Jump to content

"Pravoslavna-Crkvena-Pobožna" devojka/žena?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 26 минута, Kafanski amater рече

Христе, баци камен :D

Interesantan ugao gledanja :scratch_head:.

Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, Дејан рече

Nije prikladno

Послато са moto x4 користећи Pouke.org мобилну апликацију

Nije prikladno !? Jesi li ti ovde da mene prevaspitavas !? Jesam li uvredio nekoga !? Ako moje lupetanje i moje debilno ponasanje uvredi neku personu, i pozali se na to, mozes da sankcionises . Sta si ti neki vaspitac ? Uz duzno nepostovanje ! Pojasni !

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Kafanski amater рече

Христе, баци камен :D

Nece Hrist jer on je ljubav:sunce:ali nas ceka da se pokajemo, da prastamo, da volimo i ne osudjujemo.

"Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov,Gospod nad vojskama:Ja sam Prvi i Poslednji,i osim mene nema Boga."

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Broken рече

Здраво.

Недостајали сте ми. :smeh1:

zdravo:) poznajemo se? :smizla10:

"Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov,Gospod nad vojskama:Ja sam Prvi i Poslednji,i osim mene nema Boga."

Подели на овим сајтовима

Nemam potrebu da pojašnjavaju ono što je svakom punoletnom jasno.

Nije prikladno !? Jesi li ti ovde da mene prevaspitavas !? Jesam li uvredio nekoga !? Ako moje lupetanje i moje debilno ponasanje uvredi neku personu, i pozali se na to, mozes da sankcionises . Sta si ti neki vaspitac ? Uz duzno nepostovanje ! Pojasni !

Подели на овим сајтовима

пре 51 минута, Дејан рече

Nemam potrebu da pojašnjavaju ono što je svakom punoletnom jasno.

Deki ne objašnjava, Deki čisti neprikladno. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

@Дејан Pojena je Dekante, da tvoj rad bude neprimetan i da uskocis tu gde je ponasanje i nekultura upucena medju clanovima na forumu. A ne da ti se ne svidja moj glupi komentar , i ti ga obrises jer ti se tako cefnulo. :D :D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Broken рече

Не познајем те. Иди од мене !

:dobro:

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Broken рече

Не познајем те. Иди од мене !

Haha idi od mene sotoniću. E ima jedno mesto u Crnoj Gori tako se zove Sotonići pričao mi jedan dečko da je tamo super doduše bio narkoman :smeh1:

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

@Марина Савковић То је због моје некултуре izvinjenje, a on sto mi obriso pogresno komentar, valjda ce uvidi gresku. :D :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...