Natasa. Написано Јануар 28, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2020 пре 26 минута, Kafanski amater рече Христе, баци камен Interesantan ugao gledanja . Kafanski amater је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 29, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2020 пре 17 часа, Дејан рече Nije prikladno Послато са moto x4 користећи Pouke.org мобилну апликацију Nije prikladno !? Jesi li ti ovde da mene prevaspitavas !? Jesam li uvredio nekoga !? Ako moje lupetanje i moje debilno ponasanje uvredi neku personu, i pozali se na to, mozes da sankcionises . Sta si ti neki vaspitac ? Uz duzno nepostovanje ! Pojasni ! Vladan :::., Kafanski amater, Silvija and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silvija Написано Јануар 29, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2020 пре 7 часа, Kafanski amater рече Христе, баци камен Nece Hrist jer on je ljubavali nas ceka da se pokajemo, da prastamo, da volimo i ne osudjujemo. Kafanski amater and stevan911 је реаговао/ла на ово 2 "Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov,Gospod nad vojskama:Ja sam Prvi i Poslednji,i osim mene nema Boga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јануар 29, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2020 Здраво. Недостајали сте ми. Silvija and Natasa. је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silvija Написано Јануар 29, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2020 пре 1 минут, Broken рече Здраво. Недостајали сте ми. zdravo poznajemo se? Jestira. and Bojan* је реаговао/ла на ово 2 "Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov,Gospod nad vojskama:Ja sam Prvi i Poslednji,i osim mene nema Boga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јануар 29, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2020 пре 2 минута, Silvija рече zdravo poznajemo se? Не познајем те. Иди од мене ! Natasa., Bojan*, Драгана Милошевић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 29, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2020 Nemam potrebu da pojašnjavaju ono što je svakom punoletnom jasno. Nije prikladno !? Jesi li ti ovde da mene prevaspitavas !? Jesam li uvredio nekoga !? Ako moje lupetanje i moje debilno ponasanje uvredi neku personu, i pozali se na to, mozes da sankcionises . Sta si ti neki vaspitac ? Uz duzno nepostovanje ! Pojasni !Послато са moto x4 користећи Pouke.org мобилну апликацију Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 29, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2020 пре 51 минута, Дејан рече Nemam potrebu da pojašnjavaju ono što je svakom punoletnom jasno. Послато са moto x4 користећи Pouke.org мобилну апликацију Deki ne objašnjava, Deki čisti neprikladno. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 29, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2020 @Дејан Pojena je Dekante, da tvoj rad bude neprimetan i da uskocis tu gde je ponasanje i nekultura upucena medju clanovima na forumu. A ne da ti se ne svidja moj glupi komentar , i ti ga obrises jer ti se tako cefnulo. Vladan :::., Чунга Лунга, geronymo and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 29, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2020 пре 5 часа, Broken рече Не познајем те. Иди од мене ! Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jestira. Написано Јануар 29, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2020 пре 6 часа, Broken рече Не познајем те. Иди од мене ! Haha idi od mene sotoniću. E ima jedno mesto u Crnoj Gori tako se zove Sotonići pričao mi jedan dečko da je tamo super doduše bio narkoman Flojd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 29, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2020 @Дејан Dexone, izvini. Smaragdni kamičak, Kafanski amater, Чунга Лунга and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 1 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 31, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2020 @Марина Савковић То је због моје некултуре izvinjenje, a on sto mi obriso pogresno komentar, valjda ce uvidi gresku. Чунга Лунга and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 31, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2020 @Nikola Stojanovic Pravopis, laticno, cirilicno pismo? Koe ne valja sg? АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 31, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2020 @Nikola Stojanovic Kako vise niko na Svetu, ne izgleda ! <3 geronymo and Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука