Jump to content

Ђецо...маните се романтике !

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 13. 11. 2019. at 17:43, obi-wan рече

Zaboravih da kazem - ja sam najgori od svih forumasa od osnivanja foruma, ako ne zelite da citate sta ja kazem obavezno to naglasite u naslovu ili prvoj poruci.

Expand  

Да си најгори...јеси вала. Звезде ти удариле у главу, а ратници у  руке, па тим мачевима млатиш ли млатиш.:)))   

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

On 13. 11. 2019. at 17:34, obi-wan рече

Vratis se na naslov, pa pocnes odatle: "djeco, manite se romantike" (imperativ = zapovedni nacin).

Expand  

Ђецо аполутно се маните романтике и ђецо маните се романтике ...тема је разбибригашка. 

On 13. 11. 2019. at 17:34, obi-wan рече

Mi ostali odgovaramo na uvodni post, koji je tvoje delo.

Expand  

Неки остали ме разумеју, други неки остали не, а трећи неки остали намерно неће да  разумеју. 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

On 13. 11. 2019. at 17:50, Рапсоди рече

Неки остали ме разумеју, други неки остали не, а трећи неки остали намерно неће да  разумеју. 

Expand  

Tacno tako.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 13. 11. 2019. at 18:04, Плаво Небо рече

За романтичне:))

Expand  

Moze i ovako, prava romantika - mlada i mladozenja u transu....:D

Подели на овим сајтовима

On 13. 11. 2019. at 13:37, Ekatarina_mala рече

a nekvalitetne toljaga po glavi pa u krevet?!!! :ok: Kako jedna reč puno kaže.

Expand  

Naravno, ne kvalitetna treba da se kvalitetno opici.. sFun_bat

Katarnce, ja verujem da si ti iz reda onih kvalitetnih. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Где смо пошли, а где смо дошли? Елем, наслов ове теме може да се тумачи и као еквивалент шалозбиљном,а добронамерном одмахивању руком, што ће касти, а и рећи, кад се суочимо са својим негдашњим заблудама, и кренемо даље.

Мени је деконструисање авангардних покрета страно, а волим да ми се предочи нека тема из више перспектива, а не умем да осудим априори ( нисам тип форумски, стара старица, ја , аватара ми чедо).

Свако претеривање није истинито, али духовитост отвара путеве, без обзира...нико нема довољно стрпљења ни времена да буде џангризало цео живот.

Подели на овим сајтовима

On 13. 11. 2019. at 14:01, Ekatarina_mala рече

Ajd baba Ekatarina da ti malo pomogne oko traženja devojaka

Kažeš onako kako jeste, ako te neko pita.

meni je uvek bilo neprijatno kad neko bulji u mene

,

Mene da je muž podržavao u svemu što sam htela otišli bismo u ćorak

ideš sa njom na isto putovanje i ne kupiš joj ništa.

Ne pušta poruku, već je oženi i dovede kući te joj stalno šalje "poruke" ustno.

Ako nemaš novca  iskokaj kokice i kući pa ponesi, samo se ne vadi na to da skupi restoran nije romantičan, već samo je činjenica da košta više, i da ako mislite da živite skupa moraće da se navikne na racionalnu potrošnju para.

ovo je već kućno vaspitanje.

Srećno Flojd! Izvini ali ne izdržah...toliko ti je bio pogrešan stav da sam morala da ti kažem

Expand  

I kuca na dedinju, mercedes u garazi, jahta na jadranu, firma u Nemackoj, milionce na racunu....

Kad ices devojku da odvedes u krevet, odvedsje u restoran, kupis skupo poklonce - zaduzis je i onda kecas dok ne dosadi, pa promenis...

Eeee, Sestro moja draga skromnost = racionalnost. ?

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

On 13. 11. 2019. at 15:37, Manja88 рече

Romantika vs real life :)

Expand  

Eeee, steta zene zaista ne znaju sta je romantika...

Подели на овим сајтовима

On 13. 11. 2019. at 18:25, Bokisd рече
Expand  

Брате, он је заплакао :) Видиш шта је права жена због које мушкарац од среће заплаче. Није могла лепше изненађење да му направи :)

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...