Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

Мени је почело да буде физички лоше од његових мисли. Врти ми се у глави, смучи ми се, скупи ми се стомак. Потпуно суреално. 

Подели на овим сајтовима

6 minutes ago, Juanito said:

Мени је почело да буде физички лоше од његових мисли. Врти ми се у глави, смучи ми се, скупи ми се стомак. Потпуно суреално. 

Chill bro! We'll be fine. :)

astral-tequila-most-interesting-man-in-t

• Радостан 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Ludak od duhovnog oca ludaka...

Vucic-Seselj-np.jpg

Психолошки је још гори. Нисам стручан да се прецизно изразим, ал у Шешељевом лудилу има неког злог и перверзног система. Овај се губи у бездану. 

Подели на овим сајтовима

10 minutes ago, Juanito said:

Ја имам овакву реакцију на њега већ једно 10 година... Најгоре ми је што понекад морам да га слушам, посебно ових дана јербо прича нешто што ме јако интересује, ал кад почне да прекида излагања оним дигресијама о самобитности и томе како је прејак лик, изађем из собе и пустим нешто релаксирајуће на ЈТ да се смирим. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, GeniusAtWork рече

@obi-wan Ево, то је то. Дошли смо дотле изгледа...

Nisam pratio temu - dokle smo dosli?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Једна симпатична вест. :smeh1:

WWW.UNILAD.CO.UK

During difficult times like these, it can be amazing to see how different communities...

Подели на овим сајтовима

2 minutes ago, obi-wan said:

Nisam pratio - dokle smo dosli?

Вучић је изјавио да ће предложити 24-часовни полицијски час. Имаш линк на Б92, поставио Хуанито пар постова изнад.

Ево га:

• Љут 1
Подели на овим сајтовима

Ајд што је психо него што је глуп као ноћ.

Не можеш да продужиш на 24 часа јер онда мораш свим породицама да достављаш храну и лекове на кућну адресу сваког дана. А то ће буде мало морген.

Ако оставиш само пар сати сваког дана да људи могу да се крећу, сви ће нагрнути у то доба у продавнице и апотеке и имаш катастрофалне гужве и много већу шансу преноса заразе.

Једино решење је оно што се примењује у другим државама, да се забрани кретање људи у групама по улици. Нема полицијског часа, али може само један да се креће. Или више њих ако су из исте породице. И крај.

Али како ретардима то објаснити, јбг...

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Juanito рече

Ja vise ne mogu ni sliku da vidim. Ozbiljno. Toliko gadjenje imam, da mi Bog prosti.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...