Jump to content

Препоручена порука

Иначе, да ли има неко идеју како да "привучем" више прегледа ове теме? :)  Баш сам ставио наслов из новина, рачунајући на то, али, авај, само 420 и нешто прегледа за све ово време... Неке нове теме накупе по пар хиљада за пар сати... :(

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Срђан Шијакињић рече

Иначе, да ли има неко идеју како да "привучем" више прегледа ове теме? :)  Баш сам ставио наслов из новина, рачунајући на то, али, авај, само 420 и нешто прегледа за све ово време... Неке нове теме накупе по пар хиљада за пар сати... :(

Nikako, jer ljude generalno zabole za pomaganje. 

porukom-dobrote-nahrani-gladnog.thumb.jpg.e6722ef9e536dc201ac006f5bb88acb0.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Срђан Шијакињић рече

treba paznju privuci preko novina i tv emisija, ovako tesko

Подели на овим сајтовима

Molim ti se Gospode, pomozi ovoj nesrecnoj, bolesnoj i ostavljenoj zeni, posalji joj ljude koji ce joj pomoci, ne ostavi je samu milostivi i jedini covekoljubcemolimoli

IMG_20191017_1517339.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Desiderius Erasmus рече

Nikako, jer ljude generalno zabole za pomaganje. 

Шта знам, има људи који се јављају, помажу... Али  ми се чини да је то мали број људи, са релативно високим или баш високим прилозима, док је идеал да помаже маса људи са мањим износима... да имамо сваког месеца десетине људи који уплате 500 до 1000 динара... 

"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Sofija_ рече

treba paznju privuci preko novina i tv emisija, ovako tesko

Била је и у новинама, мислим чак у два листа, али ето, не вреди, понешто се ад-хок заврши, али нема трајнијег решења.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Срђан Шијакињић рече

Била је и у новинама, мислим чак у два листа, али ето, не вреди, понешто се ад-хок заврши, али нема трајнијег решења.

kako mislis trajnijeg? sta bi njoj najvise znacilo? 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Sofija_ рече

kako mislis trajnijeg? sta bi njoj najvise znacilo? 

Пошто живи са неких, колико са разумео 12-13 хиљада месечно, верујем да би јој значило да има још рецимо толико (или колико је минимално потребно за преживљавање за особу са њеним потребама) сваки месец. Знам да није превише реално да се то осигура, између осталог и због организационих разлога.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Desiderius Erasmus рече

Možda kad bi neka organizacija tipa Verskog dobrotvornog starateljstva tu malo zagrizla... 

Или Шабачка епархија :0212_rolleyes:

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Sofija_ рече

a zdravlje? cini mi se da je njoj najpotrebnija adekvatna nega, sta su joj sa nogom uradili? a one otvorene rane sto ima? 

Нога се опоравља, скинула је гипс... Здравље је проблем уопштено, дискус хернија, стома, два побеђена канцера... То, нажалост, само Бог може да помогне. Оно што јој значи свакако је нега, за прошли и овај месец смо успели да обезбедимо жену да јој долази и да јој помаже, пере итд. Биће и за следећи месец, за после неизвесно.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Срђан Шијакињић рече

Или Шабачка епархија :0212_rolleyes:

Ne znam, dok se oni ne smisle, možda kontaktirati Crveni krst. Jer, koliko se sećam, već se jedan klirik Šabačke eparhije ovde izjasnio da pomaganje onima u nevolji ne spada u njihov opis radnog mesta. Lakše je, valjda, svetiti vodice. 

porukom-dobrote-nahrani-gladnog.thumb.jpg.e6722ef9e536dc201ac006f5bb88acb0.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Срђан Шијакињић рече

Нога се опоравља, скинула је гипс... Здравље је проблем уопштено, дискус хернија, стома, два побеђена канцера... То, нажалост, само Бог може да помогне. Оно што јој значи свакако је нега, за прошли и овај месец смо успели да обезбедимо жену да јој долази и да јој помаже, пере итд. Биће и за следећи месец, за после неизвесно.

koliko sam pratila na tviteru, prilicno je depresivna i nema volju za zivot, nju svake nedelje treba pricescivati jer je bolesna, to pod broj1, a to za gerontodomacicu mozda treba videti u opstini sabac, koliko znam oni nisu sns, mozda se i potrude da urade nesto, to se radi telefonski ili licno neko da ide i ganja, ko zivi u Sapcu i ko zeli i ima vremena...

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Desiderius Erasmus рече

Ne znam, dok se oni ne smisle, možda kontaktirati Crveni krst. Jer, koliko se sećam, već se jedan klirik Šabačke eparhije ovde izjasnio da pomaganje onima u nevolji ne spada u njihov opis radnog mesta. Lakše je, valjda, svetiti vodice. 

Да не грешимо душу, отац Небојша је после појаснио да постоји развијена црквена хуманитарна активност у Шапцу. Међутим, нема никаквог оправдања да Епархија не помогне овој жени, када већ зна за овај случај.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...