Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

@haveaniceday

Нисмо се разумели нешто изгледа.

Ја сам реаговао на овај пост

пре 11 часа, mario beloti рече

У Паризу млате по метроу ако немаш маску. Демократија.

где је постављен видео (сад се не види више, макар код мене, не знам зашто) уз објашњење да то полиција млати по париском метроу оне који неће да носе маске.

Видео је у ствари снимљен у Румунији пре једно месец дана, после утакмице других тимова Динама и Стеауе из Букурешта у некој њиховој нижој лиги. Када су се њихови навијачи побили, део њих је побегао у метро и тамо напао полицајце покушавајући да побегну. И онда је полиција послала појачање да их похватају. И то се види на снимку.

Линк

Значи везе нема са короном и маскама и не дешава се у Паризу. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, GeniusAtWork рече

@haveaniceday

Нисмо се разумели нешто изгледа.

Ја сам реаговао на овај пост

где је постављен видео (сад се не види више, макар код мене, не знам зашто) уз објашњење да то полиција млати по париском метроу оне који неће да носе маске.

Видео је у ствари снимљен у Румунији пре једно месец дана, после утакмице других тимова Динама и Стеауе из Букурешта у некој њиховој нижој лиги. Када су се њихови навијачи побили, део њих је побегао у метро и тамо напао полицајце покушавајући да побегну. И онда је полиција послала појачање да их похватају. И то се види на снимку.

Линк

Значи везе нема са короном и маскама и не дешава се у Паризу. 

aaa ok onda! Mislio sam da je jos jedan od onih snimaka gde mlate ljude za maske. Posto sam video zenu da bezi a nosi masku...

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, fsa рече

@haveaniceday Nisi ni pročitao članak, zar ne?

Цитат

But China now represents the extreme, Communist version of a highly managed, scientifically backed approach that has worked in South Korea, Japan, New Zealand, Taiwan and other democracies

:smeh1:

Људи су забрањивали увоз залеђене рибе јер су у њој нашли вирус. Да не идем даље какве су све врачарско-гатарске мере имали.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

Људи су забрањивали увоз залеђене рибе јер су у њој нашли вирус. Да не идем даље какве су све врачарско-гатарске мере имали.

Ето у праву сам што нисам ни погледао даље од наслова. Знао сам да су тако неке бескорисне идиотске глупости и да ћу само да се нервирам што нека редакција уопште пусти ово. 

Чим видиш наслов одмах можеш чланак  да бациш у воду, ако је кликбејт не читај. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, fsa рече

Znao sam :)))

Ево јуанито га прочитао, видим сада да сам погрешио да сам требао да прочитам овакво информативно и корисно дело! Извини! 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

Људи су забрањивали увоз залеђене рибе јер су у њој нашли вирус

Siguran si da se virus ne može preneti tim putem? 

China’s Center for Disease Control and Prevention said it found active Covid-19 virus on the outer component of refrigerated food packaging, adding that it showed the possibility of infection via such contaminated surfaces, according to state broadcaster CCTV.

The virus was found on food packaging in the coastal city of Qingdao in Shandong province, the report said, without specifying the origin of the product. Qingdao has reported a dozen new virus cases this month, most linked to a hospital where infected travelers from overseas are being treated.

China has said several times in recent months that imported refrigerated goods are risks for re-introducing the coronavirus into the country. It had previously tested product packaging from various countries and found positive cases of the virus. It subsequently banned imported products including seafood from Indonesia and chicken wings from Brazil following positive tests on shipping containers and food packaging.
Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, haveaniceday рече

Ето у праву сам што нисам ни погледао даље од наслова. Знао сам да су тако неке бескорисне идиотске глупости и да ћу само да се нервирам што нека редакција уопште пусти ово. 

Ево још мало:

Цитат

To varying degrees, they are emphasizing the collective good over personal freedoms, a formula that has allowed them to keep cases relatively low.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, haveaniceday рече

Ево јуанито га прочитао, видим сада да сам погрешио да сам требао да прочитам овакво информативно и корисно дело! Извини! 

Me ne moraš da čitaš, samo je neozbiljno komentarisati članak koji nisi pročitao

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, fsa рече

Siguran si da se virus ne može preneti tim putem? 

Толико да бих појео ту рибу. Побогу, смрзнута риба се пржи.

Мораш да схватиш шта је PCR тест. PCR тест умножи RNK или DNK. Онда се у то додају агенси специфични са оно што тестирамо, у овом случају сарс ков 2. Позитиван резултат само значи да су ту присутни фрагменти нуклеинске киселине вируса. Не значи уопште ни да су ти фрагменти ”живи”. А и да јесу живи, после кувања су 100% рахметли.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...