Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 4 часа, Bilbija рече

A neged sam ranije napisao da su trojica mojih kolega dobili otkaz nas poslu jer nisu hteliu da se vakcinisu a jutros su mi javili da je jedan od njih pozitivan ...

A ja u 18h imam zakazanu booster vakcinu ... 

Ajd nek je srećno!

1638565888510.jpg.0c8f272cf1393aa40467066b49297fcb.jpg

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Bilbija рече

A neged sam ranije napisao da su trojica mojih kolega dobili otkaz nas poslu jer nisu hteliu da se vakcinisu a jutros su mi javili da je jedan od njih pozitivan ...

A ja u 18h imam zakazanu booster vakcinu ... 

Звучиш као штребер неки. 🤓

Добро си урадио домаћи задатак Билбијин, само тако настави. dobardecko

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Дејан рече

Во вријеме оно када сам се ја вакцинисО , није било да се бира, само кинез, олд скул, хард кор, но пеј но гејн 😁😁

I posle gnjavite nas koji nemamo izbora osim fajzera.

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

"Интересантно. Медији данас вест о тестиранима, онима на респиратору и умрлима од короне објавише на самом крају вести, онако једва су то преломили преко уста - као да их то смара. Умрло 40 људи од короне, а ови се баве масовним скуповима на којима нису обавезне маске и боцке. Сви су у еуфорији око блокада. То је ударна вест, а умрле и заражене ко шиша! Зоки Радовановић и Раде Панић ћуте као заклани!
Само чекам сутра да ме неко пита што сам социопата који мрзи маске, боцке и не верује у опасност од ове "пандемије" ... " - Marko Pejković
Подели на овим сајтовима

Gde li je onaj jadni čovečuljak, Zoran Radovanović?

Nema ga nešto da se oglašava protiv okupljanja demonstranata u vreme "pandemije"?

Mogu svi nabijeni jedni preko drugih na mostu i ulicama jel?

Kao i prošle nedelje plus sa SNS masovnim skupom?

A brojke samo padaju?

Kako onda da ne kaže nešto protiv digitalnog ausvajs sistema i convid ograničenja? Koji je smisao svega toga?

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Tumaralo. рече
"Интересантно. Медији данас вест о тестиранима, онима на респиратору и умрлима од короне објавише на самом крају вести, онако једва су то преломили преко уста - као да их то смара. Умрло 40 људи од короне, а ови се баве масовним скуповима на којима нису обавезне маске и боцке. Сви су у еуфорији око блокада. То је ударна вест, а умрле и заражене ко шиша! Зоки Радовановић и Раде Панић ћуте као заклани!
Само чекам сутра да ме неко пита што сам социопата који мрзи маске, боцке и не верује у опасност од ове "пандемије" ... " - Marko Pejković
Када АВ жели да сакупи своју менажерију у Арени или где већ, одједном поштовање мера није битно. Битније је што више људи сакупити, издрати се што више како је Вођа ''нови Тито'' који гарантује ''рај на земљи'', маске не морају да се носе, нећемо гледати ко је боцкан а ко није. Но, када пир менажерије прође, онда одједном расту бројеви и шири се паника. Никада АВ и његова камарила неће рећи да је пандемија циркус и замајавање народа чији је циљ хитлеровски и полпотовски тоталитаризам на куб. Зашто? Зато што су им газде СЗО, Клаус Шваб, Гејтс и Рокфелери.
Када опозицији одговара да се иде на протесте и блокаде, одједном ни Ђилас ни Зоран Радовановић ни Раде Панић не вичу на антиваксере, антимаскере и антиковидаше - одједном не мора дистанца да се држи на блокадама, не мора маска, не мора да се показује пропусница. Може да се фајта свако са сваким, да размењује пљувачку, крв и зној са сваким - антиваксер са антиваксером (или са ваксером небитно). Одједном као да пандемија не постоји. Међутим, чим све то прође, поново ће Панић, Радовановић, Ђилас, Јеремић и остали да кукају како су за све криви антиваксери, АВ зато што не уводи јаче мере и слично. Зашто? Зато што су им газде СЗО, Клаус Шваб, Гејтс и Рокфелери.
Зато је битно оно што сам већ писао - реци ми шта мислиш о ковид мерама јавно и гласно па ћу ти рећи шта мислим о теби. Да ли си заиста за АВ или против њега. Ако си за ковид мере а против си Вучића исти си као Вучић - имаш исте газде и исти си нациста према овом српском народу. Једино си љубоморан на њега што он сиса крв овом народу, а не ти. И зато што он добија коске од глобалистичке менажерије много веће него ти, па се нудиш глобалистима да будеш нова марионета.
Слободарским Србима, мени се чини, а свако нека проба другачије ако мисли другачије па ће учити на свом искуству, не пристаје да се било за рачун АВ било за рачун Ћуте, Ђиласа и осталих међусобно гложе. Нека се гложе и туку ако то желе те две стране истог новчића, а што се они више исцеде у тој борби, нама слободарским Србима ће бити лакше - док се они међусобно свађају моткама, палицама, пљувањем и слично, мање су шансе да се мере овде пооштре или да се изда КиМ.
Узмимо кокице и гледајмо бокс-меч. У међувремену, морамо да оштримо наше бусије и наше ровове за оно што следи када једна од две опције поново превагне, а то је пооштравање мера, јер ни једна ни друга ковидашка страна неће одустати од тога да овде заведе нацистички корона логор.
Подели на овим сајтовима

RS.N1INFO.COM

Kada je grupa naučnikanika podnela zahtev federalnoj vladi SAD da objavi podatke vezane za davanje licence Fajzerovoj vakcini protiv kovida-19, nisu očekivali najbrži odgovor na svetu, ali...

12:smeha::))12:smeha::))12:smeha:

• Зачуђен 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Tumaralo. рече

Gde li je onaj jadni čovečuljak, Zoran Radovanović?

Ту је.

Цитат

Da li međutim trenutna situacija dozvoljava ovakve događaje i koliki rizik oni nose?

Epidemiolog prof. dr Zoran Radovanović kaže da je situacija i dalje jako ozbiljna.

– Mi smo bili na granici katastrofe. Sada je malo bolje ali je i dalje daleko od dobrog. Veliki je broj novoobolelih, hospitalizovanih i onih na respiratorima. Intenzitet transmisije virusa je i dalje na visokom nivou – navodi Radovanović.

Osvrćući se na prethodno pomenute događaje on kaže da je svaki nosio rizik ali ne podjednak.

– Tokom blokada videlo se da retko ko nosi masku. Ipak, ceo događaj je bio na otvorenom, postojala je neka distanca i zato je to bio manje rizičan skup. Na drugoj strani, hiljade ljudi u autobusima i isto toliko u hali bilo je igranje sa zdravljem građana – ističe sagovornik Danasa.

линк

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...