Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 1 минут, Tumaralo. рече

Mislio sam što nećeš svoju? Hoćeš?

Moje dete je malo za primanje vakcine... kad/ako budu odobrene za njegov uzrast, vakcinisaću ga...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, haveaniceday рече

@fsa 

Inace ako te zanima kako je to moguce da u "trampovim drzvama" bude manja doza vakciniacije i ako ti je "jedino" logicno objasnjenje trampovici nece da se vakcinisu evo ti jedno drugo sasvim legitimnom objasnjenje. 

Ako pogledas drzave o kojima pricas sve su juzne i tamo gde zivi velika vecina crnaca u americi. 

Znas li gde postoji jak odboj prema vakcinama? Pa u crnackoj zajednici. Tako da je sasvim logicno objasnjenje da je u tim drzavama manji stepen vakcinacije ne jer su za trampa vec jer imaju vise crnaca. 

Crnci su u ogromnom procentu (87%) glasali za Bajdena, tako oni očigledno ne čine većinu stanovnika u "Trampovim državama". Wyoming i Idaho npr. spadaju u onih 6 država s najmanje vakcinisanih, a procenat crnačke populacije tamo je zanemarljiv ( ispod 1% ).

Sve u svemu, mogu da se složim s tvojim mišljenjem da je moguća kombinacija oba objašnjenja.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, cloudking рече

Ti overlordi su ono bas glupi ljudi kad tako javno i otvoreno svima govore  o svojim planovima :D 

Ogroman broj ljudi je uključen širom sveta, ne može to šaputanjem u mračnim hodnicima.

Ali nema problema jer 99% ljudi nemaju moć da shvate sve dok im ne dođe u odgovarajućoj formi koju proizvode OIM (koji su u njihovoj vlasti).

Tebi i pripadnicima tvoje vrste npr, može da dođe Fra Sotona sa krvavim nožem u ruci i da kaže "Hajde dečki, idemo malo radit'" ti bi potrčao kao odgovoran građanin NDH koji ne želi da pravi probleme pa da izazove stradanje naroda.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Tumaralo. рече

Ne, lemmuse. 

Očigledno je da vakcinisani prolaze za blažim simptomima.

Problem je što se uopšte zaražavaju u ogromnom broju i što šire virus jednako kao i nevakcinisani.

To znači da te je Diler lagao.

Naravno problem je što imaju i side effects i što umiru u abnormalnom broju u poređenju sa ostalim vakcinama i što će vremenom imati sve gore posledice.

Hmmm... kad si započeo poruku sa "Ne" mislio sam da ćeš bar pokušati da osporiš ono što piše u mojoj poruci... da podsetim:

Znači, postali smo svesni da vakcine štite od umiranja od korone i da mahom umiru nevakcinisani... i sad smišljamo kako da umesto preuzimanja krivice za širenje nebuloza o vakcinama nekom magijom optužimo vakcinisane za to...

ali vidim da si odustao čak i od takvog pokušaja, pa samo pokušavaš da prebaciš priču na neke druge stvari...

Takđe, izvesno je da u njima virus mutira i postaje smrtonosniji.

Samo u fantazijama neukih... u realnosti virus mutira u svima... uvek... mutira jednakom stopom mutacija u vakcinisanima i u nevakcinisanima... a u nevakcinisanima ima više "komada" virusa... više se razmnoži... zato više i umiru i zato imaju veće tegobe... a pošto mutira jednakom stopom mutacija, tamo gde ima više "komada" ima i više mutacija, pa samim tim su i veće šanse da dobijemo opasniju mutaciju... zato su sve dosadašnej varijante i nastale među nevakcinisanom populacijom...

Jedini pritisak koji vakcina može da napravi na virusu je da mutacije koje izbegavaju vakcinu postanu dominantne... niđe veze sa time da postane smrtonosniji ili zarazniji... zaraznija mutacija će uvek imati prednost nad manje zaraznom varijantom potpuno nezavisno od vakcinacije... a virusi retko kad postaju smrtonosniji jer im to ne daje nikakvu evolutivnu prednost (osim kada se šire preko leševa, a korona nije takav virus)... mogu da postanu smrtonosniji ali potpuno nasumično, tako što neka mutacija da neku drugu prednost, a ujedno čini i virus smrtonosnijim...

Bio sam svestan koliko je debela lobanja sagovornika na forumu pa nisam preterivao sa satanističko-pedofilskom konekcijom dok nije izašla ova friška vest na Danasu.

A u njoj si "pročitao" "između redova" svašta nešto što u njoj ne piše? :)

Lemmus Maximus.

Ta inkantacija ti ne šljaka uopšte... moraš da unaprediš svoje magijske sposobnosti... rekoh ti već da probaš da zakolješ kozu, većina magova koristi takve metode, možda tebi upale?

• Свиђа ми се 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Tumaralo. рече

1628440418897.jpg

Čak i da je CFR kod kovida samo 0,2% ( već imamo države gde je trostruko veći ) i da oboli samo 80% stanovništva to je i dalje preko 12 miliona potencijalnih žrtava ( realniji broj je između 50 i 100 miliona ). Nešto mi je to mnogo za "običan grip"...

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, fsa рече

Crnci su u ogromnom procentu (87%) glasali za Bajdena, tako oni očigledno ne čine većinu stanovnika u "Trampovim državama". Wyoming i Idaho npr. spadaju u onih 6 država s najmanje vakcinisanih, a procenat crnačke populacije tamo je zanemarljiv ( ispod 1% ).

Sve u svemu, mogu da se složim s tvojim mišljenjem da je moguća kombinacija oba objašnjenja.

Možeš da nađeš na netu podatke i o okruzima koji opet govore da postoji razlika u procentu vakcinisanih u okruzima koji su glasali za Bajdena i okruzima koji su glasali za Trampa... a tu je dosta smanjena mogućnost da crnci pomere rezultate... tačnije, čine rezultate još gorim, jer ako i njih uključiš u računicu ispada da je kod belaca razlika u vakcinaciji mnogo veća u zavisnosti od političkog izbora.

Jedno od objašnjenja koje ste obojica propustili je i "urbanost/ruralnost" glasača... demokratski glasači su u većoj meri grupisani u većim gradovima... malo je logičnije da se zabrineš i vakcinišeš ako živiš u centru nekog grada gde živi ogroman broj ljudi jedan drugom na glavi, nego ako živiš na nekoj farmi oko koje nema žive duše kilometrima unaokolo...

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Tumaralo. рече

Ali nema problema jer 99% ljudi nemaju moć da shvate sve dok im ne dođe u odgovarajućoj formi koju proizvode OIM (koji su u njihovoj vlasti).

I nekako se bas ti nalazis u toj visoko privilegavanoj grupi od 1% koja je jedina sposobna da razume. Jasno. :1405_love:

Tebi i pripadnicima tvoje vrste

Koje vrste?

u odgovarajućoj formi koju proizvode OIM

A?

Olimpijske Igre Madjara?

Organizaciono Izvrsiteljske Maskote?

Obojene Inter- Marginalije?

Oboisti Iz Mladenovca?

Tebi i pripadnicima tvoje vrste npr, može da dođe Fra Sotona sa krvavim nožem u ruci i da kaže "Hajde dečki, idemo malo radit'" ti bi potrčao kao odgovoran građanin NDH koji ne želi da pravi probleme pa da izazove stradanje naroda.

Cekaj, zar su i ustase medju tim overlordima? Ovo vec nisam znao! Kakav je plan? Sta cemo?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

1628440418897.jpg

Mene zanimaju dve stvari...

- Kako mislis da vas iko shvati ozbiljno ako stalno lazete, kao sa ovim posterom?

- Kako mislite da iko postuje vase misljenje ako ste glupi ko noc bez zelje da to razumete?

PS. Jel razumes na primer da je 99% tvojih postova cisto laganje i fantazija? Ja ne kazem da ti lazes namerno, ja samo kazem da si curan, pardon, sotka, koja samo guta sta joj se servira bez dovoljnog znanja da te podatke sama propusti kroz ikakav filter. Zato vas ljudi posmatraju kao glupe idiote, nista drugo nije u pitanju, veruj mi.

Подели на овим сајтовима

WWW.TIMESOFISRAEL.COM

Limited data not enough to draw conclusions on booster's effectiveness; ministers said to fight over potential lockdown, restriction exemption for shuls

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Tumaralo. рече
WWW.TIMESOFISRAEL.COM

Limited data not enough to draw conclusions on booster's effectiveness; ministers said to fight over potential lockdown, restriction exemption for shuls

:)

:D     "Some 420,000 Israelis have been administered a third booster shot so far"

:smeh1:    "14 Israelis have been diagnosed with COVID-19 despite having been inoculated with a third COVID-19 vaccine"

:)) "It was not immediately clear whether the 14 contracted the virus before or after receiving the booster." 

• Радостан 1

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, fsa рече

Procenat crnacke populacije u Idahu i Wyomingu je mali, ali sta je sa  ostalim drzavama?

Ajde da pogledamo alabamu. Alabama ima 4 miliona stanovnika, oko milion i nesto crnaca. Dakle 25 %.
Misisipi ima 2 i nesto miliona, crnci su preko milion. Oko 50 % stanovnistva.
Arkansas ima oko 3 miliona ljudi i pola miliona crnaca. Oko 15 % stanovnistva.

Luisiana ima oko 4 miliona stavnonika i nesto ispod 2 miliona crnaca, dakle 40 %.

I sada na to dodaj matematiku da je procenat vakcinisanih medju crncima oko 10 %. 

Цитат

As of August 2, 2021, CDC reported that race/ethnicity was known for 58% of people who had received at least one dose of the vaccine. Among this group, nearly two thirds were White (59%), 10% were Black, 16% were Hispanic, 6% were Asian, 

Prosto mamtematikom mozes da vidis a je statistika "trampovi glasaci se ne vakcinisu" cisto smece, jedina je istina da se trampovi glasaci za nijansu slabije vakcinisu od demokrata. Ali taj procenat je par % i pricamo o krajnjim ekstremistima. 

Skoro nikakve veze u 99 % slucejeva nema veze da li si glasao za trampa i da li ces da se vakcinises osim kod "anti governement" ekipe QAnon itd. Prosecan trampov glasac je vakcinisan.

Stvarno je prejadna ta podvala koju prave na osnovu izuzetno malog uzorka. Te statisticke lazi, polu istine su najjadnije. Nadjes neku korelaciju i odmah pokusavas da objasnis nesto uz pomoc te korelacije i siris propagandu i lazi ( ne ti nego ovi koji to promovisu ti si samo od njih pokupio a nisi dovoljno proziran da vidis kroz njihov bullshit)

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, cloudking рече

Ti overlordi su ono bas glupi ljudi kad tako javno i otvoreno svima govore  o svojim planovima :D 

Salu na stranu ja sam sad zbunjen... jel overlordi javno saopstavaju svoje planove ili su planovi tajni ali ste ih vi provalili jer vasem umu nista ne moze da pobegne?

Pa jesu. Jasno je da kuvaju neke promene. Evo ti video sa WorldEconomic Forum.. pucaju neke izjave, neke propagandice, pricaju o nekim promenama, sve umotano u neko lepo klupko, sa finom retorikom.... ko zna sta planiraju da rade i da guraju. 

Mislim ja sam siguran da Tumaralo masi i gresi dosta toga, ali lik makar pokusava da provali sta se desava, vi ste svi nabili glavu u pesak i pravite se da je business as usual. Ocigledno se neka kavurma sprema. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...