimo ovaj svet sa njima. Sta ces...

Jezivo je koliko si siguran u sebe kao budaletina neka nisi ni pogledao klip.

Expand  

Pa zaboravljam na tu kulturu gledanja klipova da bih ucvrstio gluposti u koje sam vec odlucio da verujem bez osnova. Da podsetim- ja nisam teoreticar zavera, zato se i ne razumemo toliko..

Inace lik nije anonimus, ima poprilicno jak socijalni uticaj, jedan je od vodecih aktivista "right to repair" lik je preduzetnik iz NewYorka ciji je posao pocela da satire borba protiv korone.

Expand  

Uuu influenser znaci? Jel ima instagram da ga zapratim? Cuo sam da se na instagramu rade najvece nauke, pa ako mogiu i tamo da uzmem dva tri komada tih nauka od influensera?

On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Expand  

Подели на овим сајтовима

Цитат

Uuu influenser znaci? Jel ima instagram da ga zapratim? Cuo sam da se na instagramu rade najvece nauke, pa ako mogiu i tamo da uzmem dva tri komada tih nauka od influensera?

Expand  

Која си ти сељачина човече. Ја поделим лик клипа, који је предузетник, који прича о утицају ковид мера на бизнисе, на њега, на његове раднике, на бизнисе из његове околине. Прича како људи остају без посла, како им се права одузимај, и ти решиш да омаловажаваш и правиш спрдњу... 

https://www.youtube.com/user/rossmanngroup

ево ти па гледај ако се опаметиш некада, али оно што сам научио о теби јесте да не волиш свој мозак да излажеш размишљањима и групама са којима се не слажеш. 

Подели на овим сајтовима

On 1. 8. 2021. at 14:31, Tumaralo. рече

Ovo je moguće kada vladaš marvom leminga.

1627727442693.jpg

Expand  

Могуће је са @cloudking то и постоји за њега, и он је сам такав. 

Подели на овим сајтовима

On 1. 8. 2021. at 14:38, haveaniceday рече

Која си ти сељачина човече. Ја поделим лик клипа, који је предузетник, који прича о утицају ковид мера на бизнисе, на њега, на његове раднике, на бизнисе из његове околине. Прича како људи остају без посла, како им се права одузимај, и ти решиш да омаловажаваш и правиш спрдњу... 

ево ти па гледај ако се опаметиш некада, али оно што сам научио о теби јесте да не волиш свој мозак да излажеш размишљањима и групама са којима се не слажеш. 

Expand  

Да то је баш био омашај. Росман није никакав инфлуенсер. Човек је врхунски електроничар.

Подели на овим сајтовима

On 1. 8. 2021. at 14:40, mirko1929 рече

Да то је баш био омашај. Росман није никакав инфлуенсер. Човек је врхунски електроничар.

Expand  

Ма лик не надобудна сељачина, не обраћај пажњу. Он има своје пелеме и чим види неко друго он ставља ратничке боје и учази у фајт мод. 
Њему је свако ко се не слаже са њиме теоретичар завере, авакс, вучићевац и слично.

Подели на овим сајтовима

On 1. 8. 2021. at 15:09, haveaniceday рече

Ма лик не надобудна сељачина, не обраћај пажњу. Он има своје пелеме и чим види неко друго он ставља ратничке боје и учази у фајт мод. Њему је свако ко се не слаже са њиме теоретичар завере, авакс, вучићевац и слично.

Expand  

Воз (суоснивач Епла) је направио видео за Луиса:

Подели на овим сајтовима

On 1. 8. 2021. at 15:15, mirko1929 рече

Воз (суоснивач Епла) је направио видео за Луиса:

Expand  

Ма кажем ти, пусти ти клауда ништа њега не занима нити ће он ишта од тога да погледа ... јер њега у суштини не занимају туђи аргументи 

он има своје племе и своје ауторитете, и све што је против њих је за његов мозгић непожељно 

Чак и када се неко 90 % слаже са његовим ауторитетима, али се не слаже неких 10 % око локдауна и слично.. луис је вакцинисан, промовисао је вакцине, промовисао је маске, носио је маске и све то..

Исто тако њега данас на клиповима разноразни клаудкингови називају аваксом и антимаскером 

Подели на овим сајтовима

image.png

@Tumaralo. Ovo su bukalno pricali jos prosle godine dok vakcine jos nismo ni imali... al tad ste bili zauzeti objasnjavanjem kolki smo debili sto nosimo brnjice preko nosa....

Kao i uvek kod zaverologa, neznanje, neinformisanost i neobrazovanost  uvek dodju na naplatu na kraju...

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 1. 8. 2021. at 14:38, haveaniceday рече

Expand  

Juhuuu jos jedan juћub klip koji necu da pogledam!!!!

Jel znas sta jos necu da radim? :) Nikad necu da padnem na taj kocijasko ulicarski reatardirani desnicarsko fasisticki fazon vredjanja i ponizavanja sagovornika... ja sam iznad toga... cuj mene "tebe"... toga, toga...

:D

P.S. mislim da ces morati ponovo da razmotris blokiranje mene :) 

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 1. 8. 2021. at 14:39, haveaniceday рече

Могуће је са @cloudking то и постоји за њега, и он је сам такав. 

Expand  

the verge

wall street journal

VOX

CNBC

Nekad si cak umeo makar da prepoznas krediblian izvor od debilnog... steta... velika steta. Onakav mladic...

P.S. Nisi ni pogledao naslove koje komentarises? :) 

Expand  

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...