Jump to content

Полиција ноћас претукла Епископа диоклијског Методија

Оцени ову тему

Препоручена порука

v-14573-1570279177-614.jpg

На мосту на Ђурђевића Тари полиција је ноћас, у току протеста против доношења закона о слободи вјероисповијести, брутално претукла Преосвећеног Епископа диоклијског господина Методија. Владику и поједине вјернике су оборили на земљу и тукли прендрецима и ногама.

Повријеђена су и два вјерника, који су покушавали да га заштите. Једном је поломљен кук, а другом кључна кост и они су хоспитализовани у пљеваљској болници.

Овим чином најбоље се потврдила истинитост ријечи премијера Марковића који је у Скупштини рекао да полиција не смије да примијени силу против вјерника, какав закон о слободи вјероисповиједања је усвојен и колико су Црква и вјерни народ слободни у савременој Црној Гори.

View full Странице

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Pontifex Emeritus рече

Прошли пут кад је полиција тукла народ у Подгорици, “црногорски” полицајци су имали нагласак откуде Ниш. Не би ме чудило да је и овај пут Милу стигла испомоћ из Србије. 

имаш ли неки линк снимка за то? 

мени то делује као спин против Жандармерије у Ниш.

Подели на овим сајтовима

пре 47 минута, Pontifex Emeritus рече

Било је то пре неког времена, црногорске новине су писале. Ваљда људи снимали кад се полицајац дере на окупљене грађане, па провалили одакле долази. Као што и ми провалимо Црногорце. 

хахаха, не верујем у то никако... Али може свашта бит...била је ситуација да је једна Н.В.О. вршила анализу финансија политичара наших, па су ухватили траг преко банки да брат садашњег градоначелника Ниша који је пореклом из Подгорице, шаље новац Филипу Вујановићу у кампању против Српског Демократског Фронта тада (мсм. Лекић је био против кандидат ДФ-а). (извор)

погледај и ово до првог минута :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...