Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 4 минута, АлександраВ рече

Битно је да постоји глобална мрежа података, и на томе се ради, и ето, користи се Радосављевићева методологија :)

Tripl test, ali ne tripper. Tri Pl

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

On 31.1.2020. at 0:38, Tanja M рече
WWW.GODLIKEPRODUCTIONS.COM

Matematička analiza i predvidjanje broja obolelih i preminulih do 19.2.2020., čini mi se približno realna na osnovu zvaničnih podataka, ko zna koliko je nezvaničnih i onih koji umiru kod kuće...Pitanje je da li je Srbija u stanju da zaštiti narod, da li ima dovoljno kreveta (boksova) u bolnicama, maski i zaštitnih odela...da spreče širenje...

Ovaj sajt su prepravili da ne kazem hakovali i sve izmenili, sve predikcije su izbrisane..ne moze ni da se vidi ovo sto sam postavila.Sad mi je krivo sto nisam uslikala. Ovako sad izgleda.Ako ima neki web maher da proba da vrati podatke.

To je sad sve po zvaničnim informacijama uskladjeno.

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Tanja M рече

my-shop-logo-1442910154.jpg

Da li je ovo jedina fabrika za proizvodnju zastitne medicinske opreme u Srbiji?

WWW.DD-M.ORG

Pro Teal Gallery Page - free website template (2-column layout) from templatemo.com

Preduzeće DD&M, sa sedištem u Beogradu (osnovano 1989. godine) i proizvodnim pogonom u Vrčinu, za osnovnu delatnost ima proizvodnju i plasman celokupnog asortimana lične zaštitne opreme.

WWW.ZASTITNAOPREMA.RS

Zastitna oprema. Prodaja zastitne opreme, zastitne odece i zastitne odece je osnovna delatnost firme Novatex iz Nove Varosi

Privredno društvo NOVATEKS doo iz Nove Varoši se bavi proizvodnjom radne odeće i prodajom opreme i sredstava za ličnu zaštitu na radu.

Svojim kupcima nudimo radnu i zaštitnu odeću, cipele, rukavice, maske, naočare, šlemovi, antifoni, pojasevi za rad na visini, razna specijalna sredstva i sve ostalo što je potrebno za zaštitu i bezbednost na radu.

Има их још,

Подели на овим сајтовима

@Tanja M 

Ja bi tebe lepo banovao dok ne prodje ova halabuka. :smeh1:
Ne zbog nas, nego zbog tebe, ovako kako si krenula da postavljas svakakve muljage od textova i vidoja moze da ti skodi zdravlju. :dedica:

• Радостан 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, obi-wan рече

@Tanja M 

Ja bi tebe lepo banovao dok ne prodje ova halabuka. :smeh1:
Ne zbog nas, nego zbog tebe, ovako kako si krenula da postavljas svakakve muljage od textova i vidoja moze da ti skodi zdravlju. :dedica:

Hvala na brizi za moje zdravlje, onda mozda treba zatvoriti ovu temu??? Dok ne prodje halabuka, ako prodje... Mislim da se treba informisati o CV. Al eto cenzura radi svoje... Pozz, Obi-wan.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Tanja M рече

Mislim da se treba informisati o CV. Al eto cenzura radi svoje...

Ovo je odlicno receno - ovde se vidi kompletan plan medijskog muljanja, od pocetka do kraja. :ok:

• Хахаха 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...