gothic88nika Написано Децембар 12, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2017 @Рапсоди Ja cu ponovo sigurno!!! Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Децембар 12, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2017 Најео сам се ко прасе. Што би моји рекли, бућкуриш прави. У мало гушћу чорбу од кромпира, пиринча, шаргарепе и ко зна којег све поврћа, сипао сам парадајз из флаше и киселкасти ''сок'' од цвекле из тегле и тако допринео да исту чорбу разредим. У други тањир извадио сецкану цвеклу и бели лукац на тацну и тиме себи подстакао апетит. Хлеб се подразумева. Мислио сам да могу појести и једну банану и поморанџу, али, за сада не. Само ми се пије вода goranger, Рапсоди, Vesna M and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gothic88nika Написано Децембар 12, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2017 @Плаво Небо Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Децембар 12, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2017 пре 36 минута, gothic88nika рече @Плаво Небо благодарим управо попих и трећу. Nektarija* and gothic88nika је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Фебруар 14, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2018 Два црвена грејпа и око полутке ананаса, без додатка воде и цукера. Не је'м, него пијем. Ваљда ће почети да цврчи... салце. Nektarija* and Vesna M је реаговао/ла на ово 1 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 14, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2018 Управо попарицу.... AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna M Написано Фебруар 14, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2018 Cokoladirane susene sljive... Neša_, Снежана and Phoebe је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna M Написано Фебруар 14, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2018 I posle cokoladiranih sljiva - da se malo zasladim. A i dobro je za prehladu...valjda. Лидија Миленковић, AnaLaz and Neša_ је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 14, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2018 Neša_, AnaLaz, Таша and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Фебруар 14, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2018 @Лидија Миленковић, лења пита с вишњама? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna M Написано Фебруар 14, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2018 пре 6 минута, Lady Godiva рече @Лидија Миленковић, лења пита с вишњама? Ima jos nesto...Orasi?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Фебруар 14, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2018 пре 1 минут, Vesna M рече Ima jos nesto...Orasi?! Можда.. ми правимо без ораха и баш је добра. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 14, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2018 @Lady Godiva Phoebe and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 14, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2018 пре 5 минута, Vesna M рече Ima jos nesto...Orasi?! Нема. Лако и брзо за прављење. Снежана and Phoebe је реаговао/ла на ово 1 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 14, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2018 и баш сте безобразне, сад ја гледам ово и огладнех, идем да пржим јаја са паприком Лидија Миленковић, Vesna M and Neša_ је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука