Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

Управо сада, haveaniceday рече

samo tako kralju... ovo promovises. ;)

Jedva cekam novi policijski cas jer ne zasluzujete nista bolje... treba vas gaziti do dna... kad ste spremni da gazite druge kada god vam odgovara.. klasicni bulies

Mozda... Al meni se nikad nije desilo da podrzavam naciste... I to nesvesno. Mislim, kolka dileja treba da budes pa da podrzavas naciste a da toga nisi ni svestan :)

Da se meni to desilo, pauzirao bih od foruma, ono iz sramota makar :)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

iskreno posle nekih razgovora sa tobom debelo se razmisljam da glasam za Vucica.... 

A ja vidis u to nikad nisam ni sumnjao... Bolje te znam od samog sebe :)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Mozda... Al meni se nikad nije desilo da podrzavam naciste... I to nesvesno. Mislim, kolka dileja treba da budes pa da podrzavas naciste a da toga nisi ni svestan :)

Da se meni to desilo, pauzirao bih od foruma, ono iz sramota makar :)

Pa nije, zato sto si kukavica i nikad nikog i ne podrzavas. Samo kritikujes, to je lakse.... 

Подели на овим сајтовима

Pa nije, zato sto si kukavica i nikad nikog i ne podrzavas. Samo kritikujes, to je lakse.... 

Samo hrabri ljudi smeju da stanu u stroj sa nacistima? To si hteo da kazes? :)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

Ma jok, ja nikada nisam stao sa nacistima... to je tvoje izvrtanje poprilicno komplikovane price.... ja sam stojao sa onima koje su mediji nazivaju alt rajtom, a koji nisu nacisti...naprimer samom harrisom... 

Подели на овим сајтовима

Meni nije vazno ko ce da pobedi politicki, samo mi je vazno da gledam desne retarde kako placu :)

Desnicarske suze su najsladje ujutru uz ananas i avokado :)

ps. Posto neces da ukapiras moram da objasnim... Ovo ne mislim stvarno samo koristim metaforu da podsetim na najvecu desnicarsku politicku motivaciju.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

Samo hrabri ljudi smeju da stanu za prava nacista i pravdu prema nacistima... tu se ogleda ljubav prema slobodi, kada branis slobodu i onih koji ti se ne svidjaju.. zato ti nikada nisi i neces biti pravi liberal... 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, haveaniceday рече

Ma jok, ja nikada nisam stao sa nacistima... to je tvoje izvrtanje poprilicno komplikovane price.... ja sam stojao sa onima koje su mediji nazivaju alt rajtom, a koji nisu nacisti...naprimer samom harrisom... 

Dala baba banku...

Подели на овим сајтовима

@cloudking da ne lupetas vise, samo tvorac termina alt-right je morao da se distancira od naziva jer su ga asocirali sa nacistima time sto su CNN i ekipa gurali spancera i naciste koji su kidnapovali termin. 

Imas kompletnu istoriju alt righta na wikipediji.. 

According to Hawley, the alt-right began in 2008.[66] In November that year, the paleoconservative ideologue and academic Paul Gottfried gave a talk at his H. L. Mencken Club in Baltimore. Although the talk was titled "The Decline and Rise of the Alternative Right", it did not contain the phrase "alternative right" itself. Gottfried observed that, as the paleoconservative movement declined, a new cohort of young right-wingers were rising to take its place in challenging the neoconservative ideology then dominant in the Republican Party and broader U.S. conservative movement.[

Oznacavao je odgranak konzervastivaca koji nisu neo-konzervatvci (aka pro rat konzervativci) sto sam podrzavao. 

medjutim kako je evoluirao u spancerov pokret, svi su se udaljli pa i sam autor termina:

As "alternative right" became associated increasingly with white nationalism in subsequent years, Gottfried distanced himself from it.[75]

ako je ovaj lik nacista.. ok onda sam podrzavao naciste.. 

EN.WIKIPEDIA.ORG

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, haveaniceday рече

@cloudking da ne lupetas vise, samo tvorac termina alt-right je morao da se distancira od naziva jer su ga asocirali sa nacistima time sto su CNN i ekipa gurali spancera i naciste koji su kidnapovali termin. 

Imas kompletnu istoriju alt righta na wikipediji.. 

According to Hawley, the alt-right began in 2008.[66] In November that year, the paleoconservative ideologue and academic Paul Gottfried gave a talk at his H. L. Mencken Club in Baltimore. Although the talk was titled "The Decline and Rise of the Alternative Right", it did not contain the phrase "alternative right" itself. Gottfried observed that, as the paleoconservative movement declined, a new cohort of young right-wingers were rising to take its place in challenging the neoconservative ideology then dominant in the Republican Party and broader U.S. conservative movement.[

Oznacavao je odgranak konzervastivaca koji nisu neo-konzervatvci (aka pro rat konzervativci) sto sam podrzavao. 

medjutim kako je evoluirao u spancerov pokret, svi su se udaljli pa i sam autor termina:

As "alternative right" became associated increasingly with white nationalism in subsequent years, Gottfried distanced himself from it.[75]

ako je ovaj lik nacista.. ok onda sam podrzavao naciste.. 

EN.WIKIPEDIA.ORG

Kod mene u Nisu se kaze "doso si na mojega", iliti u prevodu, obrni okreni na kraju je ispalo onako kako sam ti sve vreme govorio a ti nisi hteo da verujes drugima nego si tvrdgovao furao svoju pricu dok nisi udario glavom u zid i skontao da podrzavas pokret usko vezan sa nacistickim idejama... sto smo ti avokado, juanito ja i jos tu njih govorili sve vreme...

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, haveaniceday рече

Samo hrabri ljudi smeju da stanu za prava nacista i pravdu prema nacistima...

E sad su bezbedni kad si ih uzeo u zastitu :D al gde bas njih uze za primer majku mu? 

Sto tako ne branis i komuniste? Jel zato sto si altrajtovac? :D 

Подели на овим сајтовима

Цитат

Kod mene u Nisu se kaze "doso si na mojega", iliti u prevodu, obrni okreni na kraju je ispalo onako kako sam ti sve vreme govorio a ti nisi hteo da verujes drugima nego si tvrdgovao furao svoju pricu dok nisi udario glavom u zid i skontao da podrzavas pokret usko vezan sa nacistickim idejama... sto smo ti avokado, juanito ja i jos tu njih govorili sve vreme...

Pokret tada nije bio usko vezan sa nacistickim idejama, vec ste ga ti, avokado, juanito i vasi drugari iz medija uspesno vezivali za nacisticke ideje i na kraju uspesno vezali. To je realnost dogadjaja.

Sto sam ti i pokazao, kroz istorijat alt righta gde je originalni tvorac morao da se distancira jer ste mu uspesno vezali pokret sa nacistickim idejama, a on normalno nije nacista i ne zeli da ga asociraju sa nacistima. Isto kao i ostalih 90 % ljudi koji su bili asocirani sa alt rightom, a tu smo i ja i grizli i auror. 

A to ste uradili da bi mogli da satanizujete svoju opoziciju... kao sto ti radis ovde, jer bolje argumente nemate. ;)

пре 9 часа, cloudking рече

E sad su bezbedni kad si ih uzeo u zastitu :D al gde bas njih uze za primer majku mu? 

Sto tako ne branis i komuniste?

Zato sto u drustvu ne postoji ideja "its alright to puch a commie" i niko ne prebija ljude jer nose komunisticke simbole, niko ih ne satanizuje kao da su najveci sljam i komotno pricate kako su to "vasi luckasti drugari"

Imas jos neko pitanje da ti odgovorim ili da zavrsimo ovu konverzaciju? 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, haveaniceday рече

Zato sto u drustvu ne postoji ideja "its alright to puch a commie" i niko ne prebija ljude jer nose komunisticke simbole, niko ih ne satanizuje kao da su najveci sljam i komotno pricate kako su to "vasi luckasti drugari"

Imas jos neko pitanje da ti odgovorim ili da zavrsimo ovu konverzaciju?

Ima.

Koji je to libertarijanski princip prema kojem se sloboda drugih meri prema tome koje su ideje trenutno popularne? 

Ja na primer znam da je ideja nacista (ciju slobodu branis) da tovare ljude u vagone i spaljuju ih u furunama. Mada priznajem to nije toliki zlocin kao "its ok to punch a naci"...

Lep ti je taj libertarijanizam... "SVI IMAJU PRAVO NA SLOBODU I KAD KAZEMO SVI MISLIMO  NA NAS! NE NA VAS DRUGE! :D:D :D 

Ili "PRIVATNI PEKAR IMA PRAVO DA ODBIJE USLUG GEJEVIMA! ALI PRIVATNI JUTJUB NEMA PRAVO DA ZABRANJUJE KLIPOVE S ORUZIJEM PEDERIMA!"

21. vek je doneo toliko kreativnih nacina da se sakriju nacisticke i fasisticke ideje u svakodnevni narativ narocito jer su usmerene ka budalama. JA za tebe ne mislim da si budala i zato mi je oduvek bila misterija kako su uspeli da dopru do tebe i to da dopru toliko duboko, da ces javno da branis naciste zato sto neko na ulici voli da kaze "its ok to punch a naci" (iako ih niko realno cak ni ne udara, osim onog lika sto dobio pesnicu u vugla na TV)... zamisli to samo... mogucnost fizicke povrede ti stavljas kao veci zlocin od sistematskog ubijanja naroda.

Sta ja vise da ti pricam. Idi pricaj s aurorom... tu ces uvek da imas rame za plakanje  kod ovakavih tema a znamo da cornflakes placu daleko vise od libtarda i bas zato i forsiraju taj narativ kao "placljive pahuljice" jer je uvek bolje da optuzis drugog da je placipi*ka pre nego sto ljudi provale da si zapravo ti taj ;)

I kako si uspeo cak i temu o koroni da upoganis svojim altrajt glupostima?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...