Jump to content

Nishizawa: Rugala se svraka vrani (ili o smeni vladike Maksima sa PBF)

Оцени ову тему

Препоручена порука

E neka je vise neko zapoceo i ovu temu. Nisam sa BF ali sam poznavala jednu mucenu osobu i gledala kako preko 2 godine sprema diplomski kod vl. Irineja. Ne znam sta je kasnije bilo. Bog da je se seti, koliko se samo napatila!

Ali nije ovo samo vl. Irinej nego cela jedna plejada “nedodirljivih” kojih su u srpskom skolstvu bili redovna pojava narocito na fakultetima. Boze kada se setim samo prica i ljudi koji su od sale gubili 1-2 pa i vise godina zbog jednog ispita. Cak ni psihicki oboleli (studenti) nisu bili retkost. I nikada niko, bar da sam ja cula, se nije zapitao ili ne daj Boze opomenuo ili sankcionisao takav odnos prema studentima...A kada je trebalo ici na barikada onda “omladina i studentarija” ce to srediti...U to vreme npr. prosek studiranja na gradjevinskom fakultetu je bio 11.7 godina... I sada se kao cude kako nedovoljan broj prijavljenih studenata za masinski fakultet, etf, gradjevinu...

Ne znam da li se i koliko promenilo u medjuvremenu ali zahvalna sam Bogu sto ova nasa deca danas imaju bar neki izbor pa mogu mozda, bar neki od njih, naci nacin da studiraju u inostranstvu i sacuvaju se ovih potpuno nepotrebnih maltretiranja koja se sa svim na svetu mogu povezati samo ne sa sticanjem znanja.

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, obi-wan рече

@Vladan :::. 

A kako mi neki da dodjemo do Bogdane? #ynapredzahvaljivamo

50980885_103474500781250_592362976520542

July 31 · 
Две ствари.
Колико вас има расположених да се видимо један дан у августу?
Ако знате људе који спремају грчки, или сте и сами међу њима, има ли заинтересованих за један масован консултативни сусрет? Да вам мало помогнем 1f642.png:)

Слободно поделите/проследите објаву онима којима би могла да значи!

50980885_103474500781250_592362976520542

August 2 · 
Хвала свима који сте изразили жељу да се видимо!

Имам једну молбу.
Ви, којима је потребан савет у вези са учењем или испитом, да ли вам одговара да се састанемо један дан у првој половини августа, можда већ наредне седмице? Ако има за то заинтересованих, молим вас да ми се јавите ПОРУКОМ!

P. S. И да, Богдана није више на факултету... Шта да радиш, за све друге правила важе осим за једне те исте.

Подели на овим сајтовима

Реакција једног нормалног православног верника кад чита све ове хај-левел црквене перипетије ...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

@Владислав Голић 

U svakom slucaju - hvala na informacijama. :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...