Jump to content

"Pravoslavna-Crkvena-Pobožna" devojka/žena?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 часа, Дуња рече

Šta je srodna duša? Redovno uspešno izbegavam taj termin jer mi je nejasan, zato sam odlučila da pitam one koji se služe njime. 

Kad god pročitam da neko traži srodnu dušu utisak mi bude isti kao da je napisao: Tražim taj i taj deo za auto ili Tražim rukolu za salatu. 

Srodna dusa je neko ko ima slicna razmisljanja kao tvoja, neko ko ima slican nacin zivota, slicne poglede na svet, neko razumevanje prema tebi... 

Srodna dusa je neka dusa koja ti je po mnogocemu slicna. Neko je nadje odma, neko je izgradi a neko nikad i ne nadje. Valjda svakome se sve daj ekada je preman.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Дуња рече

Šta je srodna duša? Redovno uspešno izbegavam taj termin jer mi je nejasan, zato sam odlučila da pitam one koji se služe njime. 

Kad god pročitam da neko traži srodnu dušu utisak mi bude isti kao da je napisao: Tražim taj i taj deo za auto ili Tražim rukolu za salatu. 

ne znam ni ja, al znam da će da te prođe ...kažu, sa dvadeset tražiš ljubav svog života, sa trideset - srodnu dušu, a posle četrdeset nekog ko neće da te nervira dok piješ prvu jutarnju kafu :smeh1:...

ja predpostavljam da su srodne duše ono dvoje od 70, što pazare leba u 5 ujutru, on lajkuje svaki, a onasvaki fajta, jer je zaboravila vilicu kod kuće.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Плаво Небо рече

А има ли нас мушких, а да смо Православно Црквено-побожни :)

Немој само да будемо као фарисеј из Светога Писма у причи о фарисеју и царинику.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Bojan* рече

Ima. I to više nego ženskih.  

''Зато који мисли да стоји, нека пази да не падне''.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Снежана рече

ne znam ni ja, al znam da će da te prođe ...kažu, sa dvadeset tražiš ljubav svog života, sa trideset - srodnu dušu, a posle četrdeset nekog ko neće da te nervira dok piješ prvu jutarnju kafu :smeh1:...

ja predpostavljam da su srodne duše ono dvoje od 70, što pazare leba u 5 ujutru, on lajkuje svaki, a onasvaki fajta, jer je zaboravila vilicu kod kuće.

Najmudriji snize kriterijum u startu. ?

• Хахаха 1

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Flojd рече

Srodna dusa je neka dusa koja ti je po mnogocemu slicna. Neko je nadje odma, neko je izgradi a neko nikad i ne nadje. Valjda svakome se sve daj ekada je preman.

U Bogu su rokovi. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, stevan911 рече

Ja na to gledam kao na čovekovu drugu polovinu.Naravno na osobu suprotnog pola,koja čini drugu polovinu jedne celine.Polovi-polovine :)

Lep dožovljaj, romantičarski. :) Ali verujem da je znatno smislenije i zdravije sebe izgrađivati kao celinu,  nezavisno od drugog (''druge polovine''), a čežnju za drugim tretirati kao metapotrebu. Nema drugoga u tom smislu kao uslova za punoću.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Дуња рече

verujem da je znatno smislenije i zdravije sebe izgrađivati kao celinu,  nezavisno od drugog (''druge polovine'')

To svakako,i jedno i drugo prvo trebamo biti celovite osobe da bi mogli biti one druge "polovine".

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Дуња рече

?

пре 8 часа, Дуња рече

U Bogu su rokovi. 

Pa to sam i rekao. " Svakom se daj kad je spreman." Dobro izmesao malo slov u predhodnom postu. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...