Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 8 часа, haveaniceday рече

Zato ste barabe kakvih nema... 

Altrajtovac, nemas li pametnija posla? Da postujes arijevske mimove ili slike superiorne zapadne kulture?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Avocado рече

Nema pravo policajac da te privede samo zato što si odbio da se legitimišeš (čak nema pravo da te legitimiše bez opravdanog razloga ali to uglavnom ignorišu)... ali ako si prekršio zakon i odbijaš da se legitimišeš ima pravo da te privede (da bi se utvrdio identitet) čak i za situacije u kojima te inače ne bi privodio nego ti samo napisao kaznu ili te uputio kod prekršajnog sudije (razni prekršaji)... prosto jer ne zna kome da napiše kaznu... nisam gledao klipove pa ne znam šta je u pitanju...

@haveaniceday evo, bas ti je lepo odgovorio avocado :*

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

A lepo sam zamolio ako moze bez desnicarskih dramoser tirada... 

Opet zamislis sta sam napisao pa se svadjas s onim sto si zamislio. Ja samo znam da ovaj tvoj odgovor nema veze sa mnom...

Znaci ovako... lupio si glupost da je uhapsena jer nema "legitimaciju" ja sam ti objasnio i tagovao sam avokada da ti kao advokat kaze da ne mozes da hapsis ljude jer nemaju legitimacije.. i ti i dalje trabunjas o nekim desnicarism dramoserskim tiradama... 

Lako je tebi da pricas da su to dramoserske tirade dok ne pocnu da se desavaju tebi, dok se desavaju drugima.. a onda kada pocnu da se desavaju vama.. e onda postanete od jednom svi libertarijanci i sve nas razumete.... :))

Подели на овим сајтовима

koji si ti debil po nekad razveden od realnosti....

Obicno me tako nazivaju sve ekstremne desnicarske izdrkotine. Naviko sam, ne mozes da me uvredis ni povredis a vidim da se trudis. Batali...

I nosi masku. Policija ima moje odobrenje da te uapsi ako se pravis pametan pred organima reda ;)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

@haveaniceday evo, bas ti je lepo odgovorio avocado :*

Avokado je lepo objasnio da nije uhapsena zbog nedostatka legitimacije.  I da si lupio glupost. Razlog privodjenja nije odbijanje legitimacije, nego krasenje zakona (nenosenja maske).

Altrajtovac, nemas li pametnija posla? Da postujes arijevske mimove ili slike superiorne zapadne kulture?[/qupte]

Kad sam ja to postovao? Sad jos i izmisljas nesto sto nikada nisam radio... stvarno sramota koliko si sposoban da izmisljas... kada udjes u neku brzinu... 

Подели на овим сајтовима

Nema problema, nisu bitni klipovi... bitno je to sto Cloudking misli da policajac ima pravo da uhapsi nekog jer odbija da se legitimise. Klipovi su druga stvar i treca prica, ovo su nasa osnovna gradjanska prava koja svi treba da znamo. 

necu da te uvlacim u debatu sa klipovima, dosta si mi problem na debati o gw i trampu :D 

Jbt jeste svi u tom desnom taboru ipali u kazan s kukurekom kad ste bili mali?

A sto bi te polocajac legitimisao osim alo ne misli da si nesto lose uradio? I sta da rafi ako odbijes da se legitimises a on sumnja da si prekrsio zakon? Da ti se izvini? "Oh, izvinite nisam shvatio da ste glupi desnicar, nastavite s aktivnostima i izvinite na uznemiravanju"?

Jeeebooooteeee

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Obicno me tako nazivaju sve ekstremne desnicarske izdrkotine. Naviko sam, ne mozes da me uvredis ni povredis a vidim da se trudis. Batali...

pa i Juanito ti je isto rekao... je l i on ekstremna desnicarska izdrkotina?

I nosi masku. Policija ima moje odobrenje da te uapsi ako se pravis pametan pred organima reda

;)

Pa dobro, ako hoces da ti takvo bude drustvo... dobices to da policija hapsi tebe.. i mene kog boli briga sto policija hapsi tebe.... Zato se i ne bunim sto vucic gazi ovu zemlju toliko.. jer ste zasluzili svako gazenje... niste za bolje... kad ne cenite slobodu... volite drzavu i drzavnu silu cim sluzi vasem interesu.. i vasoj ideologiji.. 
Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, haveaniceday рече

Lako je tebi da pricas da su to dramoserske tirade dok ne pocnu da se desavaju tebi, dok se desavaju drugima.. a onda kada pocnu da se desavaju vama.. e onda postanete od jednom svi libertarijanci i sve nas razumete.

Ako dozivim saobracajku pa mi odstrane pola mozga onda sasvim sigurno :)

Подели на овим сајтовима

Ako dozivim saobracajku pa mi odstrane pola mozga onda sasvim sigurno :)

Ne matori, nego kada te isutiraju sa posla jer provale sta sve pricas po internetu za velikog ti vodju.. onda se mozda malo setis tih principa koje guras o drzavnoj palici i moci drzavnih sluzbi... kao sto su policija, upravnici raznoraznih javnih institucija i slicno.... 

ja se nadam da nece, ali tu moc su vlastodrscima i policiji ljudi kao ti dozvolili.... 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, haveaniceday рече

I da si lupio glupost. Razlog privodjenja nije odbijanje legitimacije

Pogledaj klip, policajac joj BUKVALNO kaze da je privodi zbog utvrdjivanja identiteta, sto je i avkodao rekao sto i ja pircam sve vreme... Bolje da sam viknuo u neku rupu pa da iz nje izraste vrba pa da neko cobance napravi sviralu nego sto pisem ovde naivno verujuci da ce skontas...

Ali sace vidimo da ti bolje znas zasto je privedena od samog policajca koji je priveo... Aj da vidimo...

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, haveaniceday рече

volite drzavu i drzavnu silu cim sluzi vasem interesu.. i vasoj ideologiji.. 

Kako se iskljucuje ova opcija kad pocnes da izmisljas stvari da bi imao temu na koju ces da se svadjas sam sa sobom?

Подели на овим сајтовима

Pogledaj klip, policajac joj BUKVALNO kaze da je privodi zbog utvrdjivanja identiteta, sto je i avkodao rekao sto i ja pircam sve vreme... Bolje da sam viknuo u neku rupu pa da iz nje izraste vrba pa da neko cobance napravi sviralu nego sto pisem ovde naivno verujuci da ce skontas...

Ali sace vidimo da ti bolje znas zasto je privedena od samog policajca koji je priveo... Aj da vidimo...

samo tako kralju... ovo promovises. ;) 

Jedva cekam novi policijski cas jer ne zasluzujete nista bolje... treba vas gaziti do dna... kad ste spremni da gazite druge kada god vam odgovara.. klasicni bulies. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, haveaniceday рече

Ne matori, nego kada te isutiraju sa posla jer provale sta sve pricas po internetu za velikog ti vodju.. onda se mozda malo setis tih principa koje guras o drzavnoj palici i moci drzavnih sluzbi... kao sto su policija, upravnici raznoraznih javnih institucija i slicno.... 

ja se nadam da nece, ali tu moc su vlastodrscima i policiji ljudi kao ti dozvolili.... 

Odlepio si.

Iznervirao sam te vise nego sto sam planirao. 

Iskljucujem se na par sati. Idem da trosim platu koju si mi ti dao :D

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Odlepio si.

Iznervirao sam te vise nego sto sam planirao. 

Iskljucujem se na par sati. Idem da trosim platu koju si mi ti dao :D

Svaka cast uspeo si u zivotu. Al posle nemoj da se cudis kada podrzavam i gotivmo lika kao sto je Tramp. Jer postene borbe sa vama nema. 

iskreno posle nekih razgovora sa tobom debelo se razmisljam da glasam za Vucica.... 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...