Аљонка Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 ... али да ако будемо довољно мудри, отвореног срца за љубав Христа и жеље за спасењем, можемо искористити ђавола да приђђемо ближе Њему кога волимо. Pa ocigledno imamo drugaciji `koncept` sHa_sarcasticlol Ja ne mislim da se JA spasavam svojim trudom, `treniranjem` od strane djavola i slicno. Spasava me Gospod svojom MILOSCU i samim tim mi je jedini prijatelj. I ovo "iskoristimo djavola da pridjemo blize Njemu" zvuci kao neki ortacki tandem. Sto se mene tice, necu da se ortacim sa djavolom. Samo se uzdam u Gospoda da ce mi pomoci da se borim sa njim... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Meni je ovo kao vaganje - da li nam pomaze djavo sto nas iskusava, ili Gospod sto nas spasava. Ne moze i jedno i drugo. Ne mogu nam oboje biti prijatelji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Pa dobro može i tako - Gospod dopusti đavolu da nas kuša, da bi smo mi pobedili tu zloću i vinuli se u vrlini prema Hristu - otuda je sotonoilo 4chsmu1 naš "friend" .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veca Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 229229229 ''пријатељ'' који ти жели само најгоре crosseo Ma jok, samo se zeza 4chsmu1 .... Buhahahahahaaaa ............. Да, да само се зеза 4chsmu1 кад би нам се нешто овако догодило :tornado: он би овако одреаговао 4chsmu1 ...Што је уништено не може се повратити. Али Ти оживљујеш оне чија је савест замрла и враћаш првобитну лепоту душама које су је изгубиле. Твоме милосрђу све је могуће, Ти си Љубав, Ти си Творац и Обновитељ. Тебе хвалим песмом: Алилуја! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jovano-Jovanke Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 о, па зар изгледа да се ортачим с ђаволом???? Не знам, једностано не могу да изразим оно што мислим, имам неку блокаду, а можда мислим и погрешно. Можда је све врло једноставно, а то је да ми је 4chsmu1 једини пријатељ, да њега волим и да желим на пут који води к њему. А ово с ђаволом сам изгледа пуно закомпликовала. Желим га само што даље од себе! а сад морам да идем... остајте здраво и са Што год ткаш, везуј конце за Небо! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 4chsmu1-zaman. Taj šaptač,nefala mu za sve dosad,najrađi bih bio da ga nema. I što reče Maša,ajd što mene savjetuje,nego kada počne kroz drage i druge ljude ...ufff Mijenjaj naslov!!! "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Pa dobro može i tako - Gospod dopusti đavolu da nas kuša, da bi smo mi pobedili tu zloću i vinuli se u vrlini prema Hristu - otuda je sotonoilo naš "friend" .... Opet i opet... :tornado:... da li nam je on friend ili Gospod sto nas spasava svojim promislom i svojom miloscu? Kad smo vec kod djavola... a sta da radimo sa onima koji ne izdrze taj `4chsmu1` sa njim? Sta cemo sa onim dusama koje skuplja po svetu? Meni je svaka ta dusa vredna i zato- JOK MORI! Djavo mi nije prijatelj. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 о, па зар изгледа да се ортачим с ђаволом???? Не знам, једностано не могу да изразим оно што мислим, имам неку блокаду, а можда мислим и погрешно. Можда је све врло једноставно, а то је да ми је 4chsmu1 једини пријатељ, да њега волим и да желим на пут који води к њему. А ово с ђаволом сам изгледа пуно закомпликовала. Желим га само што даље од себе! а сад морам да идем... остајте здраво и са Mislim da sam te skontao šta si htela reći i u prethodnom postu.... I oki doki je razmišljanje. Haj zdravo :tornado: .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Samo za Aljonku i Ogla 4chsmu1 .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 4chsmu1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 ма намерно, да узбуркам мало духове, некако лакше људима да реагују тако 4chsmu1 а кликнеш само да видиш шта је, пошто морамо сад и на фејсу да се рекламирамо и оданде привлачимо људе bighugbighug него, ево већ пара дана причам људима како сам размишљао на Литургији у недељу па ми позлило crvenilo шалим се, него сам укапирао да ми је догађај из 5. разреда поприлично (90% времена) издиктирао живот до сад ... иначе неважно шта је и шта се десило, само је важно да тако то траје 21 годину, а сад имам и шансу да то променим, а немам представу како и куда, пошто никад другачије нисам живео ... тренутак благодати промене да ми се отвори прозор у истину о самом себи и свету, а пукло ме као воз и то са све 20 година захуктавања ... размишљамо ли икад о томе, не како да променимо, већ како да напустимо неке ствари, страсти, којима робујемо? иначе, што се тиче твојег коментара Машо, баш сам размишљао да додам у потпис следеће (ал не може да стане) - ђаво живи у Паклу, а ја бих волео да живим као православац у Рају, па ћу се портудити и да живим као такав. боље да било кад кренем, пошто године у вечности ионако нису важне, тако да никад није касно ... сви смо ми болесници који потребују помоћ и сви живимо теоријски мање више, ретки су међу нама који живе ту праксу 4chsmu1 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 и да, наравно да треба да прочитате ПРВИ пост прво, где стоји разјашњење КО је Једини Човекољубац, и о чему се ради у теми 4chsmu1 најки ми обе смрдљиве све сам прво лепо написао ... а наслов ... па капирам да ретко ко очекује такав, а да је управо 175 прегледа за сат и по заслужио само наслов crvenilo мислим да ћу да постанем рекордер форума по гледаности на сат по отвореној теми, мада и рекордер по брзини умирања тема после тога bighugbighug клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 а немам представу како и куда, пошто никад другачије нисам живео ... ej ,odma` javljaj štas` uradio bighugbighug "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 6, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 A da tog "prijatelja" nije bilo, mi bi smo i sad bili u Raju.... ili ne?хм, је ли баш то тако?који је план Божји, а кога треба да ''кривимо'' и имамо ли права на такво нешто ако погледамо себе у огледало и размислимо да наша вера није да броји туђе или осуђује другог, већ да броји своје и пресуди себи - Рајем или Паклом. што се тиче Божје промисли, мислим да је малтене дегутантно упуштати се у такву расправу, а што се тиче ко је начинио први грех а ко је за цело човечанство први одлучио, мислим да је онда беспотребно да се упуштамо тим путем размишљања. а ко је нама самим крив за одсуство из Раја? ми, нашим изборима, или неко други, ко год, кад год и шта год урадио? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Tako je Medo. Prelako zaboravljamo da nam nepomjanik ne može ništa uraditi,ali baš ništa. "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука