Jump to content

Ко су "кртице" у СПЦ?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, feeble рече

Ja sam mislio da je vladika Atanasije, rekoh pomaze rodici. A sad posto njemu ne daju da bude na saboru onda neko od njegovih mladih lavova.

Ма небитна су имена, и немогуће их је знати...неће Азанасије давати Стању Ствари писма или Борби за веру догађања са Сабора, на којем, човек, и није нити га ко изашта више "ферма". Кад су већина овде спамовали тему, да и ја мало сам своју - Атанасије је остарио, дај Боже многаја и блага му лета, мирну строст...него немилосрдан је живот, много већи од Атанасија су завршили у прогоснтву од браће...не зову га на Сабор...ипак је он "њихов", наш...јесте остарио, мање се и контролипе а увек је био "поган на језику"...али Црква му је све...није лепо да га само "откаче", да је ма ко, камоли Атанасије. Ако погреши човек је, ако зуцне неку оштру - па такав је...ма шта да је Атанасије у ма чијим очима, није лицемер, него сушта супротниост од тога.

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, Стаљиново унуче рече

imena braćo i sestre,imena a ne tvitovi i komentari!

el sam bio dovoljno u duhu prosvetiteljstva?

dajte bre ta imena nemote okolo naokolo!

Ви сте стручњак за имена....само нећете...

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Ćiriličar рече

Ма небитна су имена, и немогуће их је знати...неће Азанасије давати Стању Ствари писма или Борби за веру догађања са Сабора, на којем, човек, и није нити га ко изашта више "ферма". Кад су већина овде спамовали тему, да и ја мало сам своју - Атанасије је остарио, дај Боже многаја и блага му лета, мирну строст...него немилосрдан је живот, много већи од Атанасија су завршили у прогоснтву од браће...не зову га на Сабор...ипак је он "њихов", наш...јесте остарио, мање се и контролипе а увек је био "поган на језику"...али Црква му је све...није лепо да га само "откаче", да је ма ко, камоли Атанасије. Ако погреши човек је, ако зуцне неку оштру - па такав је...ма шта да је Атанасије у ма чијим очима, није лицемер, него сушта супротниост од тога.

:sunce::sunce::sunce: Атанасије:sunce::sunce::sunce::sunce:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, feeble рече

Je li ovo najnoviji nalog psihulje?

А ју спикинг абаут ми?

Бре меса ми се накљуцасте ође ка врани гаврани...и још 'оћете да кажете да то нисам ја. Мој его је већи него ваша преподобност...неће вам успети те завере ваше и лобирања у високе кругове ЖеРевУ-а да сте још толики. Мож' само да ме оћерате и каменујете, ал' тада ми не гине фоумашки венац славе - биће оно: дошао је тихо и ушао гласно у легенду.

На шта вас асоцирају ваши коментари млади, паметни, лепи, преподобни, пуни љубави...ред сиса, ред гуза и ред спиричуал бјути?

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Ćiriličar рече

А ју спикинг абаут ми?

Бре меса ми се накљуцасте ође ка врани гаврани...и још 'оћете да кажете да то нисам ја. Мој его је већи него ваша преподобност...неће вам успети те завере ваше и лобирања у високе кругове ЖеРевУ-а да сте још толики. Мож' само да ме оћерате и каменујете, ал' тада ми не гине фоумашки венац славе - биће оно: дошао је тихо и ушао гласно у легенду.

На шта вас асоцирају ваши коментари млади, паметни, лепи, преподобни, пуни љубави...ред сиса, ред гуза и ред спиричуал бјути?

Психула 1 и Психула 2   јеси ти 1 или 2? или обе?

Подели на овим сајтовима

A ja bi sad reko da dolazi vreme rijalitija, a opet i pre je sveukupno gradždanstvo bilo uključeno u život  Crkve a ne samo vrhovi   i ne može se zatvoriti život  iproblemi u visoke krugove, nije tu problem u curenju kojekavih informacija nego što neki iznose svoje viždenije a neki ćutu,običnmo budu u pravu oni koji čutu ,al mi moramo znati sve pa da budemo upućeni,da neas nemože izmanipulisati ni ovaj ni onaj...a opet.. ne znam dal će dobra doneti ali je neminovno da će sve više u celom ljudskom društvu biti sve više i više rijaliti odnosa prema svemu i tu ni Crkva nemože biti iskuljučena jer taki je duh vremena...a Crkva mora biti u skaldu sa društvom ili će je pravaziči razvoj odnosa međunama i onda niko više neće ni slušati glas Crkve... i glas više neće biti poziv nego vapaj..a vapaji obično budu tiši i tiši dok ne nestanu.. iza to sve na sto

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Ćiriličar рече

Ево га, стари НеКеВе-деовац....унуче, јест да сам ти ђеда ономад оцрнио...помагај макар ти, растргаше ме ође ка курјаци јагње умиљато... ако 'вако наставе бојати се да ћу ревидирати ставове о твом ђеди...

oćeš u to sam siguran

пре 1 сат, Ćiriličar рече

bitna su i imena i sve da se priča jer smo ovako vrlo podložni manipulaciji

пре 1 сат, Istopljeni kamen рече

Ви сте стручњак за имена....само нећете...

ja da ih znam odavno bih ih izrekao ,zato ih i ne znam

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Стаљиново унуче рече

oćeš u to sam siguran

bitna su i imena i sve da se priča jer smo ovako vrlo podložni manipulaciji

ja da ih znam odavno bih ih izrekao ,zato ih i ne znam

нисте ми убедљиви...ипак деда Стаљин....:)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Istopljeni kamen рече

Психула 1 и Психула 2   јеси ти 1 или 2? или обе?

Где ти се омаче па да гледаш туђе брвно, поред свог "труна". Немој тако, искварићеш слику самосозерцања.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Istopljeni kamen рече

психула...:pcelica:

Импресивно, почев од интерпункције, преко запажања, реторичко-логичких запажања, пророчких дарова до аргументцације. Ипак, ако морам да издвојим, бирам интерпункцију. После тога иде равност твоја у одбрани ауторских ставова. А ставови су по оној: видела жаба где се коњи поткивају, па и она дигла ногу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...