Vladan :::. Написано Мај 13, 2019 Пријави Подели Написано Мај 13, 2019 пре 1 минут, Milica Bajic рече Ови држе семинаре у Културним Центрима и сл!!! Стварно да човек не поверује... Било је нешто слично што је требало да се одржи у сали једне просветне институције у другом граду (која иначе изнајмљује салу за конференције). Ја сам истражио о секти, написао мејл директорки и детаљно је упозорио о чему се ради, како би изгледало да државна просветна институција која се бави децом сарађује са таквим организацијама и након мејла у којем се захвалила за обавештење директорка је рекла да ће отказати даљу сарадњу са њима. Рапсоди, Milica Bajic, Sanja Т. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Мај 13, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Мај 13, 2019 @Vladan :::. свака част! Aleksandra_A, Sanja Т., "Tamo daleko" and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 13, 2019 Пријави Подели Написано Мај 13, 2019 пре 2 минута, Milica Bajic рече @Vladan :::. свака част! Хвала Богу да сам приметио па сам надам се спречио пожар макар на једном месту... Smaragdni kamičak and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Мај 13, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Мај 13, 2019 То је управо та контрола која нам је потребна... Они махом манипулишу депресивним, психотичним људима, њих нема ко да заштити, осим нас из њиховог блиског окружења. Али како ???? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Мај 13, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Мај 13, 2019 Како ти да заштитиш неког ко твоју духовну бригу о њему управо користи за скретање пажње на себе и, као мало дете, негде у себи зна да прави ср.. али ипак то ради јер му је досадно или просто тражи пажњу? Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 13, 2019 Пријави Подели Написано Мај 13, 2019 Управо сада, Milica Bajic рече То је управо та контрола која нам је потребна... Они махом манипулишу депресивним, психотичним људима, њих нема ко да заштити, осим нас из њиховог блиског окружења. Али како ???? Нажалост неки су људи изгледа склони томе тако да се дешава да и када изађу из секте и уђу у православље ипак се до краја не одрекну тог менталитета, начина размишљања, односа према Богу и људима. Појављују се повремено такви људи и на форуму па буде натезања са њима по темама... Milica Bajic, "Tamo daleko", Bokisd and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 13, 2019 Пријави Подели Написано Мај 13, 2019 Управо сада, Milica Bajic рече Како ти да заштитиш неког ко твоју духовну бригу о њему управо користи за скретање пажње на себе и, као мало дете, негде у себи зна да прави ср.. али ипак то ради јер му је досадно или просто тражи пажњу? Никако, то је емотивни паразит или је макар у таквој фази... Мора да се отрезни и пресече а све зависи какав однос имате и о чему се ради... нисам сигуран да има неког рецепта за све. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 13, 2019 Пријави Подели Написано Мај 13, 2019 пре 54 минута, Vladan :::. рече Обично се свест тета таласима шири до 30 кубних метара тј. на величину собе а они који имају централно грејање и добру изолацију могу да се прошире и на цео стан па и на комшилук... Баш хтдох да питам уче ли они штогод о томе како да проширим свест до комшинке. obi-wan, emilija, Августин and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 13, 2019 Пријави Подели Написано Мај 13, 2019 Управо сада, Juanito рече Баш хтдох да питам уче ли они штогод о томе како да проширим свест до комшинке. Нзнм некако мислим да комшики вероватно није најбитније ширење свести... мада не може да шкоди ни да се шири свест а ако не шкоди онда користи што рече Гутовић... Августин је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Мај 13, 2019 Пријави Подели Написано Мај 13, 2019 пре 34 минута, Vladan :::. рече Нажалост неки су људи изгледа склони томе тако да се дешава да и када изађу из секте и уђу у православље ипак се до краја не одрекну тог менталитета, начина размишљања, односа према Богу и људима. Појављују се повремено такви људи и на форуму па буде натезања са њима по темама... Ah, ja skoro i zaboravio nesto (sto je u neku ruku dobro),..... ovako po prirodi sam extra znatizeljan i trazim uvek neki smisao u bilo cemu sto radim i oduvek me je interesovala neka intelektualna i duhovna litelatura, pa, kao klinac sam citao razne knjige iz lokalne biblioteke (znao sam neku knjigu da procitam za par dana, oni u biblioteci su mislili da se salim...) .... i tako kad sam malko' porastao poceo sam citam neke knjige Indijske duhovnosti, Brahma, Krisna, pa, onda Karlos Kastanjeda i njegove knjige o samanizmu, pa, onda neke razne knjige o meditaciji i tako nekako sa nekim drugarom komsijom cujemo za neke sastanke Hare Krisna u Smederevu i odemo,..... i sledecih meseci pocnemo da idemo sve cesce i na kraju i u Beograd (imali su neku centralu negde tamo posle stadiona Karaburma),.... i, tako vremenom ovaj drugar prihvati Hare Krisnu, ....,dok sam ja bio na nekom stand by rezimu, sa tendencijom da mozda na kraju i budem uvucen u njihovu pricu,.. ...jer, u sustini, kada sve razmotrim, to i jeste jedno perfidno uvlacenje coveka u njihovu pricu (raznim duhovno - psihickim tehnikama)...i, sta se desilo, jednom u kada je bio neki njihov ucitelj u smederevu gde su se skupljali , velika kuca i velika prostorija,... ide neka prica, pa neko' jelo i pice, pa , na kraju neka gitara i mantre i neke pesme i igranje i pevanje ,.... i, tako, dok oni polako padaju u neki ritmicko pevacki i plesni trans,.... ja stojim na kraju prostorije u uglu i gledam i odjedanput mi se desi gledajuci sve to,.... dobijem neku misao i jako osecanje, ovo ne lici na nista, ovde nema nikakve 'blagodati' i srece i duhovnosti,.... ovo je kao neka prazna ljustura,.... i, posle nekoliko meseci lepo se distanciram od druga i od cele te' price i nastavim da zivim daleko od njih... Zaista mislim, da me je sam Bog pogledao i izvukao.... ..... i ne znam, stvarno ne znam, kako neko moze da se izvuce , ako vec bude 'uhvacen' u tu pricu (ili bilo koju sektasku pricu) i ako mentalno i osecajno i duhovno i na kraju i samim srcem i umom prihvati to kao svoju stvarnost i realnost. Na kraju, posledice ostaju godinama, osecao sam, ali, polako uz aktivan psiholoski rad mogu se prevazici. To je to' neko moje iskustvo. Milica Bajic, "Tamo daleko", Vladan :::. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 13, 2019 Пријави Подели Написано Мај 13, 2019 1 hour ago, Milica Bajic рече @Vladan :::. није смешно Депресивне особе изгледа врло лако упадају у такве приче, уопште ми није јасно како им то ураде Мени врло драга особа је упала Не знам сад ни како да јој приђем приђем Možda ovo pomogne: https://law.justia.com/cases/idaho/supreme-court-civil/2016/41604.html Gospođa koja stoji iza cele priče je dokazani prevarant i lažov... ukratko, njena priča da je izlečila sebi rak na femuru je laž što je utvrđeno na sudu. Milica Bajic, Bokisd, Vladan :::. and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 13, 2019 Пријави Подели Написано Мај 13, 2019 пре 6 минута, Bokisd рече Ah, ja skoro i zaboravio nesto (sto je u neku ruku dobro),..... ovako po prirodi sam extra znatizeljan i trazim uvek neki smisao u bilo cemu sto radim i oduvek me je interesovala neka intelektualna i duhovna litelatura, pa, kao klinac sam citao razne knjige iz lokalne biblioteke (znao sam neku knjigu da procitam za par dana, oni u biblioteci su mislili da se salim...) .... i tako kad sam malko' porastao poceo sam citam neke knjige Indijske duhovnosti, Brahma, Krisna, pa, onda Karlos Kastanjeda i njegove knjige o samanizmu, pa, onda neke razne knjige o meditaciji drvce, obi-wan, Vladan :::. and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Мај 13, 2019 Пријави Подели Написано Мај 13, 2019 пре 2 минута, Avocado рече (citalacka evolucion'.... ) Milica Bajic and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Мај 13, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Мај 13, 2019 пре 5 минута, Avocado рече Možda ovo pomogne: https://law.justia.com/cases/idaho/supreme-court-civil/2016/41604.html Gospođa koja stoji iza cele priče je dokazani prevarant i lažov... ukratko, njena priča da je izlečila sebi rak na femuru je laž što je utvrđeno na sudu. Много ти хвала. Пробаћу ово да јој сервирам. У ствари, чвршћег аргумента, у овој ситуацији, од овог јој не могу пружити. Vladan :::. and Bokisd је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Мај 13, 2019 Пријави Подели Написано Мај 13, 2019 пре 9 минута, Avocado рече Gospođa koja stoji iza cele priče je dokazani prevarant i lažov... Не смем да апсолутизујем, јер можда има неко ко стварно верује у неку од тих прича, али колико сам видео до сада мислим да су преваранти сви који продају приче о енергијама, фреквенцијама и таласима, ширењу (квантне) свести и интелигенције, космичке равнотеже и просветљења уз анђеле чуваре итд. итд. итд. Avocado, obi-wan and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука