Jump to content

Da li biste bili spremni ubiti Hitlera da ste znali da bi to sprecilo stradanje?

Da li biste promenili tok istorije i ubili "bebu Hitlera"?  

8 члановâ је гласало

1. 1. Da li biste promenili tok istorije i ubili "bebu Hitlera"?

• Da
      2
    • Ne
      6
    • Ne znam
      0

Препоручена порука

Може неко да те наоружа , али кад убијеш неког тим истим оружјем, одговорност је твоја и само твоја .

Подели на овим сајтовима

Може неко да те наоружа , али кад убијеш неког тим истим оружјем, одговорност је твоја и само твоја .

Одговорност је твоја и ако не убијеш да спасиш људе од злочина, него гледаш да спасиш само своје *упе!

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Одговорност је твоја и ако не убијеш да спасиш људе од злочина, него гледаш да спасиш само своје *упе!

Управо тако . Зато је свалити сву кривицу на једног човека смешно . Ћутали су људи док су им одводили комшије Јевреје, док су авиони кретали да бомбардују градове . Гледали људи своју задњицу . И ко је крив на крају ? Један кловн, клинички случај, какве имаш и данас колико хоћеш, таворе на маргинама друштва .

Немој да ме погрешно схватиш, не мислим да би било зло убити га али не мислим да би то спречило страдање, можда одложило у најбољем случају .

Подели на овим сајтовима

Управо тако . Зато је свалити сву кривицу на једног човека смешно . Ћутали су људи док су им одводили комшије Јевреје, док су авиони кретали да бомбардују градове . Гледали људи своју задњицу . И ко је крив на крају ? Један кловн, клинички случај, какве имаш и данас колико хоћеш, таворе на маргинама друштва .

Немој да ме погрешно схватиш, не мислим да би било зло убити га али не мислим да би то спречило страдање, можда одложило у најбољем случају .

У рату (па и у миру) увек се иде на главнокомандујућег команданта, вођу и идеолога (доминантна идеолошкополитичка струја). Тешко је рећи да ли би то спречило страдање o којем овде причамо, али "риба смрди од главе". Покретач теме није почео од репа, ако хоћеш можемо почети "чишћење рибе" и са дна лествице ка ,,глави"?! :)

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

ако хоћеш можемо почети "чишћење рибе" и са дна лествице ка ,,глави"?!

То треба оставити Богу, што се нас тиче, треба само да пазимо да ми не будемо смрад који треба очистити.

Подели на овим сајтовима

То треба оставити Богу, што се нас тиче, треба само да пазимо да ми не будемо смрад који треба очистити.

Смрад које можемо сами да очистимо не мислим да треба оставити Богу. Ако Богу смрди неко ко би убио злочинца да би спасао људе, пристајем без протеста да будем "тај смрад" који треба очистити.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Па добро, Хитлер је крив . Не би било рата , убистава, сви бисмо се волели и живели у миру и слози само да њега није било . Ако ти је тако лакше .

LOL

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

pošto volim sina božijeg nema nameru da progovori na pitanje koje mu postavih, pitam vas koji bi koknuli Hitlera... ako to radite u ime božije pravde - gde je bio Bog i zašto on nije ispunio pravdu nego je dozvolio Hitleru i njegovoj družini da orgijaju

Moja je osveta, ja ću vratiti, govori Gospod.

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

pošto volim sina božijeg nema nameru da progovori na pitanje koje mu postavih, pitam vas koji bi koknuli Hitlera... ako to radite u ime božije pravde - gde je bio Bog i zašto on nije ispunio pravdu nego je dozvolio Hitleru i njegovoj družini da orgijaju

Moja je osveta, ja ću vratiti, govori Gospod.

Онда се запитај и где сам  ја била када је Хитлер са дружином оргијао? Тако да...нема кашњења за последње, нити журбе за прве. Речи јесу дела, али сад практично можеш само да ми судиш за неизвршено дело. E, то ми је жао, што ми је дело неизвршено.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

сад практично можеш само да ми судиш за неизвршено дело. E, то ми је жао, што ми је дело неизвршено.

sačuvaj Bože da ti sudim... Reč Božija će svima suditi

inače,

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/415810/Hitler-je-sa-Evom-pobegao-u-Argentinu-dobio-dve-cerke-i-ziveo-73-godine

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Онда се запитај и где сам  ја била када је Хитлер са дружином оргијао? Тако да...нема кашњења за последње, нити журбе за прве. Речи јесу дела, али сад практично можеш само да ми судиш за неизвршено дело. E, то ми је жао, што ми је дело неизвршено.

Sva sreća po Hitlera

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Онда се запитај и где сам ја била када је Хитлер са дружином оргијао?

Inače... gde si bila?

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

sačuvaj Bože da ti sudim... Reč Božija će svima suditi

inače,

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/415810/Hitler-je-sa-Evom-pobegao-u-Argentinu-dobio-dve-cerke-i-ziveo-73-godine

Pa da, masinerija je presla u Ameriku.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...