Таша Написано Новембар 12, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2019 On 12. 11. 2019. at 16:17, obi-wan рече Manja gre`ota bi bila da si otis`o pravo na redtube... Expand Sad sam isla na google da vidim koji su ti to i umal' se ne slogirah ... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 12, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2019 On 12. 11. 2019. at 16:56, Таша рече Sad sam isla na google da vidim koji su ti to i umal' se ne slogirah ... Expand Zaboravio sam da stavim znak za opasnost... Таша је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 12, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2019 Да појасним мало, да не останем недоречена или да ме не тумачите на основу нечијих злонамерних интерпретација . Романтика је дивна и сјајна али не сва . То је веома клизав терен . Живети младост, живети живот , волети стрепети, надати се, исчекивати, не спавати, бити сав у дивној слутњи...ок ...младост мора да проживи своје . Али да све то не пређе у болесне илузије, исчекивања и нереална надања ....отићи ће вам године и шта онда. Мени јесу...сада видим због глупости. Да слатка боемштина не прерасте у хронично пијанство, а младалачке илузије да се не продуже у недоглед, да у исчекивању принца из снова не доживите судбину једне карикатуре .....Постоји једна карикатура 3 стара женска леша како седе на клупи у парку у исчекивању принца из снова. Да вам девиза не буде " Боље голуб на грани него врабац у руци " Јер не знате да се у врабцима крију предивни голубови, само треба да пружите руку.Толико. Натан, Bokisd, Иван ♪♫ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Новембар 12, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2019 E necu vise da vam se ispovedam. Never ever. Smaragdni kamičak and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Новембар 12, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2019 On 12. 11. 2019. at 16:17, obi-wan рече Manja gre`ota bi bila da si otis`o pravo na redtube... Expand Gou to hel Obi ! Sad sam googlao redtube. Naveo si me na greh. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 12, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2019 On 12. 11. 2019. at 17:31, Broken рече Gou to hel Obi ! Sad sam googlao redtube. Naveo si me na greh. Expand Ovo je mnogo manji greh od onog sto si ti gled`o... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Новембар 12, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2019 On 12. 11. 2019. at 17:36, obi-wan рече Ovo je mnogo manji greh od onog sto si ti gled`o... Expand Није тачно. Ретко се не слажем с тобом али овог пута ниси у праву. У мом филму ( који нисам ни погледао до краја) једини грех је што се ради о рмк популацији. Код тебе на овом сајту сам свашта видео о чему је срамотно и причати. Чак сам грешком даунлоадовао један филм и не знам где га је сместило. Натан, obi-wan and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 12, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2019 On 12. 11. 2019. at 10:48, Православни Србин рече Јесте, он је то рекао. У контексту приче о мужу који мисли да је ,,побожнији" уколико се што више уздржава (на пример током поста) и који не жели да легне са женом кад се њој баш то ради- отац Јустин је рекао да је такво понашање мужа ,,криминал", и да онда жена слободно може да превари таквог мужа и да никакву кривицу не осећа због тога. Има то предавање на интернету. Иначе, отац Јустин је покојни, а имао је једно здраво расуђивање о браку и брачним односима. Expand Занимљиво... Може ли онда човек да превари Бога јер му овај није обезбедио секс, па да лепо нађе начин да задовољи своју потребу, уместо неке целомудрености, уздржања и осталих прича? Натан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 12, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2019 On 12. 11. 2019. at 16:30, Anika рече platonsku ljubav Expand Е, кад би се људи прво сетили како је тај исти Платон замишљао друштво и жене у њему... можда не би користили реч ,,платонска" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Новембар 12, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2019 On 12. 11. 2019. at 20:34, Иван ♪♫ рече Е, кад би се људи прво сетили како је тај исти Платон замишљао друштво и жене у њему... можда не би користили реч ,,платонска" Expand On 12. 11. 2019. at 16:42, obi-wan рече Jeste, bar si volela Platona... Expand Zanimljivi komentari, preporucite mi drugi izraz za navedeno, ja trenutno ne mogu da se setim. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 12, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2019 On 12. 11. 2019. at 20:39, Anika рече Zanimljivi komentari, preporucite mi drugi izraz za navedeno, ja trenutno ne mogu da se setim. Expand simpatija, bio ti simpatican Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ViktorijaV Написано Новембар 12, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2019 On 12. 11. 2019. at 20:34, Иван ♪♫ рече Е, кад би се људи прво сетили како је тај исти Платон замишљао друштво и жене у њему... можда не би користили реч ,,платонска" Expand Objasni nam. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Новембар 12, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2019 On 12. 11. 2019. at 20:41, Иван ♪♫ рече simpatija, bio ti simpatican Expand Joj, Ivane, pa nisam dete od 5 god, ni oni vise tako ne pricaju. Ali, hvala ti, bas si me nasmejao. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 12, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2019 On 12. 11. 2019. at 18:20, Broken рече Чак сам грешком даунлоадовао један филм и не знам где га је сместило. Expand Наћи ће га жена. Кад се најмање надаш. Milica Bajic, obi-wan, Натан and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 12, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2019 On 12. 11. 2019. at 20:43, ViktorijaV рече Objasni nam. Expand Замишљао је друштво у коме не би било класичног брака, већ би жене биле доступне свима, исто и васпитање деце Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука