Гости Guest Написано Новембар 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 пуним батерије :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Новембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 пуним батерије greengrin :cheesy2: prstgore :cheesy: 4chsmu1 http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Новембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 пуним батерије greengrin :cheesy2: prstgore :cheesy: 4chsmu1 Joooooooooj koliki si.Šta si jeo pa si se vako udebljo.Alasselamet. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 пуним батерије greengrin :cheesy2: prstgore :cheesy: 4chsmu1 Joooooooooj koliki si.Šta si jeo pa si se vako udebljo.Alasselamet. greengrin 0102_laugh 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Новембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 Meni više liči da si jeo nojeve! :cheesy2: prstgore :cheesy: 4chsmu1 greengrin 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 Meni više liči da si jeo nojeve! 4chsmu1 greengrin 0102_laugh 0102_laugh greengrin smej.gif :cheesy2: prstgore :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Новембар 25, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 Meni više liči da si jeo nojeve! 4chsmu1 greengrin 0102_laugh 0102_laugh greengrin smej.gif :cheesy2: prstgore :cheesy: Možda si lafe kakom dinosauru butić mahno! smej.gif smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 Meni više liči da si jeo nojeve! smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Možda si lafe kakom dinosauru butić mahno! smej.gif smej.gif овај ми био баш сладак залогај greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 25, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 пуним батерије 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 25, 2010 пуним батерије 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Новембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2010 e, danas na meniju mandarina, tursija, i pecena paprika, eh, kad dodje vise ovaj post, kako prija 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Новембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2010 paradajz corbicu "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Новембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2010 Kuvan krompi i sargarepicu.Postim na vodi. "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2010 Ево једем хлеба и шећера , знате оно исечеш парче хлеба па одозго поспете шећер и мало воде и то је то 319.gif. Штаћу пао ми шећер у крви па Па и ја постим на води 0203_cool ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Новембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2010 Ево једем хлеба и шећера , знате оно исечеш парче хлеба па одозго поспете шећер и мало воде и то је то 4chsmu1. Штаћу пао ми шећер у крви па 0205_whistling Па и ја постим на води dada хех чуј сад.... у мом селу као подлога иде свињска маст.. признај признај.. еххее шалим се брате на зравље и спасење да ти је Божићни пост... ја једем јабуке, иначе постим на уљу... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука