Jump to content

Starac rek'o; Guruizam u pravoslavlju

Natasa.

Препоручена порука

пре 10 минута, Рапсоди рече

Рдо бих остала да још мало ћаскамо и демистификујемо  феменистичку идеологију али посао зове (ја ово са посла) послодавац опомиње...:stadaradim:

Ako misliš na muža ok...ali svaki drugi odgovor je jako feministički :)

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Istopljeni kamen рече

nisam sigurna da feministkinje imaju osvešćeno o ljubavi

Jao bre pa nije ljubav prema muškarcu i deci jedina stvar u životu...ljubav pa ljubav. 

Npr. dr Danica Grujičić...optužuju je da "nema ni kuče ni mače", a žena spasila na hiljade života zahvaljujući svom znanju i veštini. I to je ljubav...prema životu, medicini, nauci...ali kad pročitaš tako neke idiotske komentare, ne mogu da verujem...čuj nema ni kuče ni mače...spašavam ljudske živote...eeee, nisi udata.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, sanja84 рече

@Istopljeni kamen Draga, isto bih te pitala kao Nataša. :)

Šta su po vama feministkinje. Sad i one u trenutku nastajanja feminizma

Jednako nesretne žene...namučene za neka prava....žena ako je mudra sve ima....a nije femistkinja...na prvom mestu ljubav...podršku...porodicu i neki poslić...taman za nju dovoljan...mislim da se žene izgube u nekim visokim potrebama da budu muškarci...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

Jao bre pa nije ljubav prema muškarcu i deci jedina stvar u životu...ljubav pa ljubav. 

Npr. dr Danica Grujičić...optužuju je da "nema ni kuče ni mače", a žena spasila na hiljade života zahvaljujući svom znanju i veštini. I to je ljubav...prema životu, medicini, nauci...ali kad pročitaš tako neke idiotske komentare, ne mogu da verujem...čuj nema ni kuče ni mače...spašavam ljudske živote...eeee, nisi udata.

dzaba sve ako nema muškarca da je voli...to bi za mene bio promašen život....

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Istopljeni kamen рече

Jednako nesretne žene...namučene za neka prava....žena ako je mudra sve ima....a nije femistkinja...na prvom mestu ljubav...podršku...porodicu i neki poslić...taman za nju dovoljan...mislim da se žene izgube u nekim visokim potrebama da budu muškarci...

Za koja prava se bore feministkinje u začetku. Da li znate za neka od njih, tih prava koja su im bila uskraćena kad je feminizam nastao.

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Istopljeni kamen рече

pa i to je bilo lepo i čestito...i imalo velike čari

Ma koje bre velike čari...sediš polupismena i nesvesna sveta oko sebe...kao malo dete...

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Рапсоди рече

Мене мој воли,  и трпи,  ја њега исто. Слушамо се узајамно али је 1 његова последња. Љубав испред свега.  

Да драга:))

... и сав живот свој Христу Богу предајмо

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Ma koje bre velike čari...sediš polupismena i nesvesna sveta oko sebe...kao malo dete...

ma ajde a srce puno....grudi radosne ...duša diše.....a šta sa znanjem.....samo problemi....nikad ga dosta...pa potreba za takmičenjem...mani me toga....žena je da voli....

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Istopljeni kamen рече

dzaba sve ako nema muškarca da je voli...to bi za mene bio promašen život....

Čekaj...žena koja se usavrši u medicini, spasila hiljade života, obrazuje mladost, zauzima se za mlade u medijima ima PROMAŠEN ŽIVOT JER BOŽE MOJ NEMA MUŠKARCA??? 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...