Jump to content

Da li biste bili spremni ubiti Hitlera da ste znali da bi to sprecilo stradanje?

Da li biste promenili tok istorije i ubili "bebu Hitlera"?  

8 члановâ је гласало

1. 1. Da li biste promenili tok istorije i ubili "bebu Hitlera"?

• Da
      2
    • Ne
      6
    • Ne znam
      0

Препоручена порука

Да...неколико пута.

Док бијах с њима у свијету, Ја их чувах у Име Твоје; и нико од њих не погибе осим сина погибли, да се испуни Писмо.

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Док бијах с њима у свијету, Ја их чувах у Име Твоје; и нико од њих не погибе осим сина погибли, да се испуни Писмо.

Сада знам.

Питање је испред "гасне коморе". Спремна да бих спасила страдањa, а не одузела "мученички венац" живим људима.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

@@Volim_Sina_Bozjeg

ne radiš time pravednu stvar, samo mijenjaš događaje

Како то да могу да мењам догађаје који се још нису догодили? Питање је: да сте знали да би то спречило страдање. Дакле, страдање се, у овом случају, није још догодило.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Како то да могу да мењам догађаје који се још нису догодили? Питање је: да сте знали да би то спречило страдање. Дакле, страдање се, у овом случају, није још догодило.

Да ли си сигуран да би се тиме спречило страдање, да не би направио простора за неког још горег?

Поред овог горе, што убиство ХИтлера пре рата не би спречило други св. рат, шта би било да су негде у другој години рата убили Хитлера, на пример негде 1941.?

Замисли да се за место фирера изборио Химлер или Хајдрих, што уопште није тешко замислити у тој ситуацији. Они су били десет пута крволочнији од Хитлера, они су чак и били инжењери коначног решења, прва Хитлерова замисао је била да депортује све Јевреје негде на неко далко острво (да ли је беше Мадагаскар спомињао, нисам сигуран).

Шта би онда било?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ali ovde nemam taj osećaj jer kažem ti postavljeno je pitanje gde čovek bira izmedju dva zla jedno te čini ubicom a drugi saučesnikom u neverovatnim zločinima.  Šta je sad tu Božja pravda i da li je iskreno u tvom slučaju veća?

И тако...посматрам дугачку колону људи усмерену  ка комплексу за уништавање људи, и гледам изградњу логора за Србе, Роме и Јевреје, и понешто од тога могу да дигнем у ваздух опасним експолозивом, али чекам да се Хитлер покаје, јер пише тако у Светом писму. Фантазија :)

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Да ли си сигуран да би се тиме спречило страдање, да не би направио простора за неког још горег?

Моје је да чиним оно што видим и проценим да могу у том датом тренутку, и када нема неке велике вајде касније. Сигурна сам.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Znači ubila bi čovjeka zbog događaja koji se nijesu ni desili?

Ili zbog događaja koji su se desili?

I u jednom i u drugom slučaju ne sprečava se stradanje.

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Znači ubila bi čovjeka zbog događaja koji se nijesu ni desili?

Ili zbog događaja koji su se desili?

I u jednom i u drugom slučaju ne sprečava se stradanje.

За догађаје који су се десили суди се. За догађаје који се нису ни десили није постављено питање. Питање је да сте знали да би то спречило страдање. Дакле, ја овде одговарам на питање које садржи реч "страдање" . Значи, неко овде зна да је било догађаја и страдања. Ко? Поставило се питање да не знам или да знам?

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

За догађаје који су се десили суди се. За догађаје који се нису ни десили није постављено питање. Питање је да сте знали да би то спречило страдање. Дакле, ја овде одговарам на питање које садржи реч "страдање". Значи, неко овде зна да је било догађаја. Ко?

Ako su se desili, nijesi spriječila stradanje. Čemu svrha ubistva onda, jer je pitanje bilo

da bi spriječili stradanje.

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

aли чекам да се Хитлер покаје, јер пише тако у Светом писму. Фантазија

ćutim

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=672532856114072&set=a.208705522496810.57165.208704085830287&type=1&theater

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Ako su se desili, nijesi spriječila stradanje. Čemu svrha ubistva onda, jer je pitanje bilo

da bi spriječili stradanje.

А појмови "акција и реакција"? Реактивно је видим колону људи према комплексу за уништавање људи, активно је горе у гасним коморама. Чему сврха питања ако нема ре-активно?

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...