Jump to content

Однос хришћанства према хомосексуалности

Оцени ову тему

Ronald

Препоручена порука

Пре сат времена, Панарет рече

Лепо и то је управо оно са чим се бори и сваки геј који је хришћанин, јер је страдање у хомофобичној средини немало.

ja ti verujem da stradas, zasto se ne preselis u neku zemlju gde ce ti biti lakse? evo, ja cu ti pomoci ako hoces za nl, ovde ces imati veca prava nego klasicna porodica muz-zena i deca..

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Sofija_ рече

ja ti verujem da stradas, zasto se ne preselis u neku zemlju gde ce ti biti lakse? evo, ja cu ti pomoci ako hoces za nl, ovde ces imati veca prava nego klasicna porodica muz-zena i deca..

Не, остајем на крсту јер ни Он није сишао са крста већ је до краја творио вољу Очеву.

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Панарет рече

Не, остајем на крсту јер ни Он није сишао са крста већ је до краја творио вољу Очеву.

Tvori je i ti:)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Панарет рече

dobro, da ti se sad javi Gospod i kaze da ce te izleciti i pomilovati, ali da se od danas moras odreci svoje pale prirode, znaci seksa sa muskarcem, sta bi uradio? 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Срђан К. рече

Kako smo raspravu o grehu, pretvorili u organizaciju svadbe i organizacijju boljih zivotnih uslova...:lupaglavu:

PA Srle ti si vola ponudio :))

@Панарет  izvini sto se mesam, ali mislim da na forumu neces naci resenje, mir, odgovor i tome slicno, za ovo o cemu raspravljamo

ako smem da recem ono sto mislim, to je da to moras sam sa Bogom da resis.

SAmo sam sa Bogom na miru nekako mozes da nadjes neki put.

Mozda sto kaze Sofija, otici negde gde je sve drugacije po tom pitanju, Spanija ili Nizozemska

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Sofija_ рече

dobro, da ti se sad javi Gospod i kaze da ce te izleciti i pomilovati, ali da se od danas moras odreci svoje pale prirode, znaci seksa sa muskarcem, sta bi uradio? 

On bi rekao Gospodu da to za njega nije greh:dedica:

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Драшко рече

PA Srle ti si vola ponudio :))

@Панарет  izvini sto se mesam, ali mislim da na forumu neces naci resenje, mir, odgovor i tome slicno, za ovo o cemu raspravljamo

ako smem da recem ono sto mislim, to je da to moras sam sa Bogom da resis.

SAmo sam sa Bogom na miru nekako mozes da nadjes neki put.

Mozda sto kaze Sofija, otici negde gde je sve drugacije po tom pitanju, Spanija ili Nizozemska

Ја имам мир у Господу, а ово је све због ширег црквеног дијалога. А таман посла да одем из своје земље, одмах би ме напустила благодат Божија, коју овде баш због крста имам у изобиљу. 

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Панарет рече

Ја имам мир у Господу, а ово је све због ширег црквеног дијалога. А таман посла да одем из своје земље, одмах би ме напустила благодат Божија, коју овде баш због крста имам у изобиљу. 

Dobro

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Панарет рече

Zapamti, kroz istoriju Crkve i zivota se pokazalo da niko ko prebiva u smrtnom grehu: sodomstvu, preljubocinstvu, alkoholizmu, narkomaniji...nema mir........

Mozda trenutno(mozda) imas osecaj telesnog zadovoljstva, ali mir....tesko...

Подели на овим сајтовима

Uvek je narkomanija smrtni greh... Sutra idem na godisnjicu coveku koji je umro od predoziranja... Umro... Znaci, da je smrtni greh, jer ga je to odveli i u telesnu smrt... Duhovno-sve odumre... Sto, da ne koristis nesto, pa ti smeta? :) Ups, ovde postaje rizicno bilo sta reci, odmah se jave oni koji skacu kao opareni.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...