Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 11 минута, fsa рече

Slušam samo zvaničnu medicinu. Ne zanimaju me pojedinci koji "pišaju uz vetar".

Исти си као они што су напали доктора који упозоравао на штетност талидомида, нису хтели да га слушају јер је пишао уз ветар и није поверовао да је талидомид спас за труднице!   

Не постоји званичнији нити бољи интерниста и кардиолог и професор од поменутог доктора тренутно у Америци! Објавио је велики број научних радова у званичној медицини!  Али ти си испраног мозга!   и  лако се палиш на новинарску пропаганду, или радиш у фармацији?

Трећег нема...

• Оплаках :)) 1

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, fsa рече

@Golub Kao što sam i mislio... :stadaradim:

Шта си мислио?

Да доктор Питер из Америке само пиша уз ветар, и то само из њему познатих разлога!? 

Иначе, ако ниси знао, тај доктор је фасовао корону лечећи пацијенте од короне, и то их врло успешно лечио, (као што је и сам себе и његову фамилију) и објављивао је како их је челио, али су му ови са јутуба скинули видео јер је све унапред монтирано и планирано  да се људима испере мозак и да сви приме боцу спроћу короне, не само једну боцу, већ две, три... и тако сваке године...  без обзира јеси ли већ преболео корону или си дете, трудница, беба... једини ти је спас игла у којој је шиљак...   

Лудило! 

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

,,A CDC safety group said there’s a “likely association” between a rare heart inflammatory condition in adolescents and young adults mostly after they’ve received their second Covid-19 vaccine shot, citing the most recent data available.

There have been more than 1,200 cases of a myocarditis or pericarditis mostly in people 30 and under who received Pfizer’s or Moderna’s Covid vaccine, according to a series of slide presentations published Wednesday for a meeting of the Centers for Disease Control and Prevention’s Advisory Committee on Immunization Practices.

Myocarditis is the inflammation of the heart muscle, while pericarditis is the inflammation of the membrane surrounding the heart".

,,Лајкли асосијешен'',  ови марифетлуци са овим мозгоиспирачким изразима типа ,,колатерална штета'' од фајзера и модерне је типично зајебавање широких народних маса...  али, ко те пита, ако се не вакцинишеш црна си овца ... 

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Иначе, ево података из истог периода, тј. ових дана,  кад је огроман број Канађана вакцинисан уз све рестрикције, и од прошле године без иједног вакцинисаног:

Опис није доступан.

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Golub рече

,,A CDC safety group said there’s a “likely association” between a rare heart inflammatory condition in adolescents and young adults mostly after they’ve received their second Covid-19 vaccine shot, citing the most recent data available.

There have been more than 1,200 cases of a myocarditis or pericarditis mostly in people 30 and under who received Pfizer’s or Moderna’s Covid vaccine, according to a series of slide presentations published Wednesday for a meeting of the Centers for Disease Control and Prevention’s Advisory Committee on Immunization Practices.

Myocarditis is the inflammation of the heart muscle, while pericarditis is the inflammation of the membrane surrounding the heart".

,,Лајкли асосијешен'',  ови марифетлуци са овим мозгоиспирачким изразима типа ,,колатерална штета'' од фајзера и модерне је типично зајебавање широких народних маса...  али, ко те пита, ако се не вакцинишеш црна си овца ... 

Smešan si! :smeh1:

Da ti je stalo do istine ne bi prećutao da je tih 1200 zabeleženih slučajeva miokarditisa i perikarditisa zabeleženo na 300 miliona datih vakcina i da se većina ljudi od tih neželjenih dejstava vakcine potpuno oporavila:

https://www.cnbc.com/2021/06/23/cdc-reports-more-than-1200-cases-of-rare-heart-inflammation-after-covid-vaccine-shots.html

Tih 300 miliona vakcina spasilo je stotine hiljada ljudskih života, ali tebi to jednostavno ne može da dopre do mozga.

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, Golub рече

Иначе, ево података из истог периода, тј. ових дана,  кад је огроман број Канађана вакцинисан уз све рестрикције, и од прошле године без иједног вакцинисаног:

Опис није доступан.

