Милан Меденица :) Написано Јул 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 E, a da vas dvoje nastavite sa udvaranjem na pp Jel` ima neka opcija gde se na profilu stavlja Relationship status : in relationship, cisto da ne moram pojedinacno da vas ucutkujem... :0104cheesy: фор д рекорд: не, нисмо аљонка и ја у вези.већ је она с неким другим клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 E, a da vas dvoje nastavite sa udvaranjem na pp Jel` ima neka opcija gde se na profilu stavlja Relationship status : in relationship, cisto da ne moram pojedinacno da vas ucutkujem... :0104cheesy: фор д рекорд: не, нисмо аљонка и ја у вези.већ је она с неким другим da, i molim vas da vise ne pominjene mene i Medu, jer doticnom ponekad pokazujem forum, ne bih volela da razmislja o cemu se radi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Nego Medo, da se vratimo mi na prvi post :0104cheesy: Jel nam djavo drug ili nije? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Nego Medo, da se vratimo mi na prvi post Jel nam djavo drug ili nije? ја реко, ти рекла, а да пустимо мало и друге да кажу? :0104cheesy: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Nego Medo, da se vratimo mi na prvi post Jel nam djavo drug ili nije? ја реко, ти рекла, а да пустимо мало и друге да кажу? :0104cheesy:Vazi. Samo mi reci sta ti mislis, nisam razumela. Da li nam je drug? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Ђаво нам једино може бити пријатељ утолико уколико нам несвјесно помаже да се приближимо БОГУ. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Sad nesto razmisljam... mislim da nikad vise necu kuckati na forumu kad mi se spava 0110_hahaha Jel`te medo, brate, da nisam ja malo odlutala sa teme jos od pocetka? 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Ma neeee,nisi... Ђаво нам једино може бити пријатељ утолико уколико нам несвјесно помаже да се приближимо БОГУ. Relativizam naših logičkih poimanja dovodi do ovakvih sklopova koji upadaju u oči. Naše odluke ,naravno sve dobre odluke nas dovode do približavanja Bogu,od kojega i potiču. Ili je svjetlo ili je mrak. Jednostavno nisam danas u "propusnoj" fazi Edit:što se tiče Medove teme,samo ću reći ja sam pušač.Mislim da je dovoljno "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Што су наши непријатељи јачи против нас то бисмо ми требали да користимо њихову снагу да се приближавамо БОГУ.Зато сам и рекао да нам ђаво несвјесно помаже да се приближимо БОГУ. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Edit:što se tiče Medove teme,samo ću reći ja sam pušač.Mislim da je dovoljnoкакве то везе има под небеским кровом и ја сам пушио 10 година, па сам пре пар година престао ... не желим да релативизујем проблем ропства страстима, већ да одговорим питањем: зар нико од нас нема неку страст? а мислим највише у овом правцу ... http://www.verujem.org/teologija/nikodim_svetogorac.htm#p5 http://www.verujem.org/teologija/nikodim_svetogorac.htm#p8 опет не би било лоше да се мало прелиста детаљније та књижица од почетка да неко не стекне погрешан утисак ... немојте да се љутите, али мислим да сте потпуно омашили суштину теме, или барем почетни пост са тим формалним ђаво/пријатељ моментом ... https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,7214.msg190784.html#msg190784 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jovano-Jovanke Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Mislim da sam te skontao šta si htela reći i u prethodnom postu.... I oki doki je razmišljanje. Haj zdravo pravopop .... Драго ми је да је бар неко схватио Читајући постове даље помислила сам да сам тотално фулила, чак се и замислила над собом, али Карађорђе је написао нешто што сам и сама хтјела да кажем, а потом ме Меда вратио на почетак, па ми то враћа неки смисао... Што год ткаш, везуј конце за Небо! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Септембар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 3, 2010 "Човек је упознао странца. Странац је био леп, паметан, духовит. -Ко си ти? – упитао је човек. -Ја сам ...ђаво! -Немогуће – узвикнуо је човек. –Ђаво је ружан и глуп. Странац је са финим осмехом одговорио : -Слушао си оговараче." -Човек се замисли па брзо отрча код једног мудрог духовника и поче му се жалити : "Видео сам ђавола био је згодан, леп ,са лепим осмехом,пријатан" -Духовник га саслуша па рече : - "Да није тако не би толко душа погубио" На најлепше мамце највише се риба упеца. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2010 Некад је у хаљини нашега страха... а некад је у хаљини онога што највише волимо... Може да изгледа како пожели. Али има само један циљ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Септембар 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 3, 2010 Не знам зашто га многи замишљају као црвеног са роговима и трозупцем кад то није реална представа демона? http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS1BsEiCNlVfpzhgOZgkiVWWcYuVBOabKpD7RPNyFdThwdRVYo&t=1&usg=__jYMjiiJmGt54-xJpQfUgJmpA0Rc= Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 3, 2010 тако им је "сервирано" ... а ђаво може бити.... као обичан пролазник који прође крај вас... и као ругоба какве нема ни у хорор филмовима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука