Jump to content

Ђецо...маните се романтике !

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 12. 11. 2019. at 16:17, obi-wan рече

Manja gre`ota bi bila da si otis`o pravo na redtube...

Expand  

Sad sam isla na google da vidim koji su ti to i umal' se ne slogirah ... :smeh1:

• Хахаха 1

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

On 12. 11. 2019. at 16:56, Таша рече

Sad sam isla na google da vidim koji su ti to i umal' se ne slogirah ... :smeh1:

Expand  

Zaboravio sam da stavim znak za opasnost...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Да појасним мало, да не останем недоречена или да ме не тумачите на основу нечијих злонамерних интерпретација . 

Романтика је дивна и сјајна  али не сва . То је веома клизав терен . Живети младост, живети живот , волети стрепети, надати се, исчекивати, не спавати, бити сав у дивној слутњи...ок ...младост мора да проживи своје . Али да  све то не пређе у болесне илузије, исчекивања и нереална надања ....отићи ће вам  године и шта онда. Мени јесу...сада видим због глупости. Да слатка боемштина  не прерасте у  хронично пијанство, а младалачке илузије да се не продуже у недоглед, да у исчекивању принца  из снова  не доживите  судбину једне карикатуре .....Постоји једна карикатура 3 стара женска леша како седе на клупи у парку у исчекивању принца из снова. Да вам девиза не буде " Боље голуб на грани него  врабац у руци " Јер не знате да се у врабцима крију предивни голубови, само треба да пружите руку.Толико. 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

E necu vise da vam se ispovedam. Never ever. :ani_biggrin:

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

On 12. 11. 2019. at 17:31, Broken рече

Gou to hel Obi !

Sad sam googlao redtube. Naveo si me na greh.

Expand  

Ovo je mnogo manji greh od onog sto si ti gled`o...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 12. 11. 2019. at 17:36, obi-wan рече

Ovo je mnogo manji greh od onog sto si ti gled`o...

Expand  

Није тачно. Ретко се не слажем с тобом али овог пута ниси у праву. У мом филму ( који нисам ни погледао до краја) једини грех је што се ради о рмк популацији. Код тебе на овом сајту сам свашта видео о чему је срамотно и причати. Чак сам грешком даунлоадовао један филм и не знам где га је сместило.

Подели на овим сајтовима

On 12. 11. 2019. at 10:48, Православни Србин рече

Јесте, он је то рекао. У контексту приче о мужу који мисли да је ,,побожнији" уколико се што више уздржава (на пример током поста)  и који не жели да легне са женом кад се њој баш то ради- отац Јустин је рекао да је такво понашање мужа ,,криминал", и да онда жена слободно може да превари таквог мужа и да никакву кривицу не осећа због тога. 

Има то предавање на интернету. Иначе, отац Јустин је покојни, а имао је једно здраво расуђивање о браку и брачним односима. 

Expand  

Занимљиво... Може ли онда човек да превари Бога јер му овај није обезбедио секс, па да лепо нађе начин да задовољи своју потребу, уместо неке целомудрености, уздржања и осталих прича?

Подели на овим сајтовима

On 12. 11. 2019. at 16:30, Anika рече

platonsku ljubav

Expand  

Е, кад би се људи прво сетили како је тај исти Платон замишљао друштво и жене у њему... можда не би користили реч ,,платонска" :) 

Подели на овим сајтовима

On 12. 11. 2019. at 20:34, Иван ♪♫ рече

Е, кад би се људи прво сетили како је тај исти Платон замишљао друштво и жене у њему... можда не би користили реч ,,платонска" :) 

Expand  
  On 12. 11. 2019. at 16:42, obi-wan рече

Jeste, bar si volela Platona... :smeh1: :drugarstvo:

Expand  

Zanimljivi komentari, preporucite mi drugi izraz za navedeno, ja trenutno ne mogu da se setim. :) 

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

On 12. 11. 2019. at 20:34, Иван ♪♫ рече

Expand  

Objasni nam.

Подели на овим сајтовима

On 12. 11. 2019. at 20:41, Иван ♪♫ рече

simpatija, bio ti simpatican

Expand  

Joj, Ivane, pa nisam dete od 5 god, ni oni vise tako ne pricaju. Ali, hvala ti, bas si me nasmejao. :) 

Подели на овим сајтовима

On 12. 11. 2019. at 18:20, Broken рече

Чак сам грешком даунлоадовао један филм и не знам где га је сместило.

Expand  

Наћи ће га жена. Кад се најмање надаш.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

On 12. 11. 2019. at 20:43, ViktorijaV рече

Objasni nam.

Expand  

Замишљао је друштво у коме не би било класичног брака, већ би жене биле доступне свима, исто и васпитање деце

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...