Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

RS.SPUTNIKNEWS.COM

У Русији није био ниједан смртни случај директно повезан са вакцинацијом против вируса корона, саопштио је руски министар здравља Михаил Мурашко за телевизију „Први...

Подели на овим сајтовима

пре 59 минута, Tumaralo. рече

805c199.thumb.jpg.e40ef0e9078b35eaf79b8a2ca2c5e722.jpg

Ово све објашњава!

Стокове фармацеутских кућа држе ови што форсирају вакцине, новинари и корумпирани доктори су плаћени да промовишу вакцине... а политичари у томе налазе одличну прилику да ударе на основну људску слободу избора и начина лечења од разних болести...  Замисли кад би Кинези донели законе да ко се не лечи акумпуктуром не може ући у Кину, ресторан, стадион... итд!

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, fsa рече

@Golub Ne znam samo kakve veze ima to što se desilo u Kanadi s "dekanom" iz Pule... Sem ako ne pokušavaš ovo: :)))

Зато што је Канада земља испраних мозгова... највише деце због бесплатног сладоледа и пице су потурили руку за вакцину која им уопште не треба... ( али им треба џаба сладолед!)  

Иначе, ако се не варам један од судија хашког трибунала је био врло строг спроћу ,,геноцидних'' Србаља?!!

Ево му згодне прилике да се окуша на правом геноциду почињеном у његовој дежели над децом староседелаца!

Све ове државе које се бусају у лажна демократска прса у тренуцима кад осуђују друге, имају безбројне властите геноциде и до рамена крваве руке...   али најлакше је туђим .... глогиње млатити... 

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

On 28.6.2021. at 15:57, fsa рече

Naravno da nije umro od vakcine već od kovida.

Čovek je imao tu nesreću da se zarazi pre nego što je vakcina koju je primio postala delotvorna. Dakle: vakcinisan je 26.03... razboleo se od kovida već posle par dana ( poslednja pourka na Twiteru mu je od 29.3. a do tada je bio svakodnevno aktivan )... preminuo je posle 2 meseca tj. 25.5. 

Da je ranije vakcinisan verovatno bi još uvek bio živ

Ти појма немаш да ли се он заразио, пре, после, од вакцине, све су то шпекулације које језиво сигурно износите. 

И много шпекулишиете да ли је умро од вакцине или ковида или чега већ, много се пуца са ”умро од ковида”.
Срчани болесник, добије ковид, због њега инфаркт. Умро од ковида. 
Срчани болесник добије грип, због њега шлог (мој деда нпр) нешто сумњам да су га убројали у смрти од грипа а не од шлога.
Такође мој други деда, поломи кук, оде у болницу, добије инфакрт умре... од чега је умро? Кука или инфаркта? Јер је инфаркт последица борбе организма са поломљеним куком. 

Па да се вратимо на случај човека. Прими вакцину, вакцина по дефаулту обори имунитет. Тај оборени имунитет ухвати ковид и крене да ровари... 

Да је добио ковид а није примио вакцину, преживео би. Да ли је умро од вакциние или ковида? 

Дакле, ово је језиво колико ништа не знамо и колико лапрдамо по интернетима... а ту ја и ти нисмо страшни, обојица само износимо наша нестручна мишљења покушавајући да разумемо шта се дешава и зашто.... проблем је што научници ништа не знају, а много лапрдају и не сносе АПСОЛУТНО НИКАКВУ ДРУШТВЕНУ ОДГОВОРНОСТ јер се крију иза интелектуализма. 

То мора да престане, морамо да знамо тачно како се броје смрти ковида, који се стандарди користе, да се испита све везано за вакцине и смрти после њих итд. И то све да буде јавно доступно да сваки ретард може отићи на веб сајт прочитати податке, теорије и мишљења. 

У суштини НЕ КАЖЕМ ДА НИСИ У ПРАВУ само ми је језиво све. ЈА немам појма да ли је он добио ковид, пре после, за време... да ли је вакцина допринела томе да ковид буде смртан. ПРИ ТОМ... ПРИЧАЈУ ДА ВАКЦИНА СПРЕЧАВА СМРТИ 100 %.. ево у овом случају НИЈЕ СПРЕЧИЛА. 
То је страшно чери пиковање. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, fsa рече
RS.SPUTNIKNEWS.COM

У Русији није био ниједан смртни случај директно повезан са вакцинацијом против вируса корона, саопштио је руски министар здравља Михаил Мурашко за телевизију „Први...

па да.. ко умре после примања вакцине.. он није умро повезано са вакцином, преминуо је од ковида.. који је случајно добио недељу дана после примања вакцине.

пре 4 часа, fsa рече
EURACTIV.RS

Grčka vlada saopštila je da planira da svakom mladom Grku koji se vakcionisao protiv korona virusa ili planira da to uskoro uradi da 150 evra kao poklon na početku leta.

И после кукају европској унији како немају паре..... дајте нам немци паре ми немамо.... 

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, haveaniceday рече

Такође мој други деда, поломи кук, оде у болницу, добије инфакрт умре... од чега је умро? Кука или инфаркта? Јер је инфаркт последица борбе организма са поломљеним куком. 

Danas bi mu uradili post mortem kovid test pa ako bi se ispostavilo da je u organizmu imao neki od molekula koji se nalaze u kovid virusu (posle 30,40,50 ciiklusa prc testa) onda ne bi bilo ni od kuka ni od infarkta već bi ga uvrstili kao "preminuo od kovid virusa".

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...