Istopljeni kamen Написано Септембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2019 Управо сада, sanja84 рече :)))) Pa dobro...rekoh razumete se u zimnicu Oprostite.. i Ćiriličar nek me izvine što spamujem temu..elem zimnicu volim, turšiju pamtim, nedostaje mi mamina kuhinja.. ма опуштено ту сам....разумем се .....ја нисам имала времена да ми недостаје мамина кухиња...почела сам за своју породицу одмах све да правим.... sanja84 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Септембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2019 пре 9 минута, Istopljeni kamen рече ма опуштено ту сам....разумем се .....ја нисам имала времена да ми недостаје мамина кухиња...почела сам за своју породицу одмах све да правим.... nemam vremena da pravim... tako da kupim šta mi treba kad se zaželim..ali naravno nikad nije isto "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Септембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2019 пре 9 минута, sanja84 рече nemam vremena da pravim... tako da kupim šta mi treba kad se zaželim..ali naravno nikad nije isto a tek dimljeni šaran kad je post ... u podvarku. Kao da nije post. "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Септембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2019 пре 3 минута, sanja84 рече nemam vremena da pravim... tako da kupim šta mi treba kad se zaželim..ali naravno nikad nije isto да то није исто.....нема шансе sanja84 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Септембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2019 пре 2 минута, sanja84 рече a tek dimljeni šaran kad je post ... u podvarku. Kao da nije post. даааа то је деликатес димљени шаран у подварку....њам, њам... sanja84 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Септембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2019 @sanja84 Не волим да идем код лекара. ? Искрено , не пијем стално, али умем да се налијем понекад. Болове немам никакве, дању идем, 3,4 пута дневно. Да ли може и вода да направи проблем, пошто је у стану баш лоша? Осећа се на цеви. Хвала пуно што ме толеришете, и опростите што досађујем. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Септембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2019 пре 13 минута, Nikola Stojanovic рече @sanja84 Не волим да идем код лекара. ? Искрено , не пијем стално, али умем да се налијем понекад. Болове немам никакве, дању идем, 3,4 пута дневно. Да ли може и вода да направи проблем, пошто је у стану баш лоша? Осећа се на цеви. Хвала пуно што ме толеришете, и опростите што досађујем. Jel stvarno želiš da te ispitujem na temi zimnica Piši PP Снежана, Поет and Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 2 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Септембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2019 Што се тиче ајвара, код нас је паприка доле много добра. Помагао сам рођацима 2 год, смо садили и брали. Ајвар је предобар, хтео сам да пошаљем коју теглу прошле год, моожда ће имати и ове за слање, овиси од количине. ?? Istopljeni kamen and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Септембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2019 пре 22 минута, Nikola Stojanovic рече @sanja84 Не волим да идем код лекара. ? Искрено , не пијем стално, али умем да се налијем понекад. Болове немам никакве, дању идем, 3,4 пута дневно. Да ли може и вода да направи проблем, пошто је у стану баш лоша? Осећа се на цеви. Хвала пуно што ме толеришете, и опростите што досађујем. Biće to sve u redu, samo malo uredniji život....i mir...ako ne čeka te kolono.... sanja84 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Септембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2019 @Istopljeni kamen Хахаха, ма иди бегај не идем ниђе. ??? Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Септембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2019 пре 55 минута, Nikola Stojanovic рече @Istopljeni kamen Хахаха, ма иди бегај не идем ниђе. ??? Čim je nešto neredovno, znači javlja nam organizam da nešto ne radi kako treba.Ipak proveri. Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2019 У овом крају, паприку нападају смрдибубе, исцевче све остане само кора од плода. Парадајз откад нема, а сад да купујемо прскано - питање је да ли ће трајати зимница од таквог плода. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука