Тавита Написано Септембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2010 И једна отежавајућа. Много смо наивни. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2010 Милим да има једна олакшавајућа чињеница - јесте лукав, али је много глуп. Онда ја испаднем још већи глупан када га послушам 1405_love ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Септембар 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 4, 2010 За почетак мудро препознати и на време себе зауставити, то је најпаметније. Е сад, лако је овако бити паметан и просипати мудрости, као ја. Е сад, многи имају и опцију да свесно следе зло. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Септембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2010 Милим да има једна олакшавајућа чињеница - јесте лукав, али је много глуп. Ne, on nije glup. On je inteligencija stara milijarde godina. Da nema Boga, niko od nas ne bi opstao. pa ako je pametan zasto ne vidi da je izgubio.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Септембар 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 4, 2010 Милим да има једна олакшавајућа чињеница - јесте лукав, али је много глуп. Ne, on nije glup. On je inteligencija stara milijarde godina. Da nema Boga, niko od nas ne bi opstao. Лукавост и глупост су две категорије...Остајем при мишљењу. Овде имамо, у суштини два питања: Како може изгледати (физички, духовно) и какве особине има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Септембар 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 4, 2010 Сигурно је индивидуална ствар, али ме занима ваше мишљење, који су кључни утицаји пада неке личности под утицај нечастивог? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2010 За почетак мудро препознати и на време себе зауставити, то је најпаметније. Е сад, лако је овако бити паметан и просипати мудрости, као ја. Е сад, многи имају и опцију да свесно следе зло. Мислим да а свако препозна негдје на "средини" Е сад.. мудар поступак. Постоје различити начини "ослобођења" Требамо знати "ко је" да бисмо знали против кога се борити. Ђаво није један. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Септембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2010 Милим да има једна олакшавајућа чињеница - јесте лукав, али је много глуп. Ne, on nije glup. On je inteligencija stara milijarde godina. Da nema Boga, niko od nas ne bi opstao. Лукавост и глупост су две категорије...Остајем при мишљењу. Овде имамо, у суштини два питања: Како може изгледати (физички, духовно) и какве особине има. Како год га замислиш, такав може бити. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Септембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2010 - Nije nimalo glup, samo sto njegova inteligencija, kako kaze Smeman, ide u pogresnom smeru. - Kako izgleda? Nema postojano lice. - Posednutost? Nema pravila. Svako od nas biva nekad ispitan ali to ne znaci posednutost. Licno, jedno od resenja vidim u solidnom filmu o Emili Rouz koje otvara 2 perspektive - medicinsku i duhovnu. To ce reci da neko i ne biva posednut zbog svojih nemoralnih stadijuma vec da bi proslavio Boga svojim podvigom... http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Септембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2010 Сигурно је индивидуална ствар, али ме занима ваше мишљење, који су кључни утицаји пада неке личности под утицај нечастивог? 1Јов 2, 14-17 14 Pisah vam, oci, jer poznaste Onog koji je od početka. Pisah vam, mladići, jer ste jaki, i reč Božija u vama stoji, i nadvladaste nečastivog. 15 Ne ljubite svet ni što je na svetu. Ako ko ljubi svet, nema ljubavi Očeve u njemu. 16 Jer sve što je na svetu, telesna želja, i želja očiju, i ponos života, nije od Oca, nego je od ovog sveta. 17 I svet prolazi i želja njegova; a koji tvori volju Božiju ostaje doveka. Ову кушњу је имао и Господ Наш у пустињи након крштења! Ову несавршеност људске природе користи змија кад разговара са Евом... Човек је несаврашен, он је гладан, и то несавршенство он хоће да надопуни. Човек жеђа за лепим и да лепоту задобије за себе и наравно тежи знању, он жели досећи Бога, и ђаво га заводи на погрешан пут, лажући да ће тако постати Бог, а заправо га гони да чини што му је забрањено од Оца! Човек жеђа за материјалним, за лепим и хтео би да влада... 1Мој 3 2 A žena reče zmiji: Mi jedemo rod sa svakog drveta u vrtu; 3 Samo rod s onog drveta usred vrta, kazao je Bog, ne jedite i ne dirajte u nj, da ne umrete. 4 A zmija reče ženi: Nećete vi umreti; 5 Nego zna Bog da će vam se u onaj dan kad okusite s njega otvoriti oči, pa ćete postati kao bogovi i znati šta je dobro šta li zlo. 6 I žena videći da je rod na drvetu dobar za jelo i da ga je milina gledati i da je drvo vrlo drago radi znanja, uzabra rod s njega i okusi, pa dade i mužu svom, te i on okusi. 22 I reče Gospod Bog: Eto, čovek posta kao jedan od nas znajući šta je dobro šta li zlo; ali sada da ne pruži ruku svoju i uzbere i s drveta od života, i okusi, te do veka živi. он лине веронаук Мара 3.час Прародитељски грех и кршење заповести Божије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Септембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2010 uvek sam ovako zamisljala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Септембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2010 - Nije nimalo glup, samo sto njegova inteligencija, kako kaze Smeman, ide u pogresnom smeru. - Kako izgleda? Nema postojano lice. - Posednutost? Nema pravila. Svako od nas biva nekad ispitan ali to ne znaci posednutost. Licno, jedno od resenja vidim u solidnom filmu o Emili Rouz koje otvara 2 perspektive - medicinsku i duhovnu. To ce reci da neko i ne biva posednut zbog svojih nemoralnih stadijuma vec da bi proslavio Boga svojim podvigom... Стварно добар филм и добра поука! 0102_laugh Како изгледа? Па ако је пали анђео (небитно, ја сам учио у школи да је херувим, негде прочитах арханђел а сад чујем и серафим), значи да је супротност од анђела. А анђеле како замишљамо тј.како их изображавамо, као лепе, младе, узвишене са крилима, светле, ... онда су демони ружни, одвратни, тамни, смрдљиви, а њихов господар Сотона, мора бити најгори, иначе не би био господар. Слажем се да није потребно знати како он изгледа и замишљати његов лик, довољно је да знамо да када не служимо Богу, служимо нечастивом! http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Септембар 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 4, 2010 Размишљам нешто...колико је тешко попети се, толико је лако пасти. Колико је диван осећај кад само помислиш да си се мало помакао на горе...иколико је одвратан осећај да си се пустио и брзо падаш у понор... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SveCovek Написано Септембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2010 Kao nesto tesko odoljivo 0102_laugh za 18+ i i i i itd ali i za njega ima leka apoteka 70zfof0qsamomolitva Ako se kajes, onda i volis, a ako volis onda si vec Boziji... ljubavlju se sve iskupljuje sve se spasava... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Септембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2010 Битно је ... Да када доџе и почне са излагањем његових предлога ... Ми кажемо 0102_laugh Е сада ... Најгора искушења су кроз ... '' добре мисли '' Што значи да ... Џаво изгледа као ... МИСАО Обавезно погледајте спот ! Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука