JELENA Написано Новембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2010 Posle infuzije sad jedem grozdje, pijuckam caj. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 29, 2010 Ево једем хлеба и шећера , знате оно исечеш парче хлеба па одозго поспете шећер и мало воде и то је то 4chsmu1. Штаћу пао ми шећер у крви па 0205_whistling Па и ја постим на води :group111: Како не знамо, још када се помеша са слинама које шибају као две реке из носа (а ти их враћаш ка изворишту, дубоким удисајима на нос, али оне се опет и опет враћају надоле, сходно закону земљине тежње) , па онако поприми све неки специфичан слаткасто-слани укус... ех, срећни дани детињства ... dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2010 А тренутно кљуцам семенке од бундеве ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Новембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2010 Слатко од дуње са орасима 1000000001010 ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Новембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2010 Kuvanu psenicu. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 ништа bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 Сладак купус на води ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 kikiriki Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 Posne napolitanke, vitalia cokoladne musle, bonzita http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 lubenicu! smiley-dance007 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Децембар 1, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2010 пуним батерије smiley-dance007 smiley-dance007 koliki si , bojim se da ih neš napuniti do iduće nove godine! smiley-dance007 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Децембар 2, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2010 krompir salatu,pecurke na zaru i secerac "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 2, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 2, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Децембар 3, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2010 Слатко од дуње са орасима daj to ovamo, to kinezi i japanci ne jedu.DAJ MENI....ja jedem limun....samo limun.....bez secera.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Децембар 4, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2010 Pijem kaficu sa sojinim mlekom 0442_feel "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука