Ignjatije Написано Септембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2011 Koji si ti bukvalista, daj opusti se malo čoveče :rolleyes: Da li je oniaj covek ko se drzi Svetog Pisma i Svetog predanja bukvalista ? Istina je sestro mila jedna i jedina i mi mozemo da se opustimo u nekim drugim stvarima,inace postajemo liberalni hrisceni kod kojih je svasta nesto moguce,pa i to da je lucifer neophodan da bi smo upoznali Boga kao i da je obican covek ne pogresiv i zamenik Isus Hrista.... http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2011 Игњате, само за тебе - једна песма са албума Кисело и слатко... http://www.youtube.com/watch?v=NaAzxP-tKmQ http://www.youtube.com/watch?v=fRMXGRrUfu0 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Септембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=fRMXGRrUfu0 http://www.youtube.com/watch?v=XabsA8gv-Ks Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
djoleat Написано Септембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2011 Neko ko ga je roditelj jos dok je bio beba predao u nekom manastiru i koji je celog zivota slusao samo za dobro i za Boga,ne treba mu djavo da bi upoznao svog Gospoda. Ae,pa otkud u manastiru samo dobro;pa i manastir je na zemlji jos uvek,valjda. Nisam siguran u ovo. . Ima Desanka M. u pomilovanju,ja mislim,o monahu koji u Bibliji preskace strane o ruznom,al u drugom kontekstu. Ne verujem da bi se covek tako vaspitao, pa ni kao mali mrdnuo bez predstave prvo o paklu kao nekom shvatanju kazne, o kojem je u takvom kontekstu i Isus uostalom govorio,sigurno ne nepotrebno, pa tek onda covek strahom napredovao ka ljubavi;kako kazu strah Boziji je pocetak mudrosti. Разочарајте се у свему, и тада ћете бити очарани свим, чак и својим разочарањима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
djoleat Написано Септембар 22, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 22, 2011 . Разочарајте се у свему, и тада ћете бити очарани свим, чак и својим разочарањима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2011 док човек не упозна и прљавштину и светост неће разликовати ни једно од другог. како је ово пао свет, сасвим је нормално да човек прво упозна демонштину и да завапи за нечин бољим. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 28, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2011 Ja danas upravo razmišljam o toj omladini koja se dala recimo na put neopaganstva, rodnovjerja, dakle tih takozvanih "prirodnih" religija koji potom objavljuju bogove i božanstva u prirodnim pojavama i manifestacijama, godišnjim mjenama i ciklusima, svemirskim tjelesima, često su ona antropomorfna i imaju ljudska imena a nekad je jedan među njima taj "bog" vrhovni. Kako su to slovenski rodnovjerci oni onda vjeruju u Svaroga, Peruna, Vesnu, Moranu, Mokoš itd. Pada mi tako na pamet da smo mi klanjatelji objavljenom Bogu, takozvani vjernici i poklonici Knjige, dakle Židovi, hrišćani pa i muslimani ustvari onda nužno "ateistima" u tom prirodnom teističkom ili politeističkom smislu. A tako to piše i na više mjesta u Svetom Pismu: recimo svima dobro poznati govor upućen izraelskom narodu u knjizi proroka Jošue: „Međutim, ako vam se ne sviđa služiti Gospodinu, onda danas izaberite kome ćete služiti: možda bogovima kojima su služili vaši oci s onu stranu Rijeke ili bogovima Amorejaca u čijoj zemlji sada prebivate. Ja i moj dom služit ćemo Gospodinu (Jš 24,15). Jedno s drugim je nespojivo. Sljedbenik objavljenog Boga se ne smije klanjati "božanstvima" prirodnim jer su lažna i za njega ne postoje, dakle u smislu prirodnih religija on je ateistom. To je ustvari i prvim a najvažnijim uslovom svakog sljedbenika objavljenog Boga, odbaciti i više se ne klanjati bogovima "narodnim" i "prirodnim". Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 28, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2011 одакле ти идеја да на основу конкретног примера правиш правило? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Октобар 28, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2011 Znam samo da sam prvo morala dotaći dno da bih tek posle upoznala Boga koji mi je pomogao. Zanimljiva mi je ta misao da čovek uvek prvo upozna đavola pa tek posle Boga. Ima jako puno istine u tome. A ja sam često padala na dno,kada bi se odvajala od Boga( i tada upoznavala zlo), i ta misao mi je još zanimljivija stadaradim "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Октобар 28, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2011 Možda je Cane mislio na sebe kada je ovo rekao. Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Октобар 28, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2011 Тако каже Цане... ... а рече и ово... на излазу из сале, након трибине, на којој је говорио о православљу и рокенролу, групи момака који се боре против зависности од дрога у Заједници живих у Брајковцу... "Момци, не помаже доп, помаже Бог!" Цане рулз. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Октобар 28, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2011 Možda je Cane mislio na sebe kada je ovo rekao. и на мене :rolleyes: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Октобар 28, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=HXHwpe6nbtg nishizawa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Октобар 28, 2011 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2011 Paradoksalno, ali jeste tako - kad cudom ili miloscu Bozijom krene proces preumljenja, onda svaki pad stvara dublje pokajanje i jacu ceznju za Bogom... Ali bez tog preumljenja, covjek je igracka raznih (ne nuzno dobrih) sila, u igri u kojoj je zalog zivot i duse i tijela... ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
миркан Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 Да ли неко зна зашто ђаво никад не спава?Ја знам тј. ја знам за једну верзију али питање да ли је тачна, па нећу је одмах износити. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука