Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 10 минута, haveaniceday рече

Pa ti si prso totalno....

Kad se vucic slaze s  tobom, onda negde debelo gresis :D

RS.N1INFO.COM

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su "licemerne" tvrdnje da vlasti Srbije umanjuju broj zaraženih i...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Ovo ne mora nuzno da bude tacno.

Ogradjujem se jer ne poznajem medicinu, ali jesi bio nekad kod lekara da ti meri saturaciju i onda kazu da je ispod normale a tebi nista? NIje ni meni al jeste mom klincu.
Osim toga, kako ces da primetis smanjen kapacitet pluca od nekoliko posto ako npr ceo dan radis uz komp i ne izlazis nigde i ne kreces se? Il cak ako se kreces, takve smanjenje bi dovelo do toga da se mozda brze zamoris a dal bi ikad pomislio "u jbt brzo se zamaram, mora da mi pluca nisu dobro"? Nikad, nego ces da pomislis "svinjo debela, kace pocnes da vezbas malo gle kolko nemas kondicije"

Brate, kako neces primetiti nedostatak kiseonika... pa ustanes odes iz kreveta do toaleta osetis zamor....

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

Kad se vucic slaze s  tobom, onda negde debelo gresis :D

RS.N1INFO.COM

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su "licemerne" tvrdnje da vlasti Srbije umanjuju broj zaraženih i...

Slazem se ja mnogo sta sa Vucicem.
Ali je l primecujes ti da izjavljujes dve kontradiktorne stvari?
1. Kazes verujte nauci verujte medicinarima (ok)
2. Ne verujte nauci i medicinarima smanjuju broj korone (ok)

Sta da radim od ta dva? Ja mislim da ti ljudi sto rade u tim klinckim centrima jesu korumpirani al ne bas toliko da bi znacajno smanjivali brojeve rezultata te stova na covid....ajde 1,2... ali mi ovde pricamo o desetak gradova ....

Подели на овим сајтовима

Управо сада, haveaniceday рече

Brate, kako neces primetiti nedostatak kiseonika... pa ustanes odes iz kreveta do toaleta osetis zamor....

bas tako, i prokomentarises

"uh, pao mi pritisak"

"uh nista nisam jeo"

"uh naglo sam  ustao"

"uh debeo sam nemam kondiciju"

a ne

"uh, smanjen mi je kapacitet pluca, verovatno sam fasovao neko ostecenje alveola moram hitno kod pulmologa"

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

bas tako, i prokomentarises

"uh, pao mi pritisak"

"uh nista nisam jeo"

"uh naglo sam  ustao"

"uh debeo sam nemam kondiciju"

a ne

"uh, smanjen mi je kapacitet pluca, verovatno sam fasovao neko ostecenje alveola moram hitno kod pulmologa"

Al to su simptomi druze. Sve to sto si nabrojao su simptomi, nije odsustvo simptoma. To nije nesto sto nisi primetio nego simptomi koje si ignorisao.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, haveaniceday рече

Ali je l primecujes ti da izjavljujes dve kontradiktorne stvari?
1. Kazes verujte nauci verujte medicinarima (ok)

Jok, ne radim ja to.

Ja  i dalje ne znam kome da verujem samo sto ipak mislim da treba da verujem najpre nauci i nacnim saoptenjima i skroz mi je prihvatljivo to sto je nauka trenutno zbunjena jer se hvata u kostac sa necim sto ne zna dovoljno.
Al onda dodjete ti i ivica i objasnite mi da je nauka pukla da radove pise ko oce, da WHO vode diletanti koji veze nemaju s mozgom a da je korona kovid ko i svaki drugi i kad si vido jedan vido si svaki.

PS. Strucni tim za korona virus  u Srbiji za moje pojmove ne spada u nauku i njihove objave uzimati s posebnim oprezom.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, haveaniceday рече

Sta da radim od ta dva? Ja mislim da ti ljudi sto rade u tim klinckim centrima jesu korumpirani al ne bas toliko da bi znacajno smanjivali brojeve rezultata te stova na covid....ajde 1,2... ali mi ovde pricamo o desetak gradova ....

Broj korone ne smanjuju naucnici nego direktori klinika. Partijski postavljeni pionicici koji su u vucicevoj sluzbi u borbi za sto duzi popstanak na foteljama... ne neki uvrnut nacin ovo ti je evolucija u malom :D Survival of the fittest (the ones who fit  most perfectly into leaders anus) :D

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

Jok, ne radim ja to.

Ja  i dalje ne znam kome da verujem samo sto ipak mislim da treba da verujem najpre nauci i nacnim saoptenjima i skroz mi je prihvatljivo to sto je nauka trenutno zbunjena jer se hvata u kostac sa necim sto ne zna dovoljno.
Al onda dodjete ti i ivica i objasnite mi da je nauka pukla da radove pise ko oce, da WHO vode diletanti koji veze nemaju s mozgom a da je korona kovid ko i svaki drugi i kad si vido jedan vido si svaki.

PS. Strucni tim za korona virus  u Srbiji za moje pojmove ne spada u nauku i njihove objave uzimati s posebnim oprezom.

WHO svakako vode dilentanti koji nemaju veze sa mozgom a jos manje sa naukom. Nikad nisu ni imali. Na celu WHO je bukvalni komunista, dakle neko ko je ucestvovao u africkim revolucijama i ratovima sa onima koji su ubijali i hapsili politicke protivnike. Takodje nauka ti kaze da virus kruzi evropom jos od DECEMBRA. WHO je do kraja januara pricao da je "sve u redu". Ja mislim da je to dovoljno da zakljucimo da WHO nema veze sa mozgom  a jos manje sa naukom.

A nauka svakako jeste pukla(sto se ovakvih i slicnih tema tice), to nije tajna... puca po svim savovima sto se tice bitnih politickih tema, da malo vise pratis video bi sto i ja (koji dosta pratim nauku) i ivica koji je dugo godina u akademiji i mnogi drugi to misle....

Ja to vec godinama pricam i sve vise i vise skandala izlazi.

Подели на овим сајтовима

Jednostavno.. izneo si tvrdnju da koronu zaustavlja lepo vreme i sad kad imamo vise temperature a korona svakako ne jenjava sad si u misiji da opravdas taj svoj prethodno zacementiran stav p osvaku cenu pa makar to ukljucivalo i ubedjivanje ljudi da broj slucajeva korone JESTE manji nego mi ne umemo da citamo grafikone tako dobro kao ti. :)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Broj korone ne smanjuju naucnici nego direktori klinika. Partijski postavljeni pionicici koji su u vucicevoj sluzbi u borbi za sto duzi popstanak na foteljama... ne neki uvrnut nacin ovo ti je evolucija u malom :D Survival of the fittest (the ones who fit  most perfectly into leaders anus) :D

Znaci direktori klinika smanjuju broj covida, a naucnici koji testiraju i vode statistike o tim podacima epidemiolozi itd cute?
ok...

Подели на овим сајтовима

Ja to vec godinama pricam i sve vise i vise skandala izlazi.

ZNaci zaverolozi su sve vreme bili u pravu?
Evolucija JESTE samo teorija a zemlja  je ipak- ravna :)

Подели на овим сајтовима

Jednostavno.. izneo si tvrdnju da koronu zaustavlja lepo vreme i sad kad imamo vise temperature a korona svakako ne jenjava sad si u misiji da opravdas taj svoj prethodno zacementiran stav p osvaku cenu pa makar to ukljucivalo i ubedjivanje ljudi da broj slucajeva korone JESTE manji nego mi ne umemo da citamo grafikone tako dobro kao ti. :)

Nisam zineo tvrdnju, izneo sam jedan od pet naucnih radova koje sam citao da lepo vreme usporava prenos korone. I poslao sam ti ga, jer ti shatro verujes u nauku... ali izgleda da su ti kredibilniji blogovi radiologa....

Подели на овим сајтовима

Znaci direktori klinika smanjuju broj covida, a naucnici koji testiraju i vode statistike o tim podacima epidemiolozi itd cute?
ok...

ne znam...

Подели на овим сајтовима

ZNaci zaverolozi su sve vreme bili u pravu?
Evolucija JESTE samo teorija a zemlja  je ipak- ravna :)

I vidis to je bezobrazluk. Ivica ti je u proslih 50 postova objasnjavao o cemu se tu radi, sta je tu korumpirano i pokvareno. Objasnjavao ti je zasto to nije problem sa fizikom, biologijom itd al je problem sa ovima koji se oslanjaju na statistike.

Подели на овим сајтовима

Kako bi ovo prokomentarisao?
Ako mozes ignorisi cinjenicu da sam ti dao link do jednog korupomiparnog kupljenog i placenog medija koji zaradjuje na klikovima i namerno pise lazi

RS.N1INFO.COM

Kliničko-bolnički centar "Bežanijska kosa", koji je pretvoren u kovid bolnicu, već je primio 107 pacijenata obolelih...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...