I opet ti činjenice ne idu u prilog:

"54 deaths from previous months have been included on June 21 due to a data review and data cleaning initiative."

https://www.publichealthontario.ca/-/media/documents/ncov/epi/covid-19-daily-epi-summary-report.pdf?la=en

To znači da je 21.05.2021. u Ontariju umrlo samo 6 osoba od posledica Covid-19... a ne 60.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, fsa рече

Smešan si! :smeh1:

Da ti je stalo do istine ne bi prećutao da je tih 1200 zabeleženih slučajeva miokarditisa i perikarditisa zabeleženo na 300 miliona datih vakcina i da se većina ljudi od tih neželjenih dejstava vakcine potpuno oporavila:

https://www.cnbc.com/2021/06/23/cdc-reports-more-than-1200-cases-of-rare-heart-inflammation-after-covid-vaccine-shots.html

Tih 300 miliona vakcina spasilo je stotine hiljada ljudskih života, ali tebi to jednostavno ne može da dopre do mozga.

Стало ми је до истине, стога сам само написао колико је младих настрадало од вакцина: више од 1200 младих испод 30 г.

А ти или се правиш луд, или ти ноге смрде, кад помињеш 300 милиона датих вакцина... је ли то има 300 милиона младих испод 30 гогина по Америкама? 

Ти ко да си у роду са НАТОм, понашаш се као Џејми Шејн, или како се оно зваше онај НАТО гласоговорник, штоно ономад рече да су НАТО бомбе по Србији побиле само неколико хиљада Срба, али су зато спасили стотине хиљада Албанских живота!!!   тррт-мрт-у-питању-је-смрт!

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

@Golub Evo članka pa nek' ljudi sami procene ko se pravi lud:

WWW.CNBC.COM

"This is still a rare event," Dr. Tom Shimabukuro said at the meeting. For both vaccines combined, there were 12.6 heart inflammation cases per million doses.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, fsa рече

To znači da je 21.05.2021. u Ontariju umrlo samo 6 osoba od posledica Covid-19... a ne 60.

Не лажи друже!  21. 6. 2021, то јест јуче у канадској провинцији Онтареју је умрло 60 

Ти олако бришеш те нуле, јес'да нула није неки број. али ако се налази иза неког броја онда се ради о десетицама:

image.png.4bd6638ef08491d91ebc94fdc0b2a029.png

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, fsa рече

Evo članka pa nek' ljudi sami procene ko se pravi lud:

Ево и скриншота из Онтарија па да се види коме смрде ноге:

image.png.652a6b599399d1317034822564b828e0.png

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, fsa рече

:unbelieveble:

Да се разумемо, не борим се спроћу вакцина, за вакцине сам, али за добро испитане и проверене, а не ове експерименталне...

Нарочито сам против тога да се деца, која уопште нису угрожена од Ковида19-20-21-22-23... итд. вакцинишу!

По ко зна који пут велим да је вакцинисање деце од 12. до 15. година лудило!  дибидус Лудило!

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

On 21.6.2021. at 19:25, Golub рече

Ево, ови из Светске здравствене организације читају поуке и моје шкрабитине, послушали ме, и хвала Богу да написаше: 

,, Children should not be vaccinated for the moment.

There is not yet enough evidence on the use of vaccines against COVID-19 in children to make recommendations for children to be vaccinated against COVID-19. Children and adolescents tend to have milder disease compared to adults. However, children should continue to have the recommended childhood vaccines''.

Напокон долази из дупета у главу, главешинама из СЗО!!!

'ботеМишМекињаш шта раде ови из струке, тј. СвеЦкеЗдравственеОрганизације, пре два дана, а након великог броја нежељених појава код вакцинисане деце, лепо СЗО турили на сајт:  ,, Children should not be vaccinated for the moment''.

Данас ову реченицу избрисали: па турили следеће: ,,Children and adolescents tend to have milder disease compared to adults, so unless they are part of a group at higher risk of severe COVID-19, it is less urgent to vaccinate them.

Од тога да децу не треба вакцинисати, једва прође дан и по, а они веле, мање је хитно за вакцинацију деце...   ценим да ће за два дана јавити како сву децу треба хитно вакцинисати...   ко је овде луд, ко збуњен, ко безобразан, има ли у СЗО ико стручан??!!! 

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...