Jump to content

Da li biste bili spremni ubiti Hitlera da ste znali da bi to sprecilo stradanje?

Da li biste promenili tok istorije i ubili "bebu Hitlera"?  

8 члановâ је гласало

1. 1. Da li biste promenili tok istorije i ubili "bebu Hitlera"?

• Da
      2
    • Ne
      6
    • Ne znam
      0

Препоручена порука

Ova tema je malo ozbiljnija:  291291291

Pitanje je hipoteticko...

U prevodu: Da li biste bili spremni uciniti veliki zlocin da biste sprecili katastrofu?

Da ucinite veliki greh, zbog veceg dobra?

p.s pitanje jeste malo cudno, ali opet ne znam sta mi je danas  harp-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=';)' />  maher

Ako se kajes, onda i volis, a ako volis onda si vec Boziji... ljubavlju se sve iskupljuje sve se spasava...

Подели на овим сајтовима

како будућност није зацртана или судбинска, мој одговор је НЕ.

Тачно. klapklap Не постоји пасуљ који би нам помогао.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

slavabogu klapklap klapklap

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

A recimo da imas vremeplov, ili da znas lika koji ima atomsku bombu i hoce da je detonira  slavabogu  klapklap-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='klapklap' />

Ako se kajes, onda i volis, a ako volis onda si vec Boziji... ljubavlju se sve iskupljuje sve se spasava...

Подели на овим сајтовима

... ili da znas lika koji ima atomsku bombu i hoce da je detonira  slavabogu  klapklap-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='klapklap' />

Наравно да бих у том случају морао убити. Али шта би са мном било питање је. Вероватно би се молио за његову душу докле год дишем на земљи.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

A recimo da imas vremeplov, ili da znas lika koji ima atomsku bombu i hoce da je detonira  slavabogu  klapklap-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='klapklap' />
управо оно што ти је мој имењак одговорио.

само да додам да би се онда нешто друго, ако не и горе десило.

ми православни би требали да имамо поверења у Божју Промисао у свему, самим тим и да нам је СВЕ што се нама или другима дешава на СПАСЕЊЕ, а не на казну или тако нешто грозно ...

не заборавимо да је наш Бог ЉУБАВ, и не мисли зло никоме, а допушта да се дешавају такве ствари искључиво на спасење, ма колико то нама убадало око ...

то је само знак да не можемо сагледати Божју Промисао и да плитко резонујемо, сем тога што је сасвим гордо размишљати да је наша љубав према људима и творевини већа него Божја ...

Подели на овим сајтовима

... ili da znas lika koji ima atomsku bombu i hoce da je detonira  slavabogu  klapklap-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='klapklap' />

Наравно да бих у том случају морао убити. Али шта би са мном било питање је. Вероватно би се молио за његову душу докле год дишем на земљи.

Бог човека стави у ситуацију у којој увек може да изађе као победник, никако да је претежак такав крст који нуди слабим леђима.

нема нам ништа без Њега ...

Подели на овим сајтовима

Искрено, мени је лакше да дам живот, него некоме да одузмем.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Искрено, мени је лакше да дам живот, него некоме да одузмем.

слажем се, тако бисмо сви требали да будемо свесни светиње живота slavabogu
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...