Jump to content

Starac rek'o; Guruizam u pravoslavlju

Natasa.

Препоручена порука

Управо сада, Natasa. рече

Čekaj...žena koja se usavrši u medicini, spasila hiljade života, obrazuje mladost, zauzima se za mlade u medijima ima PROMAŠEN ŽIVOT JER BOŽE MOJ NEMA MUŠKARCA??? 

pa čast njoj...ja ne bih mogla....mene bi ubili prazni kvadrati....kad se vratim sa svih svojihnpustolovina...tako sam i osetila i ostavila sve...a mogla sam imati karijeruuu:dobro:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Istopljeni kamen рече

ma ajde a srce puno....grudi radosne ...duša diše.....a šta sa znanjem.....samo problemi....nikad ga dosta...pa potreba za takmičenjem...mani me toga....žena je da voli....

Joj užas... 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Istopljeni kamen рече

pa čast njoj...ja ne bih mogla....mene bi ubili prazni kvadrati....kad se vratim sa svih svojihnpustolovina...tako sam i osetila i ostavila sve...a mogla sam imati karijeruuu:dobro:

Pa da nije onda pregrubo reći da je "promašila život jer nema muškarca".

Dobro, mi ne znamo je l ga ima ili nema konkretno ona...i ne govorimo o nekoj bezveznoj iluziji karijere i debelom čeku, ona stvarno pravi promene u svetu/društvu. Dakle, nije karijera u pitanju, već najplemenitije spašavanje ljudskih života i obrazovanje mladih.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Istopljeni kamen рече

Nataša od srca ti želim ljubav da doživiš...od srca....pa ne moraš se mene setiti...al uživaj...i raduj se....:mahmah:

Ne lupaj bre! Ko kaže da je nisam doživela? To što nisam blenta koji samo na muškarca misli ne znači da ga nemam. 

Isto važi i za muškarce kojima se svet vrti oko žena kao da nema ništa drugo u životu. P****paćenik :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Natasa. рече

Pa da nije onda pregrubo reći da je "promašila život jer nema muškarca".

Dobro, mi ne znamo je l ga ima ili nema konkretno ona...i ne govorimo o nekoj bezveznoj iluziji karijere i debelom čeku, ona stvarno pravi promene u svetu/društvu. Dakle, nije karijera u pitanju, već najplemenitije spašavanje ljudskih života i obrazovanje mladih.

ma naravno...razumem ali ovo je onako kako ja dišem....ja iznosim svoj stav....svaka biljčica u bašti Božijoj drugačije...eh da meni nisu dali ovoliko ljubavi možda bi i ja danas nešto ali eto nisam i nije mi žao...ama baš ni mrve se  ne kajem...poštujem dr...žena zmaj....ali ja bih bila jako tužna da nema ljubavi....

Подели на овим сајтовима

Ne lupaj bre! Ko kaže da je nisam doživela? To što nisam blenta koji samo na muškarca misli ne znači da ga nemam. 

Isto važi i za muškarce kojima se svet vrti oko žena kao da nema ništa drugo u životu. P****paćenik :smeh1:

ma ne lupam to si sama rekla.....ajde ja volim ljubav i šta ćemo sad.....slava Bogu ne mrzim nikoga....

Подели на овим сајтовима

ali ja bih bila jako tužna da nema ljubavi....

To je već drugo...ali mislim da ima ispunjeniji i smisleniji život od mnogih ljudi u braku. Svakako smisleniji...nije ljubav samo relacija žena/muž.

Ima tu i drugih ljubavi i požrtvovanosti.

Подели на овим сајтовима

To je već drugo...ali mislim da ima ispunjeniji i smisleniji život od mnogih ljudi u braku. Svakako smisleniji...nije ljubav samo relacija žena/muž.

Ima tu i drugih ljubavi i požrtvovanosti.

potpuno si u pravu....jeste potrebno je da se žena ostvari na nekom polju njoj bliskom...pa makar da piše na forumu:))

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, ana čarnojević рече

doktorka mi izgleda previse vatreno da bi bila celibatna. 1324_womens

Nek joj je sa srećom.

Mada spasavanje ljudskih života i stalno usavršavanje u medicini je daleko smislenije od nekog tamo seksa. Seks te raduje...medicina i lečenje daje viši smisao.

Подели на овим сајтовима

Nek joj je sa srećom.

Mada spasavanje ljudskih života i stalno usavršavanje u medicini je daleko smislenije od nekog tamo seksa. Seks te raduje...medicina i lečenje daje viši smisao.

zavisi kako kome:)) najbolje je imati i jedno i drugo etooo....ali nije lako treba puno žrtvice....

Подели на овим сајтовима

potpuno si u pravu....jeste potrebno je da se žena ostvari na nekom polju njoj bliskom...pa makar da piše na forumu:))

Pusti me dok mali dremka da povedem neki odrasli razgovor...posle ću da gugućem celo popodne i veče :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Istopljeni kamen рече

:))

pa ko ti smeta.....ti mene kvotaš

Niko...volim ja da ćaskam sa odraslima :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, sanja84 рече

@Istopljeni kamen ne zaboravimo na monahinje!

da to je veliki podvig...svaka im čast...ali one znaju na koji put kreću....i da će biti velikih iskušenja...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...