Jump to content

Starac rek'o; Guruizam u pravoslavlju

Natasa.

Препоручена порука

пре 5 минута, grigorije22 рече

Evo sta je starac reko.Фотографија корисника Источник

"Када је почео рат старац Гаврило је стално плакао и много се молио да му се открије зашто наш народ страда. Јавила му се Мајка Божија, утешила га, и рекла да Срби страдају јер су се хришћанства одрекли, нити посте нити се Богу моле, а највише Срби страдају зато што Српкиње, уместо да рађају децу, убијају их у својој утроби... 'Ми ћемо да будемо тешка мука. Нашу земљу су издали Срби за паре. Код нас више нема Срба. Ретко, сасвим ретко!' "

jeste sigurni za to? Pa nije baš tako.....ko je taj starac?

Подели на овим сајтовима

@Ćiriličar Данила баш волим, слушао сам његова предавања. Планирам да се женим, баш скоро. Само се двоумим између двеју онако крајности. Ваљда ће бити добро. А да би анђео ту могао бити крај мене, фали ми још мало да створим атмосферу раја. Да је одржавамо после заједно. ??

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

А ово гневно писање сестре Наташе, може да јој послужи на добро, што је Рапсоди нешто чачнула, значи да треба мало да поправља себе. Искрено нисам очекиво , некако ми баш делује као добра персона. ?? 

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Nikola Stojanovic рече

@Ćiriličar Данила баш волим, слушао сам његова предавања. Планирам да се женим, баш скоро. Само се двоумим између двеју онако крајности. Ваљда ће бити добро. А да би анђео ту могао бити крај мене, фали ми још мало да створим атмосферу раја. Да је одржавамо после заједно. ??

Само напред Ниџо, све честитке од срца!:dobro:

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Istopljeni kamen рече

Само напред Ниџо, све честитке од срца!:dobro:

Грасијас, сви ћете бисти позвани. Пошто од 10год окупљања нема ништа. Али сам у великој дилеми, такођер. ??

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Nikola Stojanovic рече

Грасијас, сви ћете бисти позвани. Пошто од 10год окупљања нема ништа. Али сам у великој дилеми, такођер. ??

Ако Бог да ето нас ко буде могао....а што си у дилеми? Бог нека ти помогне, да буде све добро..

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Nikola Stojanovic рече

Боље у дилеми него у трилеми :D

... и сав живот свој Христу Богу предајмо

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Nikola Stojanovic рече

@Istopljeni kamen Између 2 лепојке. А разлика огромна. ??

Па моли се Ниџо, гледај шта ти је срцу милије...не знам...не смем пуно утицати....молитва....само од срца...да Бог покаже пут прави и праву особу, кад је велика разлика...не знам...

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Nikola Stojanovic рече

Планирам да се женим

Oh nooouuuu....whyyy :))

Šalim se, neka je sa srećom! :sunce:

Ova kuća puna sreće puna sreće i veseljaaa 0513_music!!!

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Nikola Stojanovic рече

А ово гневно писање сестре Наташе, може да јој послужи на добро, што је Рапсоди нешто чачнула, значи да треба мало да поправља себе. Искрено нисам очекиво , некако ми баш делује као добра персона. ?? 

Da...čačnulo njoj u glavi...vidi feminizam tamo gde pomenut nije. Trebalo bi da poradi na tome odista.

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, grigorije22 рече

Српкиње, уместо да рађају децу, убијају их у својој утроби...

Da...Srpkinje izmislile abortus :0212_rolleyes:.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, grigorije22 рече

Jel ti sta ti meni dislajkujes poruke i smanjujes reputacionu moc? :ani_biggrin: Nisu ga izmislile ali ca da dele preispodnju sa onima koje jesu. 

I kakve to veze ima sa propadanjem Srba? E, ovo si super citirao-tipičan primer ''rek'o starac". Priča mu nije na mestu, ali je monah koji je dotakao čuveni abortus i okrivio žene...neprikosnoveni miks da nimalo ne sagledamo kritički problem nestanka naroda. Nije frka u bedi, sirotinji, korupciji, brain drain-u, masovnim migracijama...ali što Srpkinje abortiraju dok ih muškarci kume Bogom da rode :0212_rolleyes:...sve trče za njima po klinikama-NE, NE ČINI TO IMAŠ MOJU 100% PODRŠKU! Pre će da je odveze na taj abortus...ili da onaj beskičmeni odgovor-uradi ti kako misliš da treba, ja ću poštovati tvoju odluku, dok u sebi mantra-molim te abortiraj, molim te abortiraj...

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Nikola Stojanovic рече

Само се двоумим између двеју онако крајности

Послушај, прича Милин како му дошла девојка да јој чита молитву да се уда БАШ за неког тамо...

Весна оће да се уда за Милета... :))Од 12.00

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...