Jump to content

Шта једете у овом тренутку...?

Препоручена порука

пуним батерије  greengrin

Постављена слика

:cheesy2:  prstgore :cheesy: 4chsmu1

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Meni više liči da si jeo nojeve! smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif

0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Постављена слика

Možda si lafe kakom dinosauru butić mahno! smej.gif smej.gif

овај ми био баш сладак залогај  greengrin

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Ево једем хлеба и шећера , знате оно исечеш парче хлеба па одозго поспете шећер и мало воде и то је то  319.gif. Штаћу пао ми шећер у крви па  :drugarstvo: Па и ја постим на води 0203_cool

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Ево једем хлеба и шећера , знате оно исечеш парче хлеба па одозго поспете шећер и мало воде и то је то  4chsmu1. Штаћу пао ми шећер у крви па  0205_whistling Па и ја постим на води dada

хех чуј сад.... у мом селу као подлога иде свињска маст.. признај признај.. еххее

шалим се брате

на зравље и спасење да ти је Божићни пост...

ја једем  јабуке, иначе постим на уљу...  

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...