Jump to content

Зимница: сухо месо, кисели купус, ајвар, туршија

Ćiriličar

Препоручена порука

пре 3 минута, Nikola Stojanovic рече

Сан је лош. Слабо спавам, од кад сам престао да тренирам. Храним се скромно, то је једино добро. Али волим да пијуцкам, то је проклетство, големо. И моје бандитско срце песника.

Pa prvo vrati trening, zatim će se mišići opuštati, pa ćeš lakše zaspati i smanji alkohol...a skromno šta znači...bitno je uravnoteženo i polako da se hraniš...i bez stresa

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Снежана рече

па помажем му, шаљем га код лекара, а лично га саветујем да престане да пије, а да постављам дијагнозе нисам компетентна, да га тапшем по рамену нећу (осим за песничко срце), кажем му оно што бих и мом сину рекла. 

pa da, a ko mu daje dijagnoze? Ja ne...kolonoskopija nije dijagnoza već pregled..

Подели на овим сајтовима

Још једну тему ћу вам укаким, удрите о томе. Не могу , фала и извините.

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Nikola Stojanovic рече

@Istopljeni kamen Константни пробљем са столицом. Ретка, или пролив. Опростите на изразу, овде се о храни пише. А не знам ди да питам. 

Da nije od ovog? :D

пре 9 часа, Nikola Stojanovic рече

Зато ја зими поједем сам целу једну кацу и стучем пар литре. ???

No, nezgodno je preko interneta, bez pregleda i pogovora. Jel nemaš zdravstveno osiguranje i nedostupan ti je lekar...ili onako pitaš?

POšto bi te recimo morao lekar pitati buljuk nekih dosadnih pitanja, npr, koliko traje, da li si imao temperaturu, da li si povraćao...da li ti se smenjuju zatvor i stolica, kako izgleda stolica, jel crna. dal te boli želudac. da li te uopšte boli stomak i gde...pa mora da opipa da proveri. Da li ti se kaki noću. KOliko stolica na dan...nije sve to lako... Ajd napravi spisak odgovora pa pošalji na PP.

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, sanja84 рече

Ja ajvar puno volim i jako mi nedostaje otkad ne živim sa mojima, jer me mrzi da pravim. Ona Bakina tajna je poprilično dobar i poseća na pravi domaći.

У праву си тај ајвар може да парира домаћем...Сања хајде на морее!

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Istopljeni kamen рече

У праву си тај ајвар може да парира домаћем...Сања хајде на морее!

Mrzi me, sutra ću baš...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, sanja84 рече

Mrzi me, sutra ću baš...

мрзи те кад га имаш увек а они који га немају увек ти га сањају.....:) али добро иди сутра..лековито је..

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

мрзи те кад га имаш увек а они који га немају увек ти га сањају.....:) али добро иди сутра..лековито је..

A ja baš nigde nikom nisam rekla da živim na moru...a Vi sve znate... i posle Sanja umišlja i ima sumanute ideje...?

Подели на овим сајтовима

па сад си рекла да ћеш сутра паметном доста...:D

pa jeste... a opet možda je onako šala... Suma sumarum...dosta toga šta ste rekli me je podsetilo na neke ljude koje poznajem..pa zato. Eto našla sam tu sestru na forumu, pa rekoh evo i mame :)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, sanja84 рече

pa jeste... a opet možda je onako šala... Suma sumarum...dosta toga šta ste rekli me je podsetilo na neke ljude koje poznajem..pa zato. Eto našla sam tu sestru na forumu, pa rekoh evo i mame :)

ја сам мама јел?:)

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

ја сам мама јел?:)

:)))) Pa dobro...rekoh razumete se u zimnicu :) Oprostite.. i Ćiriličar nek me izvine što spamujem temu..elem zimnicu volim, turšiju pamtim, nedostaje mi mamina kuhinja..

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...