Juanito Написано Новембар 10, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2019 А да ми овде не користимо реч романтика за све и свашта? На пример, писање (љубавних) песама. Ако је неко песник, он онда не пише песме зато што је романтичан или зато што хоће да се додвори женама, него јер другачије не може. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Новембар 10, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2019 пре 15 минута, Tavita рече ањњњњ ахаххаха to bi bilo cirilicno awwwww necu romantiku, hocu da smo tim najbolji drugari itd itd itd tim - dream team mijenjam romantiku za dobru zafrkanciju, opustenciju, timski rad i toplinu u svim nivoima zivota al zafrkancija mora da bude Tavita је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 10, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2019 пре 5 минута, Vladan :::. рече Vas dvoje se odlično kapirate Dvoje su se tako....smejali Tavita, JESSY, Milica Bajic and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 1 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана, два Написано Новембар 10, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2019 А шта је са онима који живе сами, из разноразних разлога, шта са болеснима, старима, децом сирочићима? Неки пут човек помисли да је довољно урадити неку ритуалну радњу (знате ону игру Ако поделиш ово писмо са десет особа имаћеш среће у љубави) и ето ти среће тамо негде иза ћошка. Тај спој романтике и среће. има нешто у томе. ViktorijaV је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Новембар 10, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2019 пре 53 минута, Vladan :::. рече поистовећује са хришћанском љубављу pa, da,.... ja sam i Rapsinu pricu shvatio kroz prizmu hriscanske ljubavi i sledstveno ako postoji ta neka....hriscanska romantika - i sta moze konkretno da budne.... mislim, valjda je i ta neka romantika medju ljudima okey, kada je u granicama neke razumnosti i kada moze da pruzi pravu ljubav... Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Новембар 10, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2019 пре 8 минута, Биљана, два рече А шта је са онима који живе сами, из разноразних разлога, шта са болеснима, старима, децом сирочићима? Неки пут човек помисли да је довољно урадити неку ритуалну радњу (знате ону игру Ако поделиш ово писмо са десет особа имаћеш среће у љубави) и ето ти среће тамо негде иза ћошка. Тај спој романтике и среће. има нешто у томе. Znam jednu koja je odusevljeno pricala o Aninim (Bucevic) poslovnim i drugim uspesima, kako je kupila nekoliko stanova u Zagrebu itd. Mislim se, pa naravno da je kupila dok ima takvih budala poput tebe koji ce da je prate i placaju joj seminare. Elem, ta je redovno pratila Anina uputstva (meni je rekla da ne razumem sustinu vortexa ), vibrirala je, tapkala, meditirala.... i nasla decka. Valjda su bili na istoj razini. Рапсоди and Биљана, два је реаговао/ла на ово 1 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Новембар 10, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2019 пре 19 минута, Драшко рече Vas dvoje se odlično kapirate Dvoje su se tako....smejali Daleko smo mi, Drale. Ali Vlado je stvarno super lik. Opušten. To valjda dolazi sa povjerenjem u Boga.... a to opet kroz životni staž. Milica Bajic, Драшко and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана, два Написано Новембар 10, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2019 пре 2 минута, Anika рече (meni je rekla da ne razumem sustinu vortexa ) Има оно "продавци магле", а једном у детињству, волела сам емисију Двоглед, и тамо је у једној од епизода, Љубивоје Ршумовић држао једну конзерву са ваздухом однекле..сећам се, то за мене било откриће на нивоу да ли су Амери слетели на Месец? Тако су нам дали слику шта је романтика, и ми се прилагођавамо томе. Инстант животарење. На форуму се дуже време отварају теме о Цркви, расколима, поделама, о онима који су усвојили романтичан поглед на веру (ма шта то значило). У контексту теме на којој пишемо, и то је само изолована комуникација са прегледом дневне штампе. И даје нам снагу да помислимо како ми можемо на нешто да утичемо. За мене романтика као појам подразумева ту нијансу. Ту мисао како ми можемо на нешто да утичемо. Неку изоловану свест о томе. Milica Bajic and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Новембар 10, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2019 пре 1 сат, Драшко рече Vas dvoje se odlično kapirate Пре сат времена, Tavita рече Daleko smo mi, Drale. Драле иако нас дели 700км ми ипак душевно комуницирамо у истом тренутку захваљујући квантној увезаности и анђелским вортексима, па ти сад види... (а имамо и вајбер ) Tavita, Драшко and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 10, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2019 пре 1 минут, Vladan :::. рече Драле иако нас дели 700км ми ипак душевно комуницирамо у истом тренутку захваљујући квантној увезаности и анђелским вортексима, па ти сад види... (а имамо и вајбер ) vajber je najbolji tinder Tavita је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Новембар 10, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2019 Управо сада, Драшко рече vajber je najbolji tinder Е сад, не знам шта је тиндер. Амери тако зову дрвца за потпалу. Има ли то неке везе са потпаљивањем? Драшко and Tavita је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 10, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2019 пре 3 минута, Vladan :::. рече Има ли то неке везе са потпаљивањем? Tavita, Поет, Vladan :::. and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Новембар 10, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2019 пре 19 минута, Драшко рече vajber je najbolji tinder Мексичке сапунице овердоуз? ? Milica Bajic, Vladan :::. and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 10, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2019 пре 1 минут, Tavita рече Мексичке сапунице овердоуз? ? odrastao sam na Ljovisninim grudima i Kasandrinim obecanjima Gdje ces vece romant`ke Поет, ViktorijaV, Vladan :::. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 2 2 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 10, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2019 пре 2 часа, Anika рече kupila nekoliko stanova u Zagrebu itd. Molim lepo, Ana izvibrirala . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